Tradiție

Rehau, cel mai căutat producător de profile de către cetățeanul autohton. Aproape că nu există o cerere de ofertă în România fără a se întreba de Rehau. Septembrie 2020 a însemnat 25 de ani de excelență în domeniul tâmplărie din pvc, pe piața autohtonă.

Inovație

Inovația este atuul de necontestat al companiei germane. Istoria sa începe imediat după cel de-al doilea război mondial, mai exact în 1948 când se produce o anexă a fabricii de pielărie, deja construită în 1907. La începuturile anilor 60 se construiește fabrica din Statele Unite.

Ce oferă brandul Rehau

Rehau inovează în domeniul materialelor compozite, produce elemente din plastic, cauciuc și silicon pentru VW dar și pentru rachetele Ariane. Anii 80 aduc primele elemente de caroserie din polimeri fabricate pentru autoturismele Audi, iar anii 90 elemente compozite pentru Airbus.

Inovația se pare că este componentă forțe a companiei germane și poate cea mai puternică de-a lungul timpului. Folosirea tehnologiei fibrelor compozite armate în domeniul tâmplăriei este folosită deasemenea în premieră în 2008 la sistemul RĂU-HIPRO. Fibrele compozite asigura o rezistență extraordinară și distribuie forțele linear de-a lungul profilelor.

Sunt inventatorii multor elemente pentru instalații de încălzire și dețin o cotă importantă de piață în acealași domeniu. Au în portofoliul de produse componente compozite pentru diverse tipuri moderne de pardoseli.

Astfel, se pare că este cel mai inovator competitor de pe piața de tâmplărie, un nume sonor de-a lungul timpurilor. Izolarea în domeniul fonic ajunge până la o atenuare de 47 dB, un nivel nemaiîntâlnit la alți producători.

Modulele Smart Guard antiefracție, Rautherm Speed de încălzire a instalațiilor termice, Raugeo PE-Xă a sondelor geotermice instalate la 300m adâncime. Raugeo Fill de umplere a găurilor de forare, Re.Guard pentru controlul apei, Rautitan sistem de transport al apei potabile. Rautool scule pentru șantiere, Raupiano Plus protecție împotriva zgomotului în clădiri și cutiile sanitare.

Brandul Rehau demonstrează superioritatea absolută în domeniul inovațiilor, și se situează ca producător de top pentru uși și geamuri termopan din pvc.

Ferestre Rehau

Rehau

Ferestrele REHAU vin cu un minim de înreținere pentru utilizator, deoarece conțin un compus unic ce garantează un finisaj neted și lucios, ce presupune ca ferestrele își păstreze aspectul curat pentru anii următori. Rehau garantează că termopanele nu se vor deforma sau putrezi niciodată și nu vor avea nevoie niciodată de vopsire. Ferestre ce sunt dovedit eficiente din punct de vedere energetic. Puteți ajuta casa să devină mai eficientă energetic, dar și să reduceți costurile de încălzire, când alegeți ferestre potrivite.

Sistemele de ferestre de la acest producător, vin cu rating „A” – cel mai înalt rating energetic pentru fiecare dintre clase. Datorită geamului dublu, există capacitatea de a reduce nivelurile de zgomot exterior. Cu ferestrele noi fabricate din profil Rehau poți reduce nivelul de zgomot din casă, cu până la jumătate.

În ce privește culoarea termopanelor pentru ferestre și uși, acestea nu mai trebuie să fie doar albe. Din acest motiv, acest producător de tâmplărie pvc vă oferă și opțiunea de a alege culoarea pentru fereastră sau ușă. De asemenea, puteți opta între un finisaj neted sau granulat pentru a completa aspectul. Puteți vizita pagina noastră termopane din pvc Rehau, unde veți găsi modele de termopan Rehau, dar și gama de culori disponibile.

Prin urmare, alegerea acestui producător în ce privește tâmplăria pvc, este o alegere logică și de cel mai bun simț atunci când cineva își dorește un produs de calitate și anduranță. Aplicație preț calcul termopane Rehau.

Ești interesat de ferestre din gama Rehau?