Istorie

Etem - 1971. Este anul când ia naștere compania sub formă unui mic srl în Grecia. După numai cinci ani se transformă în societate pe acțiuni. Dezvoltarea continuă, iar în următorii cinci ani, se construiește o secție de acoperiri profesionale ale componentelor din aluminiu. În următorii doi ani, devine cea mai mare producătoare de profile prin extrudare din Balcani.

Portofoliu vast

Portofoliul de produse al companiei exceptându-le pe cele din alte industrii, că cea auto, este constituit din sisteme de pereți cortina, sisteme de fațade ventilate, materiale de placare, ferestre, uși, uși glisante, armonice, fante, glafuri, plase de insecte și accesorii. Produsele Etem au o calitate superioară.

Grijă față de mediu

Compania are preocupări legate de protecția mediului și siguranță angajaților implementând programe în acest sens. Privind partea de design a structurilor și construcțiilor sale, compania își pune bazele într-o ideologie. Aceea în care clădirea trebuie să servească cerințelor și nevoilor umane, și nu invers.

Valori

Un concept ETEM care impresionează este acela că dacă oamenii sunt buni și ceea ce vor realiza va fi bun.

Tradiție Etem

Anul 1994 aduce listarea să la bursă, iar peste alți cinci ani își construiește fabrici în Bulgaria. În urmă cu numai 20 de ani Etem devine din nou lider de producție în Europa cu o capacitate de 5000 de tone și devine deasemena unul din principalii furnizori pentru Audi și BMW. La numai doi ani, deschide filiale în Serbia și Ucraina. Urmează deschiderea de filiale în Libia și Albania. Etem devine furnizor pentru nume sonore că: Mercedes, Jaguar, Land Rover.

Termopane Aluminiu ETEM - Vila Etem 45

Punctul forte al ETEM sunt fațadele din aluminiu.  Acestea sunt construite în ideea de asigura toate componentele de confort, lumina, energetice, temperatura și ventilație necesare și confortabile. ETEM fabrică uși și ferestre din aluminiu și din diverse tipuri de profiluri rezistente, de asemenea, la toate condițiile de mediu.

Lumina este necesară vieții, iar Etem tratează cu atenție acest aspect. Roletele și sistemele pentru controlul luminii, oferă un raport perfect între necesitatea umană și necesitățile energetice.

Glafuri din aluminiu ETEM – sunt accesorii din aluminiu, fabricate într-o manieră în care, să asigure o protecție maximă fațadelor. Tot în domeniul accesoriilor, compania mai fabrică elemente de tipul plaselor de insecte, sau alte elemente necesare în construcția pereților tâmplăriei de aluminiu, în special a ușilor și ferestrelor.

Ferestrele Etem sunt realizate cu cele mai bune materiale disponibile, asigurând că vor dura anii următori. Fie că sunteți în căutarea unor ferestre eficiente din punct de vedere energetic, uși cu securitate maximă sau cu un design modern, cu Etem putem crea soluția perfectă.

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm să folosiți calculator termopan pe site-ul nostru.

De ce să alegeți Etem pentru ferestre și uși?
Iată doar câteva motive:

Servicii excepționale pentru clienți:

Echipa noastră de experți este dedicată să vă ofere cel mai înalt nivel de servicii și asistență, de la a vă ajuta să alegeți produse potrivite până la instalare și nu numai.

Prețuri competitive:

Credem că toată lumea merită ferestre și uși de înaltă calitate la un preț accesibil. De aceea veți obține prețuri competitive pentru toată gama de ferestre Etem.

Varietate de stiluri și modele:

Oferim o mare varietate de stiluri și modele de ferestre și uși Etem din care să puteți alege. Vă asigurăm că puteți găsi ferestre și uși perfecte pentru a completa estetica casei.

Eficiență energetică:

Ferestrele și ușile Etem sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic. Acest aspect vine ca un beneficiu pentru a economisi bani la următoarele facturi de încălzire și răcire. Totodată vă ajută și în susținerea sustenabilității, reduce amprenta de carbon.

Unul dintre lucrurile care ne diferențiază de concurența noastră este angajamentul nostru față de eficiența energetică. Credem că este important să facem partea noastră în reducerea amprentei de carbon, oferind totodată ajutor clienților noștri să facă economii de bani la facturile de încălzire și răcire. De aceea, ferestrele și ușile Etem sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, prin utilizarea unor tehnologii avansate.

Materiale de calitate:

La crearea ferestrelor Etem se folosește cea mai recentă tehnologie și materiale de cea mai înaltă calitate.

Materiale ecologice:

Ne-am angajat în reducerea impactului negativ asupra mediului. Etem folosește materiale ecologice, iar produsele sunt concepute pentru a fi cât mai eficiente din punct de vedere energetic.

Siguranță și securitate:

Înțelegem că siguranța și securitatea sunt priorități de top pentru clienții noștri. Vă punem la dispoziție ferestre și uși Etem de maximă securitate. Acestea oferă o protecție superioară împotriva intrușilor, a condițiilor meteorologice extreme și a poluării fonice.

Materiale ecologice:

Echipa noastră de profesioniști cu experiență se va asigura că ferestrele sunt instalate la cele mai înalte standarde. Ne mândrim cu manopera noastră și cu atenția la detalii. Ne asigurăm că noile ferestre și uși Etem sunt atât frumoase, cât și funcționale.

Garanții de top:

Oferim garanții de top pentru gama de ferestre Etem. Vrem să vă depășim așteptările și ne angajăm să vă asigurăm satisfacția mult dorită.

Soluții personalizate:

Fiecare casă este unică. de aceea oferim o gamă de soluții personalizate din care să alegeți ferestre care să vă încânte. Etem va răspunde oricăror nevoi specifice.

Gamă largă de produse:

Cu o gamă largă de produse, ferestre, uși glisante, uși de intrare și pereți cortină. Ferestrele Etem sunt disponibile în diverse stiluri și modele. De la modern și minimalist și atipic la unul mai tradițional. Gamă largă de culori și finisaje pentru toate ferestrele și ușile Etem.

Sticlă performantă:

Ferestrele și ușile Etem sunt disponibile cu o gamă de opțiuni de sticlă de înaltă performanță, inclusiv sticlă low-E, laminată și cu particularități de izolare foniă. De asemenea, putem oferi opțiuni de geam triplu(tripan) pentru eficiență energetică maximă și o reducere completă a zgomotului.

Versatilitate:

Produsele noastre sunt potrivite pentru o gamă de aplicații, inclusiv proiecte rezidențiale, proiecte comerciale și industriale. Indiferent dacă vă renovați casa, construiți un nou birou sau dezvoltați un proiect la scară largă, cu ferestre Etem, expertiza și experiența noastră vă putem oferi calitate.

Sustenabilitate:

Ne angajăm față de sustenabilitate și de responsabilitatea față de mediu. Produsele noastre sunt concepute pentru a minimiza deșeurile, pentru a reduce consumul de energie și pentru a optimiza lumina naturală. Folosim materiale reciclate oriunde este posibil. De asemenea, vă oferim serviciul de montaj/ demontaj tamplărie gratuit.

Ești interesat de ferestre din gama Etem?