Tâmplărie PVC

icon

Tâmplărie PVC - REHAU, SALAMANDER, GEALAN - prețuri avantajoase

Tâmplărie PVC - am ales să lucrăm cu profile PVC, precum Rehau, Gealan și Salamander pentru a putea oferta fiecărui client produsul mult dorit.

Bine ați venit în lumea tâmplăriei din PVC, unde inovația și sustenabilitatea se întâlnesc pentru a vă oferi soluția căutată pentru ferestre și uși. PVC a devenit popular ca alegere de material cu beneficii impresionante și caracteristici ecologice

Beneficii tâmplărie PVC

Experimentați o întreținere redusă cu tâmplărie din PVC care nu putrezește, nu se deformează sau corodează în timp. Bucurați-vă de un climat interior plin de confort și de costuri reduse la energie datorită proprietăților sale excelente de izolare fonică.

O alegere mai ecologică

Optați pentru un mediu de viață mai ecologic cu materialele reciclabile ale tâmplăriei din PVC și opțiunile eficiente din punct de vedere energetic. Contribuiți la reducerea deșeurilor și la conservarea resurselor naturale în timp ce vă modernizați casa.

Personalizare și estetică

Alegeți dintr-o gamă extinsă de stiluri, culori și finisaje pe cea mai potrivită cu arhitectura casei. O tâmplărie PVC care integrează perfect funcții avansate, ca cele de închidere sau vitrare.

Prețuri mici la tâmplărie pvc, valoare ridicată

Investiți într-o tâmplărie PVC rentabilă care să vă ofere durabilitate pe termen lung. Economisiți la facturile de întreținere și energie electrică. Bucurați-vă în același timp de securitate și confort în casă.

Alegeți tâmplărie PVC pentru o actualizare modernă, ecologică și elegantă la ferestre și uși. Descoperiți farmecul și valoarea de durată cu avantaje de neclintit.

Tâmplărie PVC în România, cu soluții de preț mai ieftine, precum și variante premium, pentru cei ce caută produsul cel mai bun. Calitatea a fost și va rămâne cuvântul de ordine pentru ferestre și uși. Astfel că, poți comanda acum tâmplărie pvc de calitate premium, la cel mai bun preț!

PVC-ul aparține de categoria materialelor termoplastice, și ocupă un loc 2 în clasamentul celor mai utilizate tipuri de plastic. Folosit pentru tâmplărie, adică uși și termopane, țevi, ambalaje etc., PVC-ul își menține popularitatea prin proprietățile sale de a fi impermeabil, rezistent la soare, foc și raze ultraviolete. Tâmplăria din PVC este foarte maleabilă. Poate fi folosită atât pentru a completa un design minimalist, cât și o arhitectură complicată, cu cerințe și nevoi exigente.

Tamplarie.com vă oferă cea mai bună ofertă de tâmplărie pvc de pe piață. 

În materie de feronerie si accesorii pentru termopan, lucrăm cu una reglabilă pe 3 direcții, fabricată de compania germană G-U. Geamul termopan folosit în produsele finite – vezi lucrări de referință tâmplărie – este produs de reputata companie Saint-Gobain din Franța. Saint-Gobain este una din cele mai cunoscute companii de top, atât intern, cât și internațional.

Tâmplărie PVC

Vezi oferta termopane de la branduri de top: Rehau, Gealan și Salamander.

termopane salamander

Termopane SALAMANDER

Salamander este, de asemenea, foarte cunoscut și apreciat în domeniul de tâmplărie PVC. Produsele Salamander se remarcă prin: prețuri accesibile, armătură antifurt, termopane pivotante sau basculante vertical, uși de exterior și interior, izolare termică și fonică, durabilitate și rezistență împotriva murdăriei și a presiunii vântului. Tâmplăria PVC fabricată de Salamander este disponibilă în 6 nuanțe: mahon, gri antracit, alun, stejar închis, auriu sau nuanța stejarului de baltă. Salamander este preocupat de starea mediului înconjurător, tocmai de aceea se concentrează la a fabrica și livra tâmplărie din PVC cu o amprentă mică de CO2 și cu o eficiență de până la 75% în ce privește bariera împotriva poluării fonice.

Pentru cei ce doresc calitatea excepțională pentru tâmplărie pvc! Profilele SALAMANDER vor face față celor mai exigențe cerințe în ceea ce privește economia de energie, design, durabilitate, pentru cei ce își doresc termopane de calitate. Lider mondial al industriei profilelor PVC pentru construcția de ferestre și uși termoizolante Salamander aduce, mai întâi de toate, calitatea în casa ta.

Tâmplăria PVC Salamander va defini aspectul unic al clădirii pe o perioadă lungă de timp, excluzând orice fel de limită pentru creativitatea ta.

termopane gealan

Termopane GEALAN

Tâmplărie pvc pentru Casa Regală! Ferestrele și ușile din material plastic ale profilelor Gealan, prezintă un excelent raport calitate-preț și au garanția calității oferite de colaborarea cu Casa Regală a României. Pentru producătorul german, cuvintele cheie în activitatea sa sunt performanța și inovația.

Gealan este un producător de tâmplărie PVC care se mândrește cu produsele sale prin colaborarea cu Casa Regală a României. Este cel mai bun argument pentru a demonstra că termopanele sale sunt de foarte bună calitate și au un raport calitate – preț excelent. Gealan concurează pe piața de termopane cu modele ce au până la 6 camere, cu geamuri rezistente, gamă variată de culori, denumită Gealan – acrycolor, grija față de starea ecologică a planetei și nu numai atât. Această tâmplărie din PVC asigură o economisire optimă de energie, protecție împotriva efracției și izolare fonică și termică excelentă.

Cele două produse fiabile de tâmplărie PVC, marca Gealan, pe care noi le distribuim sunt Gealan S9000 și 8000 IQ. Ambele au rezistență maximă și un design ce permite proiectarea personalizată, în funcție, bineînțeles, de nevoile și dorințele tale. Atât profilele, cât și geamul sunt costumizabile.

Tamplarie PVC termopane Rehau

Termopane REHAU

Unul dintre partenerii noștri este Rehau. Cu o experiență în domeniu de peste 70 de ani, sedii în 54 de țări și 7 laboratoare de dezvoltare chimică, reușește să fie lider pe piață în ceea ce privește raportul calitate – preț. Termopanele fabricate de Rehau sunt recunoscute pentru calitatea înaltă, izolarea fonică, aspectul plăcut și inovare.

Tâmplăria PVC creată de Rehau România este constituită din ferestre reinventate prin tehnologii moderne, speciale pentru viața cotidiană. Termopanele Rehau au până la 6 camere interioare profilului, sunt armate cu oțel de grosimi variate, au protecție antiefracție și calități termice și fonice.

Rehau, în afară de domeniul tâmplăriei din PVC, este cunoscută și pentru responsabilitatea socială. Acțiuni de ecologizare, plantare, interes constant acordat elevilor din mediul rural și multe altele, această companie își arată implicarea și devotamentul față de țară.

Termopane Rehau reprezintă opțiunea ideală pentru tâmplărie pvc, dar și atunci când cauți termopane cu cel mai bun raport calitate-preț. Design perfect cu linii drepte sau rotunjite, economia mare de energie, paleta largă de culori, calitatea germană sunt doar câteva dintre atuurile care fac că Rehau să fie profilul ales de majoritatea clienților noștri.

Alegerea noastră - tâmplărie pvc

Produsele furnizate de compania noastră respectă cerințele standardelor naționale și internaționale în vigoare. Tamplarie.com vinde produse de termopan pvc. Termopanele din pvc asigură o viață îndelungată pentru ferestre, ușurință în folosire și o întreținere minimă.

Tâmplăria PVC oferită de noi este cu atenție aleasă, tocmai pentru a nu cunoaște probleme precum condensul sau întreținerea dificilă. Chiar dacă este cel mai des întâlnit material în fabricarea tâmplăriei, noi avem grijă să construim o fațadă superbă, în pas cu tendințele. Partenerii noștri care au ca domeniu de activitate tâmplăria PVC, precum Rehau, Slamander și Gealan, garantează calitate, produse unice, inovatoare și longevive.

Cu o tâmplărie pvc obții siguranță și confort în locuință.

Tamplarie.com vinde și montează profesional tâmplărie PVC, de cea mai bună calitate. Se folosesc profile pvc de calitate, de la furnizorii amintiți, de aproape 20 de ani.

Putem afirma că suntem una dintre cele mai apreciate branduri de tâmplărie pvc din România. Clienții mulțumiți sunt cea mai bună reclamă pentru noi.

Tâmplăria noastră se poate executa în diferite forme personalizate fiecărei locuințe, într-o gamă largă de culori. Ferestrele pvc se remarcă prin durabilitate și costuri mai mici. Totodată, o alegere excelentă în ce privește menținerea valorii unei proprietăți, rămâne tot o tâmpărie din pvc.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.