Tamplarie Aluminiu

icon

Tamplarie ALUMINIU - PROFILCO, SCHUCO, ALUPROF - la cel mai mic pret!

Oferta noastră de tamplarie aluminiu poate fi realizată cu profile de la mai mulți producători de top, precum Profilco, Exalco, Aluprof și Schüco.

Tamplarie Aluminiu

Profilele din aluminiu reprezintă opțiunea ideală pentru clădirile mari, uşile glisante ale unei vile sau pentru sisteme arhitecturale complexe, de genul unor vitraje ample, faţade tip perete-cortină, sere şi cupole de sticlă, pentru care durabilitatea este factorul principal. Comanda acum tamplarie aluminiu la cel mai bun pret! Termopane, Profilco, Exalco, Aluprof și Schüco. Cea mai buna oferta de tamplarie aluminiu de pe piata!

Tâmplaria de aluminiu aduce un grad ridicat de stabilitate, eficiență energetică, valoare crescută, cadru îngust și modern, funcționare bună, întreținere minimă și durată lungă de viață.

În plus, are avantajul de a oferi o protecție ridicată împotriva furtunilor și a vânturilor puternice, are protecție de înaltă securitate împotriva tentativelor de efracție și izolare fonică superioară.

Cu rezistență sporită și, în același timp, greutate redusă, ferestrele și ușile de aluminiu sunt elegante, putând fi integrate ușor în orice clădire. Fiind mult mai înguste decât profilele de PVC sau lemn, geamurile termopan cu tâmplărie de aluminiu permit pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în clădire.

Acestea pot fi vopsite într-o gamă largă de culori, adaptate oricărui design. Oferta noastră poate fi realizată cu profile de la mai mulți producători de top, precum Profilco, Exalco, Aluprofi și Schüco.

icon

Termopane PROFILCO

Tamplarie ALUMINIU - Profilco este marca cea mai cunoscută în România pentru calitatea profilelor sale din aluminiu și pentru gama largă de aplicabilitate. Sistemele de tâmplarie din aluminiu Profilco sunt sisteme de înaltă definiție care asigură izolație termică și fonică, siguranță, soluții tehnice optime și un design atractiv.

icon

Termopane EXALCO

Tamplarie ALUMINIU - Exalco are ca principal obiectiv dezvoltarea unor produse și servicii competitive, pentru a putea satisface cerințele pieței locale în ceea ce privește raportul calitate - preț. Astfel, Exalco reprezintă una dintre principalele opțiuni pentru clienții care doresc tâmplarie de aluminiu cu geam termopan care sa aiba o bună calitate și un cost accesibil.

icon

Termopane Schuco

Schüco este un brand recunoscut și renumit în intreaga lume pentru înalta calitate și fiabilitate in exploatare de care a dat dovada de-a lungul celor peste 50 de ani de prezență pe piață. Robustetea și design-ul modern al tâmplăriei Schüco multumesc și cele mai exigente cerinte, iar calitatea acesteia este considerată premium în întreaga Europă.

icon

Termopane ALUPROF

Tamplarie ALUMINIU - Alupfrof își propune să satisfacă nevoile clientilor, îmbinând calitatea tehnică foarte bună a produselor oferite cu prețuri foarte competitive și un termen cât mai bun de executie. Tâmplaria din aluminiu Aluprof cu geam termopan este durabilă, robustă și oferă o foarte bună izolare termică și fonică.