Tamplarie PVC

icon

Tamplarie PVC - REHAU, SALAMANDER, GEALAN, EXTRUPLST - la cel mai mic pret

Tamplarie PVC - am ales să cu lucrăm profile PVC, precum Rehau, Gealan, Salamander și Extruplast, pentru a putea oferta fiecărui client produsul dorit.

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC, atât soluții calitative mai ieftine, precum și variante premium, pentru cei care caută produsul cel mai bun. Calitatea a fost si va rămâne cuvântul de ordine și în ceea ce privesc accesoriile pentru ferestre și uși. Comanda acum tamplarie pvc la cel mai bun pret! Termopane Rehau, Gealan, Salamander și Extruplast. Cea mai buna oferta de tamplarie pvc de pe piata!

În materie de feronerie si accesorii pentru termopan, lucrăm cu una reglabilă pe 3 direcții, fabricată de compania germană G-U. Geamul termopan folosit in produsele noastre finite este produs de reputata companie Saint-Gobain din Franța probabil cea mai cunoscuta intern si international.

Produsele furnizate de compania noastră respectă cerințele standardelor naționale și internaționale în vigoare, asigurând o viață îndelungată, ușurință în folosire și întreținere.

Viatrix Star fabrica, vinde si monteaza profesional tamplarie PVC de cea mai buna calitate folosind profile de calitate de la furnizorii amintiti de aproape 20 de ani. Clientii multumiti sunt cea mai buna reclama pentru noi.

Tâmplăria noastră se poate executa în diferite forme personalizate fiecărei locuințe, într-o gamă largă de culori.

Pentru o oferta personalizata de tamplarie PVC va rugam sa accesati calculator termopane pe pagina noastra de web.

icon

Termopane REHAU

Tamplarie PVC - Termopane Rehau reprezinta optiunea ideala atunci cand cauti termopane cu cel mai bun raport calitate pret. Design perfect cu linii drepte sau rotunjite ,economia mare de energie, paleta larga de culori , calitatea germana sunt doar cateva dintre atuurile care fac ca Rehau sa fie profilul ales de majoritatea clientilor nostri.

icon

Termopane SALAMANDER

Tamplarie PVC - Calitatea exceptionala a profilelor face ca SALAMANDER sa faca fata celor mai exigente cerinte in ceea ce priveste economia de energie,design,durabilitate ,pentru cei ce isi doresc termopane de calitate . Lider mondial al industriei profilelor PVC pentru constructia de ferestre si usi termoizolante Salamander aduce ,mai intai de toate ,calitatea in casa ta .

icon

Termopane GEALAN

Tamplarie PVC - Ferestrele și ușile din material plastic din profiluri Gealan prezintă un excelent raport calitate-preț și au garanția calității oferite de colaborarea cu Casa Regală a României. Pentru producătorul german, cuvintele cheie în activitatea sa sunt performanța și inovația.

icon

Termopane EXTRUPLAST

Tamplarie PVC - Pretul redus dar si calitatea fac din profilele EXTRUPLAST folostite in constructia termopanelor optiunea numarul unu pentru cei cu buget redus dar totodata si cei care nu vor sa faca rabat de la calitate . Alege profilele EXTRUPLAST pentru termopanele tale si cu siguranta nu vei fi dezamagit.