Termopane SALAMANDER

icon

Termopane SALAMANDER

Salamander este un brand cunoscut de tamplarie pvc, de câteva decenii reușește să performeze.

Ferestre Salamander

Designul ferestrelor poate determina aspectul general al unei proprietăți. Este necesar să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate și să garanteze o cât mai bună siguranță. O fereastră termopan de calitate, va avea o foarte bună funcționalitate, alături de formă, coloare și un finisaj modern. Ferestrele reprezintă doar un mic procent din costurile de construcție, dar au un impact major asupra casei. Se potrivesc cu stilul clădirii și sporesc valoarea proprietății.

Ferestrele de termopan Salamander sunt profile din PVC de calitate, ce îndeplinesc toate criteriile. Gama Salamander furnizată de noi dispune de combinații tehnice și modele.

Salamander oferă o gamă de geometrii de profil și sisteme de bare pentru a crea o mare varietate de formate de ferestre, diviziuni, arcade secționale, segmentare și semicirculare. Tamplaria PVC Salamander se adapteaza facil și eficient la orice stil arhitectural.

Temopane Salamander

Salamander este un brand cunoscut de tamplarie pvc, de câteva decenii reușește să performeze. Produsele Salamander furnizate de Viatrix Star Tamplarie, sunt inovatoare, durabile și foarte practice. Oferta Salamander propune mai multe linii de profile de ferestre: Brügmann, bluEvolution și Salamander.

O gamă largă de soluții adaptate nevoilor specifice ale clienților. Termopanele Salamander se caracterizează prin utilizarea tehnologiilor inovatoare și a valorilor optime de izolare.

100% mai multă lumină solară

25 – 50 % redus din costurile de încălzire și poluare asociată mediului și CO2

< 80 % reduce riscul de efracție

75 % mai puțină poluare fonică

Design


Ferestrele definesc aspectul clădirii dumneavoastră pe o perioadă lungă de timp și, prin urmare, sunt o reflectare a stilului dumneavoastră de viață. Fie că alegeți ferestre pentru clădiri noi, transformări, extinderi sau renovari, planificarea atentă este esențială. Indiferent dacă doriți să setați accente de culoare sau să vă proiectați fațada cu forme atractive, suporturi și pereți despărțitori. Cu sortimentul nostru vast de forme, culori și decoruri, nu există nicio limită pentru creativitatea dumneavoastră.

Ventilare


Ne petrecem peste 90% din viață în camere închise. Materiale noi de construcție, vopsea modernă, încălzire centrală și ferestre etanșe și bine izolate provoacă schimbări în climatul încăperii. Pentru aceasta, Salamander Industrie-Produkte (SIP) oferă climAktivPlus, un accesoriu de fereastră pentru ventilarea fiabilă, cu economie de energie, a tuturor încăperilor.

Structura profilului


Alegerea unei ferestre noi este o decizie foarte importantă și, prin urmare, necesită o planificare atentă. Pe lângă factorii vizuali, un rol major joacă și aspectele funcționale, precum și caracteristicile profilului. Pentru a vă ajuta să găsiți sistemul de ferestre care corespunde în mod optim cerințelor dumneavoastră, am reunit câteva sfaturi și informații despre ferestre.

Funcții


Ferestrele și ușile noastre sunt excepțional de stabile și pot rezista la forțe mari. Cu armături speciale, geamuri și mânere, ferestrele pot fi antiefracție în funcție de necesități și funcționează pe termen nelimitat.

Alege Salamander bluEvolution

Dacă alegeți termopane Salamander bluEvolution veți combina securitatea ridicată cu eficiența energetică excelentă și tehnologia inovatoare de etanșare. Temopanele bluEvolution se potrivesc perfect condițiilor arhitecturale ale clădirii, având o gamă extinsă de variante decorative.

icon

SALAMANDER BluEvolution 73

Construcția profilelor are armătură de furt, ceea ce garantează o bună stabilizare și securitate suplimentară antiefracție. Posibilitate de realizare a ferestrelor pivotante sau basculante verticale si pivotante verticale, usi de terasă sau cele basculante și glisante.

icon

SALAMANDER BluEvolution 82

Salamander bluEvolution 82 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aibă ferestre strânse, economisind energie, cu parametri buni și la un preț mic.

icon

SALAMANDER BluEvolution 92

Dacă sunteți în căutarea unor ferestre la prețuri accesibile, adaptate cerințelor de construcție pasivă și de economisire a energiei, sistemul Salamander bluEvolution 92 este perfect pentru dvs.

Alege Salamander Streamline System

Profile din pvc Salamander, Streamline System poate fi alegerea ideală pentru cei care doresc un plus estetic al ferestrelor. Aceste profile asigură o izolare termică și fonică optimă și un grad sporit de securitate. Acest produs va contribui la o reducere semnificativă a costurilor cu energia electrică.

icon

SALAMANDER Streamline 76

Toți cei care prețuiesc eleganța și confortul fără a uita de parametrii termici buni și de durabilitatea construcției.
Salamander Streamline 76 protejează împotriva pierderilor de căldură din cameră și are o permeabilitate ridicată la lumină. Ferestrele Streamline 76 sunt rezistente la condițiile meteorologice și murdărie și sunt ușor de curățat.

Ferestrele Salamander din PVC sunt soluții individuale care adaugă valoare clădirilor atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Au un efect pozitiv asupra atmosferei din interioare și asupra sănătății și confortului utilizatorilor și locuitorilor. În plus, ferestrele moderne Salamander fac posibilă economisirea între 25 și chiar 50% din costurile de încălzire, reducând astfel emisiile de CO2 și povara asociată asupra mediului. În plus, ferestrele Salamander selectate și instalate corespunzător reduc poluarea fonică cu până la 75% și reduc riscul de efracție cu până la 80%.

Culori ferestre Salamander

Culoarea ferestrei, atât cadrul cât și cercevelul, ar trebui să se îmbine bine cu designul clădirii în ansamblu. Acest lucru este facilitat de gama largă de culori de furnir disponibile în oferta noastră. Aceasta include furnire în orice culoare RAL sau culori speciale la cerere.

Vedeți culori termopane Salamander

Preț termopane Salamander

Prețul termopanelor Salamander este influențat de factori, iar cea mai mare diferență de preț se datorează materialului folosit la fabricarea ferestrelor. uPVC este în prezent cel mai ieftin material. Acest lucru se datorează disponibilității materialelor, precum și specificului prelucrării (cheresteaua necesită proceduri de producție mai avansate și facilități tehnologice mai bune).

Factorii suplimentari care afectează prețul unei ferestre PVC sunt dimensiunea și forma, nivelul de dificultate al construcției, tipul de pachet de geamuri utilizat, culoarea, echipamentele suplimentare și finisajele.

Vezi oferta preț termopane Salamnder

La Tamplarie.com calculăm prețul ferestrelor folosind un sistem modern, propriu și pe măsură. Acest lucru ne permite să prețuim chiar și cele mai complexe și neobișnuite construcții.

Sunteți interesat să cumpărați ferestre termoan PVC Salamander? Luați legătura cu un consultant Viatrix STAR.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria pvc.