Istorie

Etem - 1971. Este anul când ia naștere compania sub formă unui mic srl în Grecia. După numai cinci ani se transformă în societate pe acțiuni. Dezvoltarea continuă, iar în următorii cinci ani, se construiește o secție de acoperiri profesionale ale componentelor din aluminiu. În următorii doi ani, devine cea mai mare producătoare de profile prin extrudare din Balcani.

Portofoliu vast

Portofoliul de produse al companiei exceptându-le pe cele din alte industrii, că cea auto, este constituit din sisteme de pereți cortina, sisteme de fațade ventilate, materiale de placare, ferestre, uși, uși glisante, armonice, fante, glafuri, plase de insecte și accesorii. Produsele Etem au o calitate superioară.

Grijă față de mediu

Compania are preocupări legate de protecția mediului și siguranță angajaților implementând programe în acest sens. Privind partea de design a structurilor și construcțiilor sale, compania își pune bazele într-o ideologie. Aceea în care clădirea trebuie să servească cerințelor și nevoilor umane, și nu invers.

Valori

Un concept ETEM care impresionează este acela că dacă oamenii sunt buni și ceea ce vor realiza va fi bun.

Tradiție Etem

Anul 1994 aduce listarea să la bursă, iar peste alți cinci ani își construiește fabrici în Bulgaria. În urmă cu numai 20 de ani Etem devine din nou lider de producție în Europa cu o capacitate de 5000 de tone și devine deasemena unul din principalii furnizori pentru Audi și BMW. La numai doi ani, deschide filiale în Serbia și Ucraina. Urmează deschiderea de filiale în Libia și Albania. Devine furnizor pentru nume sonore că: Mercedes, Jaguar, Land Rover.

Termopane Aluminiu ETEM - Vila Etem 45

Punctul forte ETEM este dat de fațadele din aluminiu.  Acestea sunt construite în ideea de asigura toate componentele de confort, lumină, eficiență energetică, temperatură și ventilație necesare și confortabile. Fabrică uși și ferestre din aluminiu rezistente la orice condiții de mediu.

Lumina este necesară vieții, iar Etem tratează cu atenție acest aspect. Roletele și sistemele pentru controlul luminii, oferă un raport perfect între necesitatea umană și necesitățile energetice.

Glafuri din aluminiu ETEM – sunt accesorii din aluminiu, fabricate într-o manieră în care, să asigure o protecție maximă fațadelor. Tot în domeniul accesoriilor, compania mai fabrică elemente de tipul plaselor de insecte, sau alte elemente necesare în construcția pereților tâmplăriei de aluminiu, în special a ușilor și ferestrelor.

Ferestre realizate cu cele mai bune materiale disponibile, asigură că vor dura anii următori. Fie că sunteți în căutarea unor ferestre eficiente din punct de vedere energetic, uși cu securitate maximă sau cu design modern, cu Etem putem crea soluția perfectă.

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm să folosiți calculator termopan pe site-ul nostru.

De ce să alegeți Etem pentru ferestre și uși?

Servicii excepționale pentru clienți

Echipa noastră de experți este dedicată să vă ofere cel mai înalt nivel de servicii și asistență, de la a vă ajuta să alegeți produse potrivite până la instalare.

Prețuri competitive pentru Etem

Credem că toată lumea merită ferestre și uși de înaltă calitate la un preț accesibil. De aceea veți obține prețuri competitive pentru toată gama de ferestre Etem.

Varietate de stiluri și modele:

Oferim o mare varietate de stiluri și modele de ferestre și uși Etem din care să puteți alege. Vă asigurăm că puteți găsi ferestre și uși de calitate pentru a completa estetica casei.

Eficiență energetică

Ferestre și uși Etem ce sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic. Un beneficiu pentru a economisi bani la următoarele facturi de încălzire și răcire. Vă ajută și în susținerea sustenabilității, reduce amprenta de carbon.

Unul dintre lucrurile care ne diferențiază de concurența noastră este angajamentul nostru față de eficiența energetică. Credem că este important să contribuim la reducerea amprentei de carbon, să oferim îndrumare clienților ce vor să facă economii de bani la facturile de încălzire și răcire. Ferestrele și ușile Etem sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, datorită unor tehnologii avansate.

Materiale de calitate

La crearea ferestrelor Etem se folosește cea mai recentă tehnologie și materiale de cea mai bună calitate.

Materiale ecologice

Ne-am angajat în reducerea impactului negativ asupra mediului. Etem folosește materiale ecologice, iar produsele sunt concepute pentru a fi cât mai eficiente din punct de vedere energetic.

Siguranță și securitate

Siguranța și securitatea sunt priorități de top pentru clienții noștri. Vă punem la dispoziție ferestre și uși Etem de maximă securitate. Acestea oferă o protecție superioară împotriva intrușilor, a condițiilor meteorologice extreme și a poluării fonice.

Materiale ecologice

Echipa noastră de profesioniști se va asigura că ferestrele sunt instalate la standarde ridicate. Ne mândrim cu manopera oferită și cu atenția la detalii. Ne asigurăm că noile ferestre și uși Etem sunt atât frumoase, cât și funcționale.

Garanții de top

Oferim garanții de top pentru gama de ferestre Etem. Vrem să depășim așteptările și să vă asigurăm satisfacția mult dorită.

Soluții personalizate:

Fiecare casă este unică. de aceea oferim o gamă de soluții personalizate din care să alegeți ferestre care să vă încânte. Etem va răspunde oricăror nevoi specifice.

Gamă largă de produse

Cu o gamă largă de produse, ferestre, uși glisante, uși de intrare și pereți cortină. Ferestrele Etem sunt disponibile în diverse stiluri și modele. De la modern și minimalist și atipic la cel mai tradițional. Gamă largă de culori și finisaje pentru ferestre și uși din aluminiu Etem.

Sticlă performantă

Ferestre și uși Etem ce sunt disponibile cu o gamă de opțiuni de sticlă performantă, inclusiv sticlă low-E, laminată și cu particularități de izolare fonică. Putem oferi opțiuni de geam triplu(tripan) pentru eficiență energetică maximă și o reducere completă a zgomotului.

Versatilitate

Produsele Etem sunt potrivite pentru o gamă de aplicații, inclusiv proiecte rezidențiale, proiecte comerciale și industriale. Dacă vă renovați casa, construiți un nou birou sau dezvoltați un proiect la scară largă, cu ferestre Etem, expertiza și experiența noastră veți obține calitate.

Sustenabilitate

Ne angajăm față de sustenabilitate și de responsabilitatea față de mediu. Produsele sunt concepute pentru a minimiza deșeurile, pentru a reduce consumul de energie și pentru a optimiza lumina naturală. Vă oferim serviciul de montaj tamplărie Etem gratuit.

Ești interesat de ferestre din gama Etem?