Performanța Aluprof

Aluprof este un producător de top prezent pe piața europeană și Statele Unite.

Portofoliu Aluprof

Brandul se remarcă prin producția de profile din aluminiu folosite în construcția de diverse sisteme, fațade și pereți cortină.

Varietate

Sisteme din aluminiu pentru uși și ferestre, ce satisfac toate cerințele utilizatorilor la condiții de mediu. În portofoliul de producător există toate tipurile de deschideri întâlnite la ferestre. Deschideri oscilante, batante, culisante, pivot sau modele speciale dedicate pentru fațade de clădiri mari.

Pereți despărțitori

Pereții despărțitori Aluprof, au o calitate remarcabilă. Sunt fabricați fie în varianta fixă, sau cu deschidere. Uși liftant-glisante cu montanți înguști, pereți despărțitori mobili, ficși sau cu deschidere, despărțitori sau ignifugi. De asemenea, pereții despărțitori există în variantele cu izolație fonică, termică, ignifugi sau anti-efracție.

Izolație anti-incendiu

Sistemele anti-incendiu permit izolarea zonelor de risc din interiorul clădirilor și garantează evacuarea în siguranță pentru persoane. În domeniul anti-incendiu există o gamă largă de produse. Pereți fără sproșuri, uși automate glisante, elemente pentru partiții rezistente la incendii. Elemente montant-traversa, acoperișuri anti-foc din sticlă și uși pentru izolarea fumului.

Elemente de fațadă

Elementele de fațade din aluminiu sunt destinate clădirilor industriale, dar și comerciale. Acoperișurile vitrate sunt o specialitate de efect. Permit diverse configurații și prezentări.

Ferestre Aluprof

Termopane Aluprof - Viatrix Star 2004

Acest producător de tâmplărie, este un designer de ferestre atipice. Potrivit pentru clădirile impozante, care vor să utilizeze sisteme individuale și/sau customizabile, conforme cu cerințele arhitecților. Și nu în ultimul rând, compania fabrică rulouri din aluminiu, de o calitate superioară și cu un design modern.

Totodată, compania Tamplarie.com este colaborator Aluprof pentru furnizarea de produse încă de la începuturile sale. În portofoliul nostru există o gamă consistentă de lucrări, de la mici la mari, în care am utilizat sistemele Aluprof.

În cazul în care doriți o tâmplărie de excepție din aluminiu, cu gama acestui producător, aveți asigurarea că nu veți regreta. Tamplarie.com consideră Aluprof, poate cea mai bună alegere pe care o puteți face pentru o tâmplărie aluminiu de vis.

Pentru ofertele personalizate cu tâmplărie de aluminiu Aluprof cu geam termopan, vă rugăm să accesați calculatorul nostru pentru oferte termopan.

Ești interesat de ferestre din gama Aluprof?