Mai simplu ca niciodată.
Cere o ofertă personalizată!
Nu ai timp?
Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Nu ai timp?
Mesajul a fost trimis cu success! Vă mulțumim!

Prin completarea și trimiterea acestui formular veți primi o ofertă aproximativă de preț pentru termopane, prețul final fiind stabilit în urma măsurătorilor exacte efectuate de un reprezentant al firmei noastre.Mesajul a fost trimis cu succes!
>Veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din consultanții noștri!


Mesajul a fost trimis cu succes!
>Veți fi contactat în cel mai scurt timp de unul din consultanții noștri!
Ştii dimensiunile ferestrelor tale?
Cererea ta de ofertă:
Alege tâmplăria dorită:
Date personale:

Prin completarea și trimiterea acestui formular vei primi o ofertă aproximativă de preț pentru termopane, prețul final fiind stabilit în urma masurătorilor exacte efectuate de un reprezentant al firmei noastre.
Suna acum pentru comanda online | Calculator termopan Viatrix Star Coș: 0

Pași calcul termopan

Viatrix Star vine în întâmpinarea utilizatorilor de internet care-și doresc o ofertă finală de geamuri termopan. Cel mai adesea oamenii își doresc o ofertă finală. Este în firea nostră să cunoaștem încă de la început cuantumul cheltuielilor fără costuri ascunse.

De multe ori, cerem o cotație de preț și la final costurile devin mult mai mari decât în comunicarea inițială. O ofertă de geamuri termopane poate și ea să se încadreze în această categorie.

Din acest motiv, am creat un calculator termopan unde dumneavoastră introduceți dimensiunile și numărul ferestrelor și obțineți rapid o cotație de preț foarte apropiată de realitate care diferă numai în funcție de eroarea măsurătorilor.

Calculator termopan ca aplicație dezvoltată de Viatrix Star este simplă și intuitivă. Clientul intră în aplicație și își configurează oferta termopane.

La pasul 1. Calculator termopan clientul alege tipul de fereastră, simplă, dublă, deschiderea, cu sau fără panel.

Bullet-urile din partea de jos a fiecărei ferestre asigura derularea către ferestrele următoare. În felul acesta se pot vizualiza toate modelele. Ferestrele succesive așezate unele sub altele schimbă tipul de fereastră respectiv ușa.

În pasul următor în partea dreapta la nivel superior se aleg tipurile de profil iar mai jos culoarea acestuia. Toți pașii sunt obligatorii pentru a configura tâmplăria.

La final obțineți mesajul: "Mesajul a fost preluat cu succes". Acesta este semnul că ați trimis cu succes cererea de ofertă. Într-un timp scurt un operator de la compania noastră vă va contacta pentru prețul final.

Profilele folosite sunt de calitate, de la cele low cost ca: Gealan, care au o calitate excelentă, la cele scumpe de tipul: Salamander sau mediu: Rehau.

Montajul este asigurat de compania nostră de către montatori specializați. Toți cei care montează au experiență îndelungată.

Am creat calculator termopan pentru dumneavoastră, pentru o utilizare facilă și rapidă.

Pentru ofertele care depășesc suma de 500 Euro obțineți reduceri conform grilei de discount-uri de volum.