Tradiție

Schüco se află pe piața italiană de peste 50 de ani, cu peste 140 de angajați la sediul central din Padova și o rețea de 6.000 de parteneri. Schüco Italia oferă produse și servicii de înaltă calitate pentru a răspunde nevoilor arhitecților și dezvoltatorilor.

Eficiență energetică

Pentru clădiri rezidențiale, cladiri de birouri sau store-uri, ferestrele Schüco reprezintă cele mai înalte standarde și au prezentat cele mai bune valori de izolare încă din 1951. Sisteme precum noua serie AWS asigură eficiență energetică optimă, instalare simplă și durabilitate.

Inovație

Schüco inovează prin separarea termică în procesul de producție al ferestrelor. Ferestrele din aluminiu sunt moletate și presate împreună cu bare de poliamidă sau politermidă pentru a forma un compozit. Aplicarea culorilor personalizate se face prin acoperirea cu pulbere și sigilare. Există disponibilitate pentru diverse culori interioare și exterioare.

Varietate

Produsele Schüco variază de la ferestre glisante la uși, de la acoperișuri la perdele sau fațade structurale, de la copertine la parasolare, până la soluții pentru automatizarea clădirilor.

Personalizare

Oferim ferestre din aluminiu Schüco personalizate, potrivite pentru proiectul dumneavoastră individual. Proprietățile unice ale aluminiului permit nenumărate forme și soluții speciale pentru ferestre supradimensionate.
Beneficiați de izolație excelentă, securitate și calitate oferite de profilele Schüco, totodată și de prețuri corecte și de un serviciu personalizat adaptat nevoilor dumneavoastră.

Tehnologii moderne

Schüco continuă să producă sisteme și soluții în care tehnologia, forma și funcționalitatea dialogului între ele, așa cum este cazul, de exemplu, în noul sediu al companiei, o clădire construită cu utilizarea celor mai moderne tehnologii, caracterizată de asemenea printr-un design contemporan și respectarea reglementărilor de mediu.

Sisteme Schüco din aluminiu

Schüco folosește aluminiul pentru sistemele sale, deoarece este un material ușor, reciclabil la infinit, ușor de lucrat și are performanțe funcționale, dar și estetice excelente: profilele din aluminiu au un design minimalist care permite oglinzile cu geam de dimensiuni mari, dar garantează și libertate amplă de compoziție, în forme și culori, cu posibilități infinite de personalizare.

Designerii contemporani preferă acele soluții în care toate detaliile structurale sunt ascunse pentru a lăsa loc luminii, transparenței, iar sistemele Schüco sunt perfecte pentru asta, cu atenție la cele mai mici detalii precum mânerele, aproape invizibile, robuste, dar zvelte, elegante, cu pătrat. profile, instalabile cu sau fără rozetă.

Este ideal să alegeți aluminiu pentru producerea de ferestre cu dimensiuni mari și izolare termică optimă. Acest tip de fereastră determină caracterul individual al clădirii și asigură că interiorul este inundat de lumină. Sistemele de ferestre de la Schüco satisfac cerințele de construcție exigente, de la toc până la detaliile de conectare la perete.

Profilele speciale, armăturile și geamurile garantează o protecție solidă împotriva intrușilor și a efectelor intemperiilor și a zgomotului. Ferestrele din aluminiu îndeplinesc cerințele de calitate superioară și oferă numeroase avantaje

Aluminiul este un material ușor și stabil, ce permite crearea de fațade întregi fără a fi nevoie de stâlpi intermediari. Cu o lățime vizibilă a ramelor foarte îngustă, încât geamul joacă un rol deosebit de important.

Cu profile Schüco puteți crea camere luminoase. Cu multă lumină naturală și pentru o mai bună calitate a vieții. În plus, Schuco oferă și alte produse din aluminiu, cum ar fi ușile de intrare.

Alte elemente perfect camuflate în profilele subțiri Schüco sunt sistemele antifurt și senzorii magnetici, sau balamalele, detalii importante care garantează durabilitatea ferestrelor și ușilor, dar pe care designerii preferă să le ascundă în favoarea unui design curat și liniar.

Toate produsele Schüco au garantia calității atestată de numeroase brevete și teste stricte de laborator efectuate pe prototipuri și mostre, astfel încât să fie puse pe piață doar elemente ce îndeplinesc parametrii standardelor europene. Chiar înainte de a părăsi fabrica, fiecare element primește marca Schüco, ca dovadă că a atins și garantează niveluri ridicate de performanță în ceea ce privește durabilitatea, rezistența și cerințele minime de întreținere în viitor.

Eficiența energetică a clădirilor cu produsele Schüco

Pereti cortina Schuco

Schüco a fost fondată în Germania în 1951 și deja în anii 1960 avea o forță de muncă de 80 de oameni și o producție substanțială de sisteme de ferestre.

În anii 70 a început producția de fațade izolate, iar apoi a continuat în anii următori cu un sistem complet de produse pentru anvelopa clădirii, urmărind mereu cu mult angajament și pasiune o căutare continuă a soluțiilor inovatoare și de ultimă generație care să asigure protecția mediului și eficienta energetica a cladirilor.

Productia se desfasoara in deplina conformitate cu reglementarile de mediu, folosind energie din surse regenerabile. Economisirea energiei nu este doar scopul producției, ci și ceea ce garantează produsele Schüco atunci când sunt instalate în contextul unei clădiri: un design bun al anvelopei clădirii reduce semnificativ consumul de energie, reducând în același timp poluarea.

Datorită aplicării produselor Schüco se poate realiza o bună izolare termică a clădirii, se aplică sisteme de automatizare, controlul și managementul consumului de energie.

Sistemele de culisare sunt perfect funcționale. Deschiderea și închiderea acestora se realizează rapid și convenabil la atingerea unui buton prin intermediul manevrării mecatronice. Sau prin intermediul sistemului de manipulare manuală, facil, cu mânere confortabile. Sistemele integrate prin securitate fac din aceste cadre o alegere excelentă pentru a vă proteja familia de posibile intruziuni.

Acum există soluția pentru cei ce doresc să șteargă orice barieră arhitecturală. Pragul ușilor este la nivel, iar asta nu constituie o piatră de poticnire. Poate fi o soluție pentru familile cu copii mici și cărucioare.

Dacă sunteți în căutarea ferestrei Schüco perfecte, vom fi bucuroși să vă oferim consultanță gratuită și să vă oferim informații suplimentare pentru proiectul dumneavoastră cu ferestre Schuco.

Echipa Tamplarie.com așteaptă cu nerăbdare să furnizeze calitate pentru un nou proiect.

Ești interesat de ferestre din gama Schüco?