Performanță

Aluprof este un producător de top prezent pe piața europeană și Statele Unite.

Portofoliu

Brandul Aluprof se remarcă prin producția profilelor de aluminiu folosite în construcția diverselor sisteme, ale fațadelor și a pereților cortina.

Varietate

În primul rând, sistemele din aluminiu pentru uși și ferestre, pot satisface toate cerințele utilizatorilor, la condițiile de mediu. În portofoliul producătorului există toate tipurile de deschideri întâlnite la ferestre. Deschideri oscilante, batante, culisante, pivot sau modele speciale dedicate pentru fațadele clădirilor mari.

Pereți despărțitori

Un al doilea aspect pozitiv, pereții despărțitori Aluprof, au o calitate remarcabilă. Aceștia sunt fabricăți fie în varianta fixă, sau cu deschidere. Uși liftant-glisante cu montanți înguști, pereți despărțitori mobili, ficși sau cu deschidere, despărțitori sau ignifugi. De asemenea, pereții despărțitori există în variantele cu izolație fonică, termică, ignifugi sau anti-efracție.

Izolație anti-incendiu

Sistemele anti-incendiu permit izolarea zonelor de risc din interiorul clădirilor și garantează evacuarea în siguranță a persoanelor. În domeniul anti-incendiu există o gama largă de produse. Pereți fără sprosuri, uși automate glisante, elemente pentru partiții rezistente la incendii. Elemente montant-traversa, acoperișuri anti-foc din sticlă și uși pentru izolarea fumului.

Elemente de fațadă

Elementele de fațade din aluminiu sunt destinate clădirilor industriale, dar și comerciale. Acoperișurile vitrate sunt de asemenea o specialitate de efect, permițând diverse configurații și prezentări.

Ferestre Aluprof

Termopane Aluprof - Viatrix Star 2004

Putem spune că, acest producător de tâmplărie, este designerul de ferestre atipice. Potrivit pentru clădirile impozante, care vor să utilizeze sisteme individuale și/sau customizabile, conforme cu cerințele arhitecților. Și nu în ultimul rând, compania fabrică rulouri din aluminiu, de o calitate excelență și cu un design modern.

Totodată, compania Tamplarie.com este colaborator încă de la începuturile sale. În portofoliul nostru există o gama consistentă de lucrări, de la mici la mari, în care am utilizat sistemele Aluprof.

În cazul în care doriți o tâmplărie de excepție din aluminiu, cu gama Aluprof, aveți asigurarea că nu veți regretă. Tamplarie.com consideră Aluprof, poate cea mai bună alegere, pe care o puteți face pentru o tâmplărie aluminiu de vis.

Pentru ofertele personalizate cu tâmplărie de aluminiu Aluprof, vă rugăm să accesați calculatorul nostru pentru oferte termopan aici.

Ești interesat de ferestre din gama Aluprof?