Istorie

Etem - 1971. Este anul când ia naștere compania sub formă unui mic srl în Grecia. După numai cinci ani se transformă în societate pe acțiuni. Dezvoltarea continuă, iar în următorii cinci ani, se construiește o secție de acoperiri profesionale ale componentelor din aluminiu. În următorii doi ani, devine cea mai mare producătoare de profile prin extrudare din Balcani.

Portofoliu vast

Portofoliul de produse al companiei exceptându-le pe cele din alte industrii, că cea auto, este constituit din sisteme de pereți cortina, sisteme de fațade ventilate, materiale de placare, ferestre, uși, uși glisante, armonice, fante, glafuri, plase de insecte și accesorii. Produsele Etem au o calitate superioară.

Grijă față de mediu

Compania are preocupări legate de protecția mediului și siguranță angajaților implementând programe în acest sens. Privind partea de design a structurilor și construcțiilor sale, compania își pune bazele într-o ideologie. Aceea în care clădirea trebuie să servească cerințelor și nevoilor umane, și nu invers.

Valori

Un concept ETEM care impresionează este acela că dacă oamenii sunt buni și ceea ce vor realiza va fi bun.

De ce să alegi Etem

Anul 1994 aduce listarea să la bursă, iar peste alți cinci ani își construiește fabrici în Bulgaria. În urmă cu numai 20 de ani Etem devine din nou lider de producție în Europa cu o capacitate de 5000 de tone și devine deasemena unul din principalii furnizori pentru Audi și BMW. La numai doi ani, deschide filiale în Serbia și Ucraina. Urmează deschiderea de filiale în Libia și Albania. Etem devine furnizor pentru nume sonore că: Mercedes, Jaguar, Land Rover.

Termopane Aluminiu ETEM - Vila Etem 45

Punctul forte al ETEM sunt fațadele din aluminiu.  Acestea sunt construite în ideea de asigura toate componentele de confort, lumina, energetice, temperatura și ventilație necesare și confortabile. ETEM fabrică uși și ferestre din aluminiu și din diverse tipuri de profiluri rezistente, de asemenea, la toate condițiile de mediu.

Lumina este necesară vieții, iar Etem tratează cu atenție acest aspect. Roletele și sistemele pentru controlul luminii, oferă un raport perfect între necesitatea umană și necesitățile energetice.

Glafuri din aluminiu ETEM – sunt accesorii din aluminiu, fabricate într-o manieră în care, să asigure o protecție maximă fațadelor. Tot în domeniul accesoriilor, compania mai fabrică elemente de tipul plaselor de insecte, sau alte elemente necesare în construcția pereților tâmplăriei de aluminiu, în special a ușilor și ferestrelor.

Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm să folosiți calculator termopan pe site-ul nostru.

Ești interesat de ferestre din gama Etem?