Tradiție

Gealan! Când spunem Gealan, spunem probabil cel mai cunoscut nume în domeniul tâmplărie din PVC din România. Este probabil și cel mai vechi furnizor de uși și ferestre cu o istorie și palmares de invidiat în domeniu.

Performanță

Compania Gealan, a practicat o politică permanentă de creștere economică. Prin strânsa legătură creată cu clienții și furnizorii, și adaptabilitatea sa la cerințele piețelor. Target-ul stabilit de Gealan este acela de a ajunge în topul primilor trei producători de tâmplărie și sisteme de tâmplărie, în piețele în care activează.

Acoperire internațională

Producătorul german are o prezență impresionantă pe piața europeană cu centre de vânzare dar și de producție. În țări ca: Germania, Polonia, Lituania și România dar și în Rusia, Franța, Bosnia-Herțegovina și Serbia-Muntenegru.

Ce produse oferă Gealan

termopane gealan

Gama de produse a companiei, este reprezentată de uși și ferestre, uși culisante și siteme de ventilație. Ferestrele din PVC sunt construite din profile cu un număr variabil de camere, rezistente la condiții atmosferice dificile și cu o durata lungă de viață. Izolarea fonică oferită de ferestre și uși este o preocupare continuă a producătorului.

Se acordă o atenție deosebită culorilor profilelor și în acest sens producătorul a creat gama Acrycolor, adică un strat acrilic de 0.5 mm care acoperă elementele din PVC în totalitate, oferind rezistență la zgâriere și UV.

Ușile de intrare Gealan, cu un design deosebit, și o grosime de invidiat, dau o notă de căldură și confort locuințelor noastre. Rigidizare internă cu oțel, cu o formă adaptată la ușa, colțarele metalice și un profil cu cinci camere. Toate cele enumerate o fac un accesoriu necesar casei, demn de luat în seamă, atunci când facem o alegere.

Uși culisante Gealan, sunt unele dintre cele mai interesante inovații în materie de izolație termică și fonică. Acestea au disponibilă gama Acrycolor și multiple tipuri de deschidere. Nu în ultimul rând, Gealan este furnizorul unor sisteme de ventilație inovative. Sisteme care asigură o umiditate corespunzătoare, și un aport de oxigen corespunzător, necesare sănătății noastre.

Ești interesat de ferestre din gama Gealan?