Lucrări de referință

Suntem încântați să oferim lucrări de referință pentru Tamplarie.com. Magazin de ferestre și uși ce va rămâne un partener de încredere în toate proiectele de tâmplărie.

În numeroase ocazii, clienții noștri au fost constant impresionați de calitatea produselor oferite.
Orice client mulțumit(și nu numai) ne-a propulsat către succesul de astăzi, de a fi cea mai bună companie de tâmplărie din țară.

Totodată, menționăm și aprecierile dedicate pentru serviciul excepțional de montaj tâmplărie, pe care îl oferim gratuit. Din grija pentru clienții noștri am menținut acest serviciu gratis, atât demontarea, cât și montarea tâmplăriei.

Ne-am luat angajamentul de a prezenta proiectele finalizate. Avem o galerie dedicată unde puteți vedea actualizări realizate în mod regulat, imagini cu cele mai recente montaje ferestre și uși.

Galeria conține o gamă largă de imagini, inclusiv fotografii înainte și după, vederi de aproape ale produselor utilizate și imagini ale proiectelor finalizate. În lucări de referință veți vedea proiecte realizate cu nume sonore și locații prin care ați pășit cel puțin odată.

Vizualizați lucrări de tâmplărie realizate în România, dar și în afara acesteia, la nivel european.

Institutul Cantacuzino – tâmplărie aluminiu

Londra, Chelmsford – tâmplărie lemn stratificat

Balustrade interioare-exterioare, sticlă cabine dus – tâmplărie pvc Salamander, ușă intrare Aluprof

Tâmplărie din lemn

Aeroport - Bond

Bazin Înot - Sala Sport - Școala 190

Bloc - Zorileanu

Bloc - 1 Decembrie 1918

Bloc - Exigent

Bloc - Izbiceni

Bloc - Râmnicu Sărat

Drumul Bisericii - Aluprof

Engie - Etem - Alucobon

Engie - Registratură - Aluprof

Engie sediu secundar - Aluprof

Mega Image

Millo Village

Vile - Antracit

Vile - Balotesti

Aceste imagini sunt o dovadă a atenției companiei noastre pentru detalii, și a dăruirii, mereu orientată către satisfacția clientului. Aceste lucrări de referință demonstrează calitatea produselor, precum și: precizia și grija cu care sunt instalate.

Dorim să oferim clienților potențiali o reprezentare vizuală a lucrării pe care se pot aștepta să o primească. Acest nivel de transparență și atenție la detalii este o dovadă a devotamentului companiei Tamplarie.com. Dedicare totală către satisfacerea clienților.

Sperăm să impresionăm cu expertiza personalului Tamplarie.com. De la consultarea inițială până la, primirea unei oferte de tâmplărie și instalarea finală, aceștia vor fi profesioniști și atenți la nevoile voastre.

Echipa noastră de tâmplărie se va asigura că proiectul este finalizat la timp și în limita bugetului. Cunoștințele lor extinse despre cele mai recente tendințe și tehnici din industrie sunt de neprețuit. Acestea vă vor ajuta să luați decizii informate cu privire la produsele pe care le alegeți, pentru proiectul dvs. de tâmplărie.

În lucrări de referință, lăsăm ca proiectele noastre să vorbească pentru noi. Dedicat pentru oricine caută ferestre și uși de înaltă calitate.
Angajamentul nostru este mereu orientat cu fața la excelență și la atenția către detalii. Serviciul excepțional de consultanță și montaj pentru clienți, ne fac o alegere de top în industria de tâmplărie.

Suntem încrezători că vom continua să depășim atât așteptările noastre, cât și pe cele ale clienților noștri.