Profilco

Profilco România

Conform experților de la Profilco, aluminiu pentru ferestre este cel mai bun material. Materialul ideal în fabricarea și utilizarea ramelor, profilelor și sistemelor pentru construcții. Uși, termopane, vitrine, pereți cortină, sisteme glisante, sisteme complementare, terase și multe altele.

Este un metal rezistent la diverse forme de coroziune, nu reacționează îngrijorător la schimbări climatice. Spre deosebire de lemn, material sensibil la astfel de modificări și temperaturi sau PVC, care devine casant iarna și flexibil vara. De asemenea, nu necesită armare ca în cazul ramelor din plastic. Asta pentru că este foarte rezistent și la factori mecanici, care pot prezenta un alt pericol de deformare.

Pentru a satisface aceste nevoi clare, în 2001 se pun bazele unei noi companii în Grecia. Cu o experiență în domeniu de peste 21 de ani, Profilco SA, se extinde pe teritoriul a încă 6 țări: Bulgaria, România, Ucraina, Rusia, Serbia și Macedonia de Nord. Reușește astfel, să se claseze cu sistemele din aluminiu proprii, pe primul loc în industria de extrudare a aluminiului.

Profilco a fost fondată în anul 2006, iar de atunci a reușit să construiască multiple depozite pentru sistemele din aluminiu și să se extindă în 11 orașe, printre care și București, Iași, Galați, Brașov și Cluj Napoca.

Utilizând cel mai modern echipament de producție de profile din aluminiu din Europa, Profilco România asigură o maximă securitate folosind încuietori multiple pentru sistemele glisante. Oferă o estetică impecabilă prin design-ul discret și special și nu în ultimul rând, asigură izolare fonică și termică, formând un mediu ideal împotriva frigului și a căldurii.

Tehnologii și sisteme Profilco

Sistemele de aluminiu Profilco sunt gândite și create exclusiv de echipa sa de cercetare și dezvoltare, în raport cu cerințele și nevoile clienților. Tocmai de aceea Profilco România oferă o gamă nelimitată de culori, de modele ce imită lemnul și de sisteme complementare, precum sisteme fotovoltaice, balustrade de sticlă, sisteme de umbrire, care pot fi trimise ca mostre pentru a analiza în detaliu produsul de care ești interesat.

Culoare

Pentru ca toate sistemele din aluminiu să aibă un strat de culoare cât mai calitativ, intens și
longeviv, Profilco România utilizează un echipament deosebit de vopsire în câmp electrostatic, reușind astfel să concureze pe piața internațională.

Imitația de lemn

Modelul ce imită structura lemnului se obține printr-o metodă de sublimare, prin care imaginea este imprimată, printr-un tratament special, pe suprafața sistemului din aluminiu, fără să reducă calitatea sau duritatea acestora.

Flexibilitate

Mai mult de atât, cea mai recentă tehnologie implementată de Profilco România vizează producția de profile cu rupere de puncte termică, care este menită să asigure flexibilitatea necesară și calitatea înaltă.

Pereții cortină

Printre sistemele de aluminiu Profilco se enumeră și pereții cortină. Pentru a oferi o varietate de sisteme de fațade, Profilco România proiectează pereți cortină standard, pereți cortină structurali și semistructurali, ce îndeplinesc cerințele arhitecturale, termice și vizuale.

Fațade din sticlă

Fațade din sticlă, de obicei întâlnite la clădirile de birouri, bănci, hoteluri sau muzee, pot fi special create și construite cu ajutorul acestor pereți cortină, care sunt, de asemenea, utilizați și pentru a construi cupole, acoperișuri, spații luminoase de relaxare, antreuri etc.

Spre exemplu, Profilco PR50 reprezintă un sistem de perete cortină, utilizabil în toate aplicațiile domeniului fațadelor, având mai multe subdiviziuni: PR50 standard, unde elementele exterioare sunt vizibile din ambele direcții, semistructural, unde sticla este introdusă în rame de aluminiu și structural, unde elementele exterioare nu pot fi vizibile.

Pentru a asigura rezistență și securitate, sistemele tip perete cortină create de Profilco România utilizează montanți, meniți să facă legătura dintre fațada și structura clădirii, traverse orizontale, care vin în sprijinul montanților, profile de legătură și capace ornamentale.

Modelele pereților cortină pot fi vizualizate pe cataloagele online, disponibile pe site-ul Profilco România.

Sisteme complementare

Sistemele complementare fabricate de Profilco România sunt create pentru a completa nevoile partenerilor și pentru a oferi soluții personalizate proiectelor complexe. Printre aceste sisteme complementare se enumeră: PR20 sisteme fotovoltaice, AC286 sisteme gard, PR17 sisteme pentru policarbonat și AC14 sisteme plase de insecte.

icon

Sisteme de sustinere pentru panouri solare

Panourile solare pentru terase, acoperișurile și parcurile fotovoltaice au contribuit, în timp, la necesitatea inevitabilă de a produce sisteme de susținere de calitate. Aceste sisteme complementare sunt create în întregime din aluminiu, iar prinderile pieselor sunt realizate cu ajutorul șuruburilor din oțel inoxidabil. Bineînțeles, și aici întâlnim mai multe tipuri de panouri de sprijin: baze pentru acoperișuri din țiglă, acoperișuri industriale, module PV din parcuri și sisteme de susținere cu serii de 1, 2 sau 3 panouri, așezate într-o configurație orizontală sau verticală, cu diferite unghiuri de înclinare.

icon

Sistem pentru polilcarbonat

Un alt exemplu de sistem complementar creat de Profilco România este PR17, sistem pentru policarbonat. Acesta poate fi folosit în îndeplinirea mai multor cerințe, în aplicații interne și externe, precum: stații de autobuz, piețe deschise, dușuri, sere, geamuri, tavane, structuri
publicitare etc. Este cunoscut și ca sistem „fixare rapidă”, datorită proprietății sale multiple de a fi fixat pe profile de aluminiu, tuburi de oțel sau chiar direct pe beton, oferind în permanență un aspect curat, design elegant și inovativ.

icon

Obloane

De altfel, Profilco România furnizează și sisteme complementare din aluminiu pentru construirea obloanelor fixe sau mobile, în multiple canate și cu posibiliatea de a avea lamele fixe sau reglabile. Aceste obloane pot avea culori sau modele diverse, create special pentru a satisface cerințele arhitecturale.

Toate aceste sisteme complementare pot fi vizualizate, sub formă de imagini și desene tehnice, pe site-ul firmei.

Termopane Profilco

Un produs absolut necesar pe care Profilco reușește să îl proiecteze, fabrice și analizeze este termopanul Profilco. Termopane Profilco au consolidat firma, fiind unul dintre principalii fabricanți de termopane din România. Aceste sisteme din aluminiu oferă siguranță, izolare fonică și termică, durabilitate, etanșare și un design unic și plăcut. Termopanele Profilco se regăsesc sub formă de ferestre, precum modelele PR63S și PR52.

Sisteme glisante

O altă gamă de produse proiectată de Profilco care merită menționată este reprezentată de sistemele glisante Profilco. Aceste sisteme glisante reușesc să acopere multiple nevoi, datorită posibilității de a fi construite și pentru deschideri de dimensiuni mari, fără a fi opace sau voluminoase. Atât utilizate pentru mediul exterior, cât și interior, sistemele glisante sunt accesorizate cu feronerii, adăugate special pentru a oferi durabilitate, caracteristică ce este susținută în continuare de calitatea înaltă.

Profilco împarte aceste sisteme glisante în trei categorii de produse: glisante fără rupere termică, precum PR26, PR32 și PR40, glisante cu rupere termică, cum ar fi PR45 și sisteme glisante de tipul „glisare cu ridicare”, cum este modelul PR32 liftant. Acestea asigură etanșare perfectă prin periile speciale, pot fi echipate cu plase de insecte sau protecție solară, au posibilitatea de a avea până la 6 puncte de închidere și pot fi proiectate sub formă atât de fereastră, cât și de ușă glisantă.

Calitate atestată

Sistemele din aluminiu oferite de Profilco sunt verificate și atestate de insituții internaționale, precum IFT ROSENHEIM Germania, așadar produsele vor fi însoțite în permanență de certificări și garanții, care confirmă și susțin calitatea materialelor utilizate și buna funcționare pe termen lung.

Procesul de proiectare și fabricare a sistemelor de aluminiu Profilco România respectă toate cerințele standardului ISO 9001, standard ce are în vedere menținerea unui management bun, a unui raport echilibrat între prețul și calitatea produselor și a bunelor practici în interior companiei.

În plus, echipa Profilco România promite termen scăzut de livrare. Membrii departamentului de logistică sunt specializați și preocupați în permanență de nevoile partenerilor săi, tocmai de aceea este utilizat un sistem ERP pentru planificarea, stocarea și distribuirea corectă și cât mai rapidă.

Sistemele din aluminiu Profilco au obținut certificarea necesară recunoașterii la nivel internațional, cu rezultate excepționale pentru proprietatea indispensabilă de a fi etanșe la apă și rezistente împotriva presiunii vântului. Sisteme glisante, termopane Profilco și toate celelalte sisteme din aluminiu create de Profilco România sunt, de asemenea, cunoscute ca fiind non-toxice și 100% reciclabile.

Profilco România garantează calitate în variata sa gamă de produse unice și costumizabile. Alături de Profilco vom crea un ambient plăcut și un design deosebit, îndeplinind toate dorințele și nevoile.

Ești interesat de ferestre din gama Profilco?

Contactează-ne pentru a obține oferte personalizate, comenzi sau alte informații despre produsele Profilco.