Tâmplărie Aluminiu

icon

Termopane din aluminiu

Vă oferim generații noi de termopane din aluminiu cu numeroase avantaje. Eficiență energetică, fiabilitate, durabilitate, siguranță, dar și o foarte bună protecție împotriva zgomotului. Alegeți ferestre din aluminiu!

De ce aluminiu este un material bun pentru tâmplărie:

Eficiență termică

Datorită cadrului cu mai multe camere, vor reține mai multă căldură

Întreținere

Efortul de întreținere al termopanelor este unul extrem de redus

Suprafața vitrată mai mare

Aluminiu poate găzdui panouri de sticlă mai mari, față de PVC

Luminozitate și design atractiv

Vederea este largă și nestingherită datorită designului cu linii subțiri

Durabilitate

Aluminiu este dovedit rezistent la coroziune/deformare, având o durată lungă de viață

Ferestre și geamuri pentru proprietăți rezidențiale

Găsirea celor mai bune ferestre din aluminiu nu trebuie să fie dificilă. Chiar dacă înlocuiți ferestrele vechi sau încercați să găsiți cele mai bune ferestre pentru o nouă extensie sau produs de construcție. Termopanele pentru spații comerciale folosite de dezvoltatori nu sunt diferite de ferestrele rezidențiale în ceea ce privește specificațiile, securitatea și standardele.

Caracteristici comune pentru tamplarie aluminiu

Există trei caracteristici comune pentru termopanele din aluminiu. Important, indiferent de marca pe care o alegeți , anumite aspecte ale noilor ferestre sunt aceleași. Acest detaliu vă va permite apoi să alegeți produsul potrivit în funcție de marcă, stil sau o anumită cerință de design sau funcționalitate. Toate aceste caracteristici comune se aplică atât pentru ferestrele ce urmează a fi înlocuite , cât și pentru cele cu deschidere pentru o construcție nouă.

Eficiență energetică


Similar cu izolația termică, respectarea eficienței energetice cerute, stipulate de Reglementările de construcție se aplică și sticlei dumneavoastră. Sticla simplă nu îndeplinește aceste cerințe. Prin urmare, nu veți găsi pe nimeni care să vândă ferestre exterioare cu geam simplu.

Durabilitate


Toate cele mai bune ferestre din aluminiu, inclusiv ferestrele de gamă medie și comerciale, vin cu unități de sticlă dublă ca standard. Majoritatea ferestrelor sunt proiectate pentru o grosime de 28 mm, deși 24 mm este, de asemenea, acceptabilă.

Performanță


Ca standard, așteptați-vă să obțineți o specificație minimă, de sticlă cu emisivitate scăzută (low-e), bare de distanțare a marginilor calde și umplere cu gaz argon. Acoperirea cu emisii scăzute ajută la reținerea căldurii din interior, barele distanțiere sunt marginile sticlei, iar gazul argon în loc de aer creează o sticlă de înaltă performanță pentru termopanul dvs.

Cum sunt colorate ferestrele din aluminiu

Noile ferestre din aluminiu vin cu un finisaj avansat de colorare, cu pulbere. Acesta nu oferă doar culoare, dar și o protecție pentru suprafața metalică goală. Ferestrele sunt vopsite în medii strict controlate, cu finisaje de suprafață de calitate.

Înțelegere a ce înseamnă izolare termică la ferestre

Toate ferestrele din aluminiu vin cu izolație termică. În termeni simpli, profilele de aluminiu sunt separate printr-o componentă nemetalică (ruptura termică) între fețele interioare și exterioare ale profilului ferestrei. Sarcina sa este de a preveni transferul de frig.

Aceasta izolare termică combinată cu geamurile duble sau triple, oferă ferestre cu evaluări energetice bune sau valori A. Toate ferestrele din aluminiu respectă aceste reglementări de construcție, precum și siguranța, ventilația și mijloacele de evacuare, cum ar fi în caz de incendiu. Este foarte puțin probabil să găsiți vreo fereastră din aluminiu astăzi fără izolare termică.

Chiar dacă unele specificații pot fi similare, cele mai bune termopane din aluminiu vor face diferența în alegerile pe care vă doriți să le obțineți.

În primul rând este alegerea unui stil de fereastră din aluminiu. Primul indicator al unui design bun pentru majoritatea tipurilor de proiecte. Exemplele includ:

  • Diverse variante de model care îndeplinesc practic orice stil și aspect.
  • Opțiuni, inclusiv subțire, minimalist, contemporan, cu aspect de oțel, tradițional și tradițional
  • Ferestre concepute pentru deschideri mai mari, rezultând geamuri mai mari de sticlă și mai multă lumină
  • Ferestre cu diferite opțiuni de culoare, cum ar fi metalice, texturate sau cu efect de lemn

Branduri de termopane din aluminiu

Următoarele mărci de ferestre le puteți considera unele dintre cele mai bune termopane din aluminiu:

icon

Termopane ETEM

Tâmplărie ALUMINIU - Etem are ca principal obiectiv dezvoltarea unor produse și servicii competitive, pentru a putea satisface cerințele pieței locale în ceea ce privește raportul calitate-preț. Etem reprezintă una dintre principalele opțiuni pentru clienții care doresc tâmplarie aluminiu cu geam termopan, care sa aibă o bună calitate și un cost accesibil.

icon

Termopane PROFILCO

Tâmplărie ALUMINIU - Profilco este marca cea mai cunoscută în România pentru calitatea profilelor sale din aluminiu și pentru gama largă de aplicabilitate. Sistemele de tâmplarie aluminiu Profilco sunt sisteme de înaltă definiție, care asigură izolație termică și fonică. Tâmplăria aluminiu Profilco oferă o siguranță sporită, soluții tehnice optime și un design atractiv.

icon

Termopane ALUPROF

Tâmplărie ALUMINIU - Aluprof își propune să satisfacă nevoile clienților. Tâmplăria Aluprof îmbină calitatea tehnică foarte bună a produselor oferite cu prețuri foarte competitive și un termen cât mai bun de execuție. Tâmplăria din aluminiu Aluprof cu geam termopan este durabilă, robustă și oferă o foarte bună izolare termică și fonică.

icon

Termopane Schuco

Schüco este un brand recunoscut și renumit în întreaga lume pentru tâmplăria din aluminiu. Cât și pentru înalta calitate și fiabilitate în exploatare, de care a dat dovadă de-a lungul celor peste 50 de ani de prezență pe piață. Robustețea și design-ul modern al tâmplăriei Schüco mulțumesc și cele mai exigente cerințe. Calitatea Schüco este considerată premium în întreaga Europă.

Printre motivele pentru care sunt cei mai buni, enumerăm cine le face, designul general creat și calitatea acestora, opțiunile de stil, precum și reputația mărcii. Toate acestea se vor reflecta și în oferta de preț.

Cum să identifici o fereastră de aluminiu bună de una mai puțin bună

Ferestrele din aluminiu vin cu o calitate superioară, dată întocmai de material din care sunt confecționate.

Majoritatea brandurilor de termopane din aluminiu, au specificații de materiale similare, standarde de calitate și producție sau specificații de securitate. De cele mai multe ori nu este o greșeală de proiectare a sistemului în sine. Motivul este fabricarea sau instalarea incorectă, care va crea un produs și o experiență proastă de viitor pentru client.

Companiile de sisteme din aluminiu investesc sume substanțiale în testarea, certificarea și scoaterea pe piață a ferestrelor lor. Problemele ferestrelor din aluminiu pot să apară în lanțul de aprovizionare.

Pentru anumite echipe de montaj termopane, unele branduri par complicat de montat. Astfel de aspecte ar trebui să pună clientului proprietar semne serioase de întrebare. La fel ca și rapoartele privind scurgerile ce lasă curenți de aer în interior și risipesc căldura la exterior. Toate aceste nereguli apar de la o manevrare sau instalare incorectă.

Sfaturi de top pentru a alege cele mai bune ferestre din aluminiu:

Informații reale

Verificați întotdeauna informațiile, să fie informații reale. Majoritatea brandurilor împărtășesc specificații și standarde de produs; nu există termopan din aluminiu prost.

Brand

Acordați mai multă atenție la numeroasele re-branduri ale sistemelor existente, care vă oferă impresia că produsul lor este unic sau exclusiv.

Culoare

Verificați paleterale de culoare pentru a vedea dacă se potrivesc culorile cu proiectul

Soluții pentru orice proiect

Retineți că există o soluție de termopan din aluminiu pentru orice proiect. Contactați-ne pentru sfaturi sau o ofertă de tâmplarie din aluminiu.

Tâmplărie aluminiu: stil și funcționalitate pentru proprietate

Tâmplărie aluminiu este o alegere populară și modernă pentru proprietarii de case și proprietarii de afaceri care doresc să îmbunătățească aspectul și performanța proprietății lor. La magazinul nostru de ferestre și uși, oferim o gamă largă de produse de tâmplărie aluminiu de calitate, care sunt atât elegante, cât și eficiente.

De ce să alegeți tâmplărie aluminiu?

Tâmplărie aluminiu are multe avantaje față de alte materiale, cum ar fi lemnul, PVC sau oțelul. Iată câteva dintre principalele motive pentru a alege o tâmplărie aluminiu care să mulțumească așteptările:

Durabilitate: Aluminiul este un material ușor și puternic care poate rezista la condiții meteorologice dure, impacturi și uzură normală. De asemenea, este rezistent la rugină, coroziune și degradare, ceea ce îl face o investiție de lungă durată pentru proprietatea dumneavoastră.

Eficiență energetică: Produsele noastre de tâmplărie aluminiu sunt concepute pentru a maximiza eficiența energetică și a reduce pierderile de căldură. Acestea includ spații termice, geamuri duble și etanșări împotriva intemperiilor care asigură o izolare excelentă și izolare fonică, ajutându-vă să economisiți facturile la energie și să vă reduceți amprenta de carbon.

Estetică: Ramele din aluminiu au un aspect elegant și modern, cu linii curate și linii vizuale înguste care oferă vederi neobstrucționate și lumină naturală. Sunt disponibile într-o gamă largă de culori, finisaje și opțiuni de sticlă, făcându-le perfecte pentru orice stil arhitectural.

Întreținere redusă: Spre deosebire de profilele din lemn sau din PVC, o tâmplărie aluminiu necesită foarte puțină întreținere. Sunt ușor de curățat și își mențin aspectul și performanța pentru anii următori.

Oferim o gamă cuprinzătoare de produse și servicii de tâmplărie aluminiu care răspund nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni ale noastre:

Ferestre: ferestrele noastre din aluminiu sunt disponibile într-o varietate de stiluri, glisante, basculante și copertine. Ele pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice dimensiune și configurație de deschidere și au rame subțiri și sisteme de închidere de înaltă siguranță.

Uși: ușile noastre din aluminiu vin într-o varietate de stiluri, inclusiv cu balamale, glisante, pliante. Ele pot fi personalizate cu diverse opțiuni de sticlă, mânere și finisaje și sunt perfecte pentru conectarea spațiilor interioare sau ca o caracteristică de sine stătătoare.

Reparații și întreținere: Oferim o gamă de servicii de reparații pentru produsele dumneavoastră existente de tâmplărie aluminiu. Echipa noastră de experți poate oferi soluții rapide și fiabile, fie că trebuie să înlocuiți geamul spart, să reparați o balama defectă sau să aduceți o imbunătățire mânerelor.

De ce să ne alegeți?

La magazinul nostru de ferestre și uși, ne angajăm să oferim cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți și produse de calitate. Iată câteva dintre motivele pentru care ar trebui să ne alegeți pentru nevoile dvs. de tâmplărie aluminiu:

Expertiză: Echipa noastră de profesioniști experimentați și calificați are cunoștințe și expertiză extinse în instalare și reparații de tâmplărie aluminiu. Vă vom oferi cele mai bune sfaturi și îndrumări pentru proiect și vă putem asigura că obțineți cea mai bună valoare a investiției.

Calitate: se folosesc cele mai bune materiale și componente în produsele și serviciile noastre și ne asigurăm că acestea îndeplinesc sau depășesc standardele din industrie pentru performanță, siguranță și durabilitate. Oferim garanții complete și asistență post-vânzare pentru o experiență cât mai plăcută.

Vă mulțumim că ați ales să luați în considerare produsele și serviciile noastre de tâmplărie aluminiu.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria aluminiu.