Mai simplu ca niciodată.
Cere o ofertă personalizată!
Nu ai timp?
Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Nu ai timp?
Mesajul a fost trimis cu success! Vă mulțumim!

Prin completarea și trimiterea acestui formular veți primi o ofertă aproximativă de preț pentru termopane, prețul final fiind stabilit în urma măsurătorilor exacte efectuate de un reprezentant al firmei noastre.Mesajul a fost trimis cu succes!
>Veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din consultanții noștri!


Mesajul a fost trimis cu succes!
>Veți fi contactat în cel mai scurt timp de unul din consultanții noștri!
Ştii dimensiunile ferestrelor tale?
Cererea ta de ofertă:
Alege tâmplăria dorită:
Date personale:

Prin completarea și trimiterea acestui formular vei primi o ofertă aproximativă de preț pentru termopane, prețul final fiind stabilit în urma masurătorilor exacte efectuate de un reprezentant al firmei noastre.
Suna acum pentru comanda online | Calculator termopan Viatrix Star Coș: 0

Calculatorul de termopane: Preț final în 4 pași simpli

Ferestrele și ușile cu geamuri termopan pot fi formate din două sau trei randuri de sticla cu aer uscat în interiorul acestora, oferind o izolare termică sau fonică de înaltă calitate.

Termopanele sunt în topul achizitiilor de ani buni, însa o alegere potrivită nu depinde doar de oferta finală de preț termopane, ci și de cunoasterea opțiunilor și nevoilor.

1. Trăsături cheie în alegerea termopanelor de calitate

Un rezultat excelent este condiționat de materialele folosite în producerea de uși sau geamuri termopan. În zilele noastre, sistemele sunt computerizate, făcând totul mult mai sigur, dar sunt și alte amănunte ce trebuie vizate:

Tâmplaria

O alegere potrivită constă în achizitionarea unor profile cu o grosime de până la 3 mm, cu cât mai multe camere și posibilitatea de a monta o a treia garnitura.

Deasemenea, tâmplăria trebuie să își păstreaze culoarea inițială și să nu se deformeze. Există 3 tipuri principale de tâmplărie, ce vor fi detaliate mai jos.

Geamul

Pachetul cu sticlă trebuie să indeplinească două condiții. Sticlă trebuie să fie perfect transparentă, iar pachetul perfect etanș, pentru păstrarea gazului protector dintre foile de sticlă nealterat.

Feroneria

Pentru o manevrare a canalelor mobile ușoară și precisă, este necesară o feronerie (balamale și accesorii) de calitate superioară.

Cumpărătorul trebuie să contacteze firma de termopane și să se asigure că închiderea realizată este rezistentă la ploi, căldură, vânt sau îngheț și nu permite pătrunderea aerului sau a apei din exterior, dar nici pierderea de aer climatizat din interior.

Rezistența acesteia depinde într-o mare masură și de calitatea profilelor, pentru a îndeplini funcțiile prevăzute pe o perioadă îndelungată.

Montajul

Dacă produsul are elementele și caracteristicile dorite, ultimul pas este montajul. Calitatea acestuia va depinde de modul de funcționare al canatelor mobile și de gradul de izolare față de exterior.

Pentru a beneficia de un montaj de înaltă calitate, alegerea potrivită pentru clienți este să colaboreze cu o firmă cu mulți ani de experiență, precum cele de termopane București.

Preț termopane

Caracteristicile menționate mai sus sunt cheia succesului pentru o construcție cu un final fericit, însă și prețul acestora este un factor important sau chiar decisiv.

De cele mai multe ori, calculul inițial este diferit de suma finală. Pentru a evita acest lucru, cel mai recomandat este folosirea unui calculator termopan.

2. Tipuri principale de tâmplarie

Structura geamurilor sau ușilor termopan este realizată din profile. Acestea pot fi create din diferite materiale, în funcție de necesitățile cumparatorului.

Iată care sunt cele mai căutate tipuri de tămplarie pentru termopane:

Tâmplărie PVC

Realizate din granule PVC, aceste profile sunt o opțiune la scară largă, fiind create într-un stil modern, în care tehnologia și-a spus cuvântul.

Caracteristici:

Aceste caracteristici fac ca transferul de energie dintre mediul interior și exterior să se reducă considerabil.

Opțiunile de culoare pentru tâmplărie PVC includ alb, stejar auriu, mahon, wenge și gri antracit.

Tâmplărie Aluminiu

Profilele din aluminiu sunt preferate pentru acoperirea unui spațiu vitrat de dimensiuni medii și mari. Caracteristici tâmplărie aluminiu:

Tâmplărie lemn stratificat

Acest tip de tâmplărie este preferat pentru a oferi locuinței un stil de eleganță deosebită cu o durabilitate excelentă. Investiția inițială pentru o tâmplărie din lemn stratificat poate fi costisitoare, dar calitățile acesteia tind să cucerească.

Iată care sunt acestea:

Lemnul este tratat cu un lac special pe bază de apă și poate fi de culoarea stejarului, cireșului, nucului sau wenge.

3. Tipuri de sticlă pentru geamuri termopan

La fel de important precum tâmplăria, geamul ales se modelează pe nevoiele cumpărătorului, și anume:

4. Calculator termopan

Alegerea unor geamuri termopan poate fi un proces anevoios, în lipsa informațiilor necesare. Dar pentru că acum știm tot ce este nevoie pentru această achiziție, tot ce mai trebuie aflat este prețul final, fără costuri ascunse.

De cele mai multe ori, acest lucru poate fi imposibil. Din fericire, viitorii cumpărători pot obține într-un timp foarte scurt o cotație de preț exactă, cu ajutorul unui calculator termopane.

Cum funcționează calculatorul de termopane?

Utilizatorii acestui calculator nu vor petrece mult timp în realizarea unui calcul, procesul fiind unul intuitiv. Este nevoie să intre în aplicație si să configureze oferta în câțiva pași simpli:

Pasul 1

Clientul alege tipul de fereastră sau usa:

Pasul 2

După selectarea tipului de termopan, se introduc:

Pasul 3

Următorul pas este reprezentat de alegerea tâmplăriei:

De asemenea, acesta este momentul alegerii culorii potrivite.

Pasul 4

La final, utilizatorul va introduce datele personale:

După completarea tuturor informațiilor obligatorii, clientul va fi contactat și va primi oferta finală de preț în cel mai scurt timp.

Puncte finale

Demararea unui proiect în construcții sau renovarea căminului cu geamuri termopan este alegerea potrivită din mai multe puncte de vedere:

După alegerea tâmplăriei, geamului ți a feroneriei, tot ce rămâne de facut este folosirea aplicației de calcul pentru a afla ultimul preț termopane.