Despre noi

Cine suntem

Suntem o companie de vânzare și montaj de tâmplărie PVC, de aluminiu și lemn stratificat, cu o experiență de 19 ani pe piață. În această perioadă, am lucrat pentru peste 15.000 de clienți mulțumiți, atât companii, cât și persoane fizice, printre care: Mega Image, Telekom, Ministerul Apărării Naționale, Muzeul Militar Național, Aeroportul Otopeni, Institutul Cantacuzino și mulți alții.

Valorile noastre

O afacere bine clădită și respectată ce și-a început parcursul de a furniza ferestre din PVC, aluminiu și lemn stratificat în București cu peste 18 de ani în urmă.

Afacerea a crescut în toți acești ani datorită unor principii și valori solide. Atunci și în prezent, ne angajăm să ajutăm viitorii antreprenori, dezvoltatorii, proprietarii de case, chiriașii, sau profesioniștii care ne aleg de fiecare dată.

Scopul nostru este de a oferi locuințelor căldură, confort și o mai bună lumină solară. Ne concentrăm pe a satisface nevoile clienților oferind un confort ridicat prin serviciile noastre de tâmplărie în București.

O companie specializată în a aduce îmbunătățiri pentru afacerea sau casa dvs.

icon

Experiență de peste 18 ani

Ne folosim de experiența noastră pentru a oferi încredere pentru numeroase proiecte arhitecturale. Colaborăm cu insituții de stat, școli, grădințe, clădiri vechi ce necesită recondiționare într-un anume fel. Suntem mereu prima alegere deoarece creăm structuri funcționale de ferestre și uși arhitecturale.

icon

Profesioniști

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență, oferim clienților noștri produse de calitate excelentă de la producătorii de top ferestre/uși. Partenerii de top ca Rehau, Salamander sau Gealan pentru termopane pvc. Sau Profilco, Etem, Aluprof sau Schuco pentru tamplaria din aluminiu.

icon

Concept

Tamplarie Viatrix STAR oferă un concept autentic, unic în îmbunătățirea locuințelor în România. Vindem și instalăm produse de tâmplărie de înaltă calitate, cu cea mai bună manoperă la un preț bun.

icon

Excelență

Tamplarie Viatrix STAR caută neobosit excelența. Devotamentul nostru pentru îmbunătățirea constantă stimulează inovația, promovează industria noastră și oferă valoare clienților, partenerilor, investitorilor și angajaților noștri.

icon

Viziune

Viziunea Tamplarie Viatrix STAR este standardul în funcție de care, ne măsurăm alegerile și acțiunile. Scopul nostru este ca fiecare produs realizat să fie o promisiune ținută și să ofere ani de fiabilitate.

icon

Contact

Sediul Tamplarie Viatrix STAR este în Bucuresti, sector 5, Bd-ul Ghencea 21, unde operăm toate ofertele si comenzile de tamplarie.
Dacă aveți în minte un proiect de termopane, ne puteți contacta indiferent de locație.

De Ce Tamplarie Viatrix STAR

De-a lungul anilor, am creat proiecte cu adevărat excepționale pentru unele proprietăți incredibile. Abilitățile și cunoștințele noastre vă pot ajuta să vă dați seama cum să vă realizați viziunea visată.

REPUTAȚIE


Veți găsi în noi Tamplarie Viatrix STAR, o companie potrivită cu care să alegeți să faceți afaceri. Angajamentul nostru pentru fiecare client este de a transforma casa în acasă. Ne-am construit o reputație de invidiat ca principal partener si instalator de tamplarie pvc și sisteme de aluminiu.

+18 ANI Experiență


Compania noastra a fost înființată in 2004 și suntem mândri să dezvoltăm și să îmbunătățim serviciile de tâmplărie. Experiența ne-a transformat în profesioniști în care puteți avea încredere!

PERFORMANȚA


Angajații sunt dedicați să vă furnizeze ferestre și uși de încredere, care oferă ani de fiabilitate frumoasă. Scopul nostru este ca fiecare produs realizat să fie o promisiune ținută.

Montaj termopane GRATUIT


Oamenii pe care îi servim sunt în centrul a tot ceea ce facem. De la reparații urgente până la renovarea visată, ne-am proiectat afacerea pentru a fi acolo atunci când aveți cea mai mare nevoie de noi.

EXCELENȚĂ


Furnizăm și instalăm produse de tâmplărie și monitorizăm întreg procesul de realizare. Urmărim să deținem controlul deplin asupra calității, performanței și timpilor de livrare. Ne dorim excelența, de aceea vă oferim cel mai bun rezultat finit.

RELAȚII


De-a lungul timpului am creat relații de lungă durată cu clienții noștri.
Furnizarea și instalarea de ferestre-geamuri termopan, usi interior/exterior, usi de garaj, pereți cortină, rulouri exterioare, sunt câteva din specializările cu care am creat aceste relații.

Calculator termopane

Am creat tehnologii de succes – aplicatia de calcul preț termopane – CALCULATOR TERMOPANE. Totul pentru a ne ajuta clienții, cu alegerea corectă a ferestrelor, ușilor, care să răspundă așteptărilor.

Clienții noștri

Scopul nostru este ca fiecare client Tamplarie Viatrix STAR din țară să primească produse de calitate. Produsele sunt susținute de serviciile de neegalat oferite clienților noștri.

În fiecare zi, facem tot posibilul să prezentăm produsele noastre unui spectru vast de clienți, cât de clar putem. Consultanții noștri sunt aici pentru a vă ajuta să faceți alegerile corecte. Clienții noștri pot finaliza orice tip de comandă, chiar și din cele mai complexe contactând unul dintre consultanții noștri.

Echipa Tamplarie Viatrix STAR este aici pentru dvs., pentru a vă ajuta pe tot parcursul.

Suntem foarte atenți la feedback-ul clienților, a membrilor echipei noastre, al tuturor celor care folosesc produsele noastre zilnic.

Facem constant research-uri pentru a ne asigura că toate produsele noi pe care vi le aducem, îndeplinesc standarde stricte de calitate și design.

rehau termopane - confort şi întreţinere uşoară

Oferta noastră

Avem o gamă largă de produse pe piața din România. Oferta noastră de tâmplărie include: ferestre și uși din PVC, aluminiu si lemn stratificat, panouri exterioare, rulouri exterioare, uși de interior, uși de intrare, usi de garaj alte accesorii de tâmplărie.

Contact


Angajații sunt dedicați să vă furnizeze ferestre și uși de încredere, care oferă ani de fiabilitate frumoasă. Scopul nostru este ca fiecare produs realizat să fie o promisiune ținută.

Ofertă termopane personalizată


Veți obține cea mai bună ofertă de termopane, imediat după ce vom avea planul proiectului dvs. de tâmplărie

Instalare termopane


Oferim un serviciu complet de instalare și reparații ulterioare pentru toate produsele noastre. Echipa noastră de instalare, cu experiență și profesionalism va finaliza proiectul de tâmplărie, în termenii stabiliți.

Sperăm că veți găsi în Tamplarie Viatrix STAR o companie de termopane potrivită, cu care să alegeți să faceți afaceri. Ne angajăm față de clienții noștri pentru a transforma casa în acasă.

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria pvc.

Producători și parteneri

Lucrăm cu producători și parteneri de top pentru a satisface nevoia de calitate în domeniul tâmplărie