Tamplarie lemn stratificat

icon

Tamplarie LEMN STRATIFICAT - Comanda acum la cel mai mic pret!

Comanda acum tamplarie lemn stratificat! Termopane, usi lemn stratificat, fereastra lemn stratificat. Cel mai bun pret!

Tamplarie lemn stratificat reprezintă cea mai elegantă opțiune pentru o locuință. Deși reprezintă o investiție inițială mai mare, tâmplăria din lemn adaugă valoare unei proprietăți. Comanda acum tamplarie lemn stratificat la cel mai bun pret! Termopane, usi, fereastre lemn stratificat.

Totodată, ferestrele și ușile cu geam termopan și profil de lemn sunt mai sigure, mai durabile și mai rezistente în timp, având o durată de viață de până la 50 de ani sau chiar peste. În același timp, acestea oferă și o foarte bună izolare fonică și termică.

Lemnul stratificat rezistă în timp fără să sufere schimbări majore ale proprietăților fizico-chimice și nu se dilată, indiferent de anotimp. Acesta respiră permanent și, astfel, nu face condens pe profil și elimină problema apariției mugegaiului.

Tâmplăria din lemn este disponibilă în variante de densitate mică (molid), densitate medie (meranti) și densitate mare (frasin, stejar, pin nordic). Lemnul este tratat cu lac pe baza de apă, care poate fi natur sau colorat.