Salamander

Brandul Salamander - Descoperiți calitatea și inovația

Brandul Salamander este unul bine respectat în industria ferestrelor, cunoscut pentru angajamentul său față de inovație, calitate și durabilitate. Fondat în Germania în 1973, Salamander a crescut pentru a deveni un lider global în fabricarea de ferestre și uși PVC de înaltă performanță.

Unul dintre punctele forte ale mărcii Salamander este dedicarea lor pentru cercetare și dezvoltare. Compania investește mult în tehnologie și materiale de ultimă oră, căutând constant să îmbunătățească eficiența energetică, durabilitatea și funcționalitatea produselor lor.
Această abordare i-a adus lui Salamander reputația de a fi o companie inovatoare și cu gândire de viitor.

Salamander pune, de asemenea, un accent puternic pe controlul calității, cu un proces riguros de testare și inspecție pentru toate produsele lor. Acest lucru asigură că fiecare fereastră și ușă care poartă numele Salamander este la cel mai înalt standard posibil.

O altă caracteristică definitorie a mărcii Salamander este angajamentul lor față de sustenabilitate. Compania folosește materiale ecologice oriunde este posibil și lucrează pentru a-și reduce amprenta de carbon în toate aspectele operațiunilor lor. Salamander este, de asemenea, implicată activ în inițiative de promovare a protecției mediului și a durabilității.

De la tehnologie și materiale inovatoare până la controlul riguros al calității și un accent pe durabilitate, Salamander este un brand care reprezintă cel mai bun din industrie.

Salamander este un brand lider în industria ferestrelor, cunoscut pentru calitatea sa excepțională și designul inovator. De peste 35 de ani, Salamander produce ferestre care sunt atât elegante, cât și funcționale și continuă să depășească limitele a ceea ce este posibil în designul ferestrelor.

Caracteristicile cheie care fac brandul Salamander să iasă în evidență

Materiale de înaltă calitate:

 • Brandul Salamander realizează ferestre cu materiale de înaltă calitate, concepute pentru a rezista.
 • Ramele sunt realizate dintr-un material PVC special care este durabil, rezistent la intemperii și ușor de întreținut.
 • Sticla este, de asemenea, de cea mai înaltă calitate, asigurându-vă că ferestrele dumneavoastră vor arăta și vor funcționa ca noi în anii următori.

Eficiență energetică:

 • Ferestrele Salamander sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că ajută la reducerea consumului de energie al casei și la reducerea facturilor la energie.
 • Ramele sunt proiectate cu un sistem cu mai multe camere care ajută la menținerea căldurii în interior în timpul iernii și în exterior în timpul verii, făcându-le ideale pentru orice climat.

Design inovator:

 • Salamander este cunoscut pentru designul inovator al ferestrelor care combină stilul și funcționalitatea.
 • Ferestrele acestui renumit brand vin într-o gamă largă de stiluri și culori pentru a se potrivi cu designul estetic al oricărei case și oferă o varietate de feronerie și accesorii pentru a personaliza aspectul.

Opțiuni de personalizare:

 • Acest producător oferă o varietate de opțiuni de personalizare pentru a vă ajuta să creați ferestrele perfecte pentru casa dvs.
 • Puteți alege dintre diferite culori ale ramei, tipuri de sticlă și opțiuni de feronerie pentru a crea o fereastră care se potrivește stilului și nevoilor dvs. funcționale.

Conștient cu mediul:

 • Salamander se angajează să sustenabilească și să reducă impactul asupra mediului.
 • Ferestrele lor sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce ajută la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la conservarea energiei.
 • De asemenea, folosesc materiale ecologice și procese de fabricație ori de câte ori este posibil.

Versatil:

 • Versatilitate pentru brandul Salamander și pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații, de la clădiri rezidențiale până la clădiri comerciale.
 • Ele oferă o gamă largă de stiluri de ferestre, inclusiv ferestre batante, copertine, basculante și glisante, făcându-le potrivite pentru orice tip de clădire.

Izolarea fonică:

 • Toate ferestrele sunt proiectate cu capacități excelente de izolare fonică, făcându-le ideale pentru case sau clădiri situate în apropierea drumurilor aglomerate sau a zonelor zgomotoase.
 • Acestea pot reduce nivelul de zgomot extern cu până la 50%, oferind un mediu interior liniștit și liniștit.

Securitate:

 • Toate ferestrele sunt proiectate cu capacități excelente de izolare fonică, făcându-le ideale pentru case sau clădiri situate în apropierea drumurilor aglomerate sau a zonelor zgomotoase.
 • Acestea pot reduce nivelul de zgomot extern cu până la 50%, oferind un mediu interior liniștit și liniștit.

Garanție:

 • Salamander oferă o garanție pentru ferestrele lor, oferind clienților liniște și asigurare că investiția lor este protejată.

Întreținere ușoară:

 • Brandul Salamander proiectează ferestrele pentru a necesita o întreținere redusă, cu suprafețe ușor de curățat, care necesită un efort minim pentru a rămâne ca noi.
 • Ramele din PVC sunt rezistente la murdărie, iar sticla este tratată cu un strat special care ajută la respingerea ei sau a apei.

Mai multe caracteristici ce aduc autenticitate brandului

Eficiente din punct de vedere al costurilor:

Salamander oferă un raport calitate-preț excelent, cu o gamă largă de caracteristici și beneficii care le fac o alegere rentabilă pentru proprietarii de case și proprietarii de clădiri.
Designul lor eficient din punct de vedere energetic poate ajuta la reducerea facturilor la energie, în timp ce durabilitatea și cerințele reduse de întreținere pot economisi bani la reparații și înlocuiri.

Recunoaștere în industrie:

Marca Salamander a primit recunoaștere în industrie pentru calitatea și inovația sa, inclusiv Premiul German pentru Inovație și Premiul Red Dot Design.
Aceste premii demonstrează angajamentul Salamander față de excelență și capacitatea lor de a oferi design de ferestre de ultimă oră.

Sustenabilitate:

Salamander se angajează să mențină sustenabilitatea și să reducă impactul novic asupra mediului.
Procesele lor de fabricație sunt concepute pentru a minimiza deșeurile și emisiile și folosesc materiale reciclate ori de câte ori este posibil.
De asemenea, oferă ferestre care sunt concepute pentru case pasive, care pot ajuta la reducerea consumului de energie și la promovarea durabilității.

Investiții în tehnologie:

Acest brand investește continuu în noi tehnologii pentru a-și îmbunătăți designul ferestrelor și procesele de fabricație.
Ei folosesc cel mai recent software de proiectare asistată de computer (CAD) și robotică pentru a asigura precizie și acuratețe în fiecare fereastră pe care o produc.
Această investiție în tehnologie îl ajută pe Salamander să rămână în fruntea industriei ferestrelor și să livreze cele mai bune produse posibile clienților săi.

Ești interesat de ferestre din gama Salamander?

Mereu o alegere corectă pentru tâmplăria din pvc

Brandul Salamander

Salamander este un brand care oferă o calitate excepțională, design inovator și un angajament față de sustenabilitate. Ferestrele lor sunt versatile, eficiente din punct de vedere energetic și personalizabile pentru a se potrivi cu designul estetic al oricărei case.

Cu funcții de izolare fonică și de securitate, o garanție și un serviciu remarcabil pentru clienți. Brandul Salamander este o alegere de încredere atât pentru proprietarii de case, cât și pentru proprietarii de clădiri comerciale.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre brandul Salamander și despre modul în care acestea pot aduce beneficii casei sau afacerii dvs.