Termopane SALAMANDER

icon

Termopane SALAMANDER

Salamander cel mai vanat

Termopane Salamander cu o calitate excepțională a profilelor face ca Salamander să facă față celor mai exigente cerințe în ceea ce privește economia de energie, design sau durabilitate. Lider mondial al industriei profilelor PVC pentru construcția de ferestre și usi termoizolante, Salamander aduce, înainte de toate, calitatea în casa dumneavoastră.

Termopane Salamander au un design impresionant, iar tehnologia încorporată îmbunătățește semnificativ confortul vieții, reducând și costurile pentru energie. Ferestrele și ușile cu geam termopan cu profile Salamander au o adâncime între 60 mm și 92 mm, fiind disponibile în variante cu 3, 4, 5, 6 sau 7 camere de izolare fonică și termică.

Produse în Germania, profilele Salamander sunt încadrate în clasa A de performanță și au o grosime a peretelui exterior de 3 mm.

Salamander este renumit pe piata internationala fiind asociat cu cel mai bun producator de PVC.

Gama de termopane Salamander este extrem de vasta atat pe tru usi cat si pentur ferestre.

Blu Evolution 73 cel mai simplu profil de la Salamander pentru ofertele de buget mai redus au o grosime de 73 mm si accepta totusi geam tripan.

GreenEvolution  76 este gama entry level cu o adancime de 76 mm si 4 camere constructiv acceptand un geam cu grosime maxima de 48 mm deci inca de la cel mai simplu profil poate fi folosit geam tripan.

Termopane Salamander continua cu gamele BluEvolution 82 si 92 care au adancimea profilelor de 82 si respectiv 92 mm care accepta deasemenea geam termopan, profil cu 6 camere, calitati fonice si termice de excetie care pot fi vitrate cu geam termopan de 52 mm, 54 mm si respectiv 60 mm cu o atenuare a zgomotului incredibila de pana la 47 dB.

Sistemele termopane Salamander Streamline in formele Ad, MD sau aluminiu (pentru ca exista si profil alumniu) sunt variante cu un design foarte placut care ofera un look deosebit incaperilor locuintei D-voastra au profile intre 50 si 70 mm grosime si accepta vitrare cu tripan.

Termopane Salamander 3D sunt concepute cu profile de 76 mm si proiectate cu un design deosebit si in ideea de a folosi la maximum lumina din afara. Pot folosi orice tip de geam termopan pana la grosimea de 48 mm.

ClimAktiv Plus este un accesoriu care se monteaza pe termopane Salamander, mai exact pe profil care asigura aerisierea si trecerea aerului intre cele doua medii in ideea de a obtine o calitate de exceptie a aerului respirat in interiorul locuintei.

Pentru o oferta de pret pentru tamplarie Salamander va rugam sa folositi calculator termopan pe site nostru.