Pereti cortina

Pereti cortina, un produs de efect cu care puteti da un aspect deosebit cladirii D-voastra. O cladire comeciala, una de birouri sau orice alt imobil central care depaseste dimensiunea standard si are un volum peste medie arata cu totul altfel atunci cand este “imbracat” cu acest tip de ferestre si iese in evidenta dand un aer modern inclusiv zonei si orasului D-voastra.

Cu pereti cortina care pot inlocui tamplaria clasica de aluminiu sau orice alt tip de tamplarie inclusiv cea PVC nu beneficiati numai de un design modern ci si de calitati de exceptie din punct de vedere al transferului termic, al mijloacelor tehnologice de montaj, al calitatilor mecanice.

Produsul pereti cortina exista in mai multe variante in functie de tipul constructiv si montaj.

Din acest punct de vedere ei pot fi pereti cortina standard, acei pereti cu separatii atat pe orizontala cat si pe verticala si care accepta in celulele inchise elemente structurale diferite precum usile sau ferestrele. Avantajul acestui tip este tocmai versatilitatea structurilor determinate de structurile create. Geamurile folosite in acest caz sunt simple de tip termopan sau tripan si prinse cu capace presoare.

Pereti de tip semistructural, acei pereti la care sticla este sustinuta de profile din aluminiu prinsa lateral sau vertical cu tiocol intr-o nisa minima ca latime asigurand o distanta foarte apropiata intre suprafetele vitrate. Pe cealalta axa prinderea se face in capace presoare ca si la cei standard. Acesti pereti cortina dau impresia ca geamurile sunt aproape lipite pe o singura axa orizontala sau verticala. Axa celalalta arata identic cu cea a peretilor standard.

Ultima varianta a peretilor cortina este cea structurala in care prinderea minima este atat pe orizontala cat si pe verticala asigurand suprafata vitrata maxima. In acest mod sticla arata ca o suprafata plana aproape continua si este varianta aleasa pentru marile cladiri.

Elementele structurale si de sustinere pentru pereti cortina, respectiv profilele sunt de diverse culori atingand o gama larga din codul de culori RAL si sunt vopsite in camp electrostatic. Deasemenea aceleasi elemente de pereti cortina pot fi eloxate, tratament  de patrundere in suprafetele de aluminiu.

Viatrix Star are o experienta de peste zece ani in montarea de pereti cortina si un portofoliu larg de clienti si cladiri de referinta. O echipa de montaj cu experienta si pregatita cu atentie asigura cele mai bune servicii.

Profilele de aluminiu pentru pereti cortina sunt de la furnizori de varf precum Aluprof, Etem, Profilco, Schuco.

Pentru oferta noastra personalizata va rugam accesati sectiunea calculator termopan.