Întrebări frecvente

Consultanții noștri răspund în fiecare zi la întrebări frecvente legate de proiectul dvs. de tâmplărie. Facem tot posibilul să prezentăm produsele noastre unui spectru vast de clienți, cât de clar putem.

Cu Tâmplărie Viatrix Star veți beneficia de consultanță gratuită pentru orice tip de poiect de tâmplărie viitor.

Echipa noastră de consultanță este întotdeauna aici, pentru a vă ajuta să faceți alegerile corecte. Clienții noștri pot finaliza orice tip de comandă, chiar și din cele mai complexe contactând unul dintre consultanții Tamplarie.com

Iată câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări primite.

Livrăm gratuit în București, dar și la nivel național/european/internațional(contra cost).

Tâmplărie Viatrix Star a fost înființată în anul 2004.

Lucrăm pentru recondiționarea mai multor instuituții importante din România. Numeroase proiecte cu dezvoltatori, antreprenori și companii cu nume sonore.

Solicitați o ofertă tamplarie, iar un consultant vă va ajuta. Sau pe baza detaliilor pe care le veți selecta pentru proiectul dvs., puteți folosi aplicația noastră – calculator termopane.

Vă recomandăm o tâmplărie din lemn stratificat pentru proiectul dvs. de locuință.

Oferta noastră de termopane este completă, cu reduceri de până la 45% și 2 plase de țânțari incluse, la comenzi peste 1000 .

Dacă ați decis că doriți să lăsați instalarea în seama profesioniștilor noștri, vă oferim gratuit serviciul de montaj/demontaj termopane.

Ferestrele de termopan Tamplarie.com vin cu paletare de culori din care puteți alege. Sunt fabricate cu o placare cu luciu scăzut, practic fără întreținere. Vopsirea nu este necesară pentru a proteja aceste produse.

Garanția pentru termopane este de 10 ani.

Da, avem în stoc o gamă largă de uși de interior și exterior. Poți vedea uși exterioare aici.

Echipa Tamplarie Viatrix STAR este aici pentru dvs., pentru a vă ajuta pe tot parcursul astfel încât dacă nu regăsiți informațiile dorite printre întrebările de mai jos, vă rugăm să ne contactați.