Rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt concepute special pentru controlarea temperaturii din casă, dar și pentru a proteja interiorul de privirile curioase.

Folosirea rulourilor pe timp de iarnă ajută la economisirea energiei termice, iar pe timp de vară ține canicula la distanță, eliminând nevoia unui sistem de aer. Rulourile exterioare reprezintă o alternativă superioară grilajelor.

Ele sunt eficiente pentru protejarea locuinței și a spațiilor comerciale, asigurând atât confort cât și siguranță. De asemenea, cu ajutorul lor se previne decolorarea și degradarea mobilierului și a decorațiunilor interioare. Se vopsesc în câmp electrostatic, ceea ce conferă o rezistentă deosebită a vopselei la factori fizico-chimici și se pot realiza într-o varietate coloristică largă pentru armonizarea cu fațada imobilului.

Rulourile pot fi montate odată cu tâmplăria (rulouri suprapuse) sau după aplicarea acesteia (rulouri aplicate). Cele confecționate din aluminiu au o rezistentă mai mare în timp și pot fi executate în dimensiuni mai mari față de cele din PVC.