Madrugada – tâmplărie PVC și aluminiu

De ce să alegi geamurile termopan Madrugada

Un geam termopan este o componentă principala a oricărei ferestre realizată din PVC sau Aluminiu. Acele geamuri termopan care sunt integrate în structura ferestrelor Madrugada îndeplinesc cu succes toate funcțiile sticlei moderne. Printre caracteristici se numără:

Izolație termică

O protecție termică foarte ridicată, de până la 1,0 w/mpk în vitraje duble echipate cu sticle Low-emission sau 4 Season ultima generație.

Eficiență

Protecție termică ultra eficientă de până la 0,5 w/mpk prin vitraje triple, având o grosime a pachetului termopan de 52 mm ( ferestrele Madrugada eVolution92)

Izolație fonică

Excelență pentru protecția fonică, prin folosirea pachetelor laminate cu folie PVB, folie inovatoare de tip Sound Control

Inovație

Sticlă reflexivă ultra inovatoare, având o pelicula cu diverse valori ale transmisiei luminoase

Portofoliu

Gama extrem de variată de sticle ornamentale

Protecție anti-efracție

Sticlă laminată și securizată pentru echiparea ferestrelor care trebuie să respecte cu strictețe normele RC2 sau RC3

Despre Madrugada Group

Madrugada este una dintre companiile de top din România, din domeniul tâmplăriei PVC și Aluminiu. Un raport calitate-preț excelent, motiv pentru care compania s-a impus că lider al pieței autohtone în materie de tâmplărie. Produsele Madrugada sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii ultra moderne, în condiții de maximă eficientă.

Prin folosirea utilajelor performanțe și inovatoare, se obține un produs finit care satisface gusturile și cerințele tuturor clienților. Colaborarea cu acest producător de renume, permite că, la rândul nostru să putem îndeplini cerințele clienților Tamplarie.com. Raportul calitate-preț este excepțional, motiv pentru care produsele Madrugada sunt atât de apreciate.

Achiziționând produsele Madrugada de tâmplărie PVC, nu doar că valoarea locuinței va crește, dar veți benefică de un estetic extraordinar de plăcut, elegant și modern. În plus, întreținerea aceste tâmplării este una cât de poate de simplă. Una peste altă, cumpărând acest produse vei avea parte doar de numeroase beneficii. Locuința voastră va arată minunat, iar investiția va fi pe termen lung.

Brandul Salamander

Tâmplărie PVC și aluminiu de cea mai bună calitate

Tamplarie.com este dealer al producătorului de renume Madrugada, producător de tâmplărie PVC pentru profile Salamander. Ne recomandă experiență de peste 18 ani în ceea ce privește vânzarea și montajul de tâmplărie PVC, de aluminiu și lemn stratificat. În tot acest timp, am lucrat cu peste 15.000 de clienți, atât persoane fizice cât și companii.

Clienții noștri care sunt în căutare de tâmplărie PVC de calitate superioară la un preț accesibil, pot alege cu încredere produsele pe care Tamplarie.com le comercializează. Punem la dispoziție o gama variată de tâmplărie PVC de la brandul de renume Salamander, și nu numai.

Prețuri accesibile pentru tâmplărie Madrugada

Toate produsele pe care le furnizăm respectă cu desăvârșire cerințele standardelor naționale și internaționale în vigoare. De asemenea, gama de tâmplărie PVC și tâmplărie aluminiu asigura o viață îndelungată. Investiția ta va fi una inteligență, pe termen lung. Colaborăm cu producători de renume precum cel menționat anterior, pentru a le oferi clienților noștri produse calitative, dar și servicii profesionale.

Vindem și montăm profesional tâmplărie PVC și tâmplărie aluminiu. Dacă sunteți în căutare de geamuri, ferestre termopan, tâmplărie alumiuniu sau tâmplărie PVC, atunci cu siguranță va aflați în locul potrivit. Indiferent că optați pentru tâmplărie aluminiu, ferestre termopan, sau geamuri termopan, dispuneți de o gama variată. Formele se pot personaliza în funcție de cerințele clienților noștri.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Madrugada - Calculator termopane Salamander

Pentru o ofertă personalizată, puteți utiliza cu încredere calculatorul de termopan disponibil. Astfel, vă veți putea face o idee despre ce costuri implică achiziționarea produselor dorite. Calitatea superioară a profilelor face ca termopane Salamander să facă față cu brio celor mai exigente cerințe.  Din punct de vedere al durabilității, cât și din punct de vedere al economiei de energie. Cu termopane Salamander veți aduce cu siguranță confortul și calitatea în locuință.

Gama de tâmplărie PVC Madrugada este cu siguranță o soluție confortabilă și extrem de modernă pentru locuința ta. Această oferă un avantaj imens, și anume faptul că reduce semnificativ pierderile de căldură din căminul tău. Chiar dacă investiția într-o tâmplărie PVC este puțin mai mare la început, este cu siguranță una ce va oferi numeroase beneficii pe termen lung.

Tâmplăria aluminiu Madrugada este, fără îndoială, o opțiune excelență pentru clădirile mari, sistemele arhitecturale complexe, precum și pentru ușile glisante ale unei locuințe mari.

Avantajele unice ale ferestrelor și ușilor Madrugada din PVC

La Tamplarie.com ne dorim să oferim clienților noștri cele mai bune produse în materie de tâmplărie. Vă punem la dispoziție ferestre și uși din PVC fabricate la Madrugada, de calitate superioară. Descoperă mai jos avantajele extraordinare ale acestor produse.

Tehnologie

În componentă ferestrelor Madrugada intră doar sisteme de profile și feronerie inovatoare, extrem de avansate tehnologic, la nivel european.

Opțiuni

Clienții au posibilitatea de a alege între profile din PVC Salamander de Clasa A sau Clasa B

Personalizare

Atât nuanță de alb Salamander cât și gradul de luciu reprezintă tehnologii exclusive Madrugada în România

Feronerie modernă

Integrarea feroneriei ROTO NX, un sistem modern de feronerie – unul dintre cele mai avansate sisteme de feronerie din prezent

Estetică și calitate

Design-ul atractiv cât și calitatea superioară a ferestrelor Madrugada - realizate printr-o tehnologie de sudură superioară V-PERFECT, tehnologie dezvoltată de GRAF SYNERGY

Centre ultra moderne

Centrele de debitare și prelucrare ultra moderne și de înalta precizie utilizate în realizarea ferestrelor Madrugada, vin cu o tehnologie de ultima generație disponibilă la nivel mondial de profile PVC.

Tâmplărie aluminiu

Madrugada este de asemenea un producător cu înalta experiență de ferestre, uși și pereți din aluminiu cu standarde moderne. Procesul de realizare al acestor produse implică utilizarea mai multor utilaje inovatoare, utilaje de ultima generație. Tocmai datorită acestor utilaje moderne, rezultatele sunt excepționale. Astfel clienții se pot bucură de un produs finit de cea mai bună calitate.

Știm cu toții că fațada unei locuințe este extrem de importantă, iar acest lucru implică să aibă geamuri sau ferestre termopan de înalta calitate. Ei bine, termopanele din aluminiu sunt alegerea perfectă pentru oricine își dorește un aspect elegant, dar și durabil totodată. Acest brand îmbină calitatea excelență a produselor sale cu prețuri competitive.

Ferestre termopan de cea mai bună calitate! Tâmplăria din aluminiu cu geam termopan este extrem de durabilă, robustă, și oferă o izolare termică și fonică excepțională. Această companie este lider în producția de sisteme de aluminiu din Europa. Ne bucurăm din plin că putem să aducem clienților noștri acest produse calitative, cu satisfacție garantată.

Sistemele de aluminiu sunt inovatoare și permit realizarea mai multor tipuri de ferestre și uși, pe gusturile tuturor clienților. În funcție de cerințele clienților, de estetică, rezistență la efracție, sau izolarea termică, se pot realiza diverse tipuri de uși și ferestre. Printre acestea se regăsesc structuri fără izolație termică, utilizate în construcția pereților despărțitori interiori și a ușilor. Dar și, soluțiile bazate pe profilele care sunt izolate termic.