Lista completă de servicii

Servicii Tâmplărie.com

Oferim următoarele servicii de tâmplărie:

Tamplarie.com – Alegerea perfectă în materie de tâmplărie

Atunci când căutăm tâmplăria perfectă pentru locuința noastră, cu toții ne așteptăm să găsim produse de cea mai bună calitate. Ne dorim durabilitate, rezistență, design atractiv, și un raport calitate-preț excelent.

La Tamplarie.com găsești tot ceea ce îți dorești, și chiar mai mult. Îți punem la dispoziție o gama variată de tâmplărie pvc, tâmplărie aluminiu, tâmplărie lemn stratificat, rulouri exterioare, uși de garaj și accesorii de tâmplărie.

Tâmplărie PVC de înaltă calitate

La noi găsești tâmplărie PVC de calitate superioară, produsă de mărci de top precum Salamander, Rehau, și Gealan. Punem la dispoziție variante premium de tâmplărie PVC pentru toți cei interesați să aibă o locuință cât mai frumoasă și mai elegantă. În ceea ce privește feroneria și accesoriile pentru termopan, lucrăm cu una reglabilă pe trei direcții, realizată de G-U, o companie germană de renume.

Produsele noastre finite conțin geam termopan produs de compania de top, Saint-Gobain din Franța. Este de asemenea important de știut că toate aceste produse de tâmplărie pvc respectă cu strictețe cerințele standardelor naționale și internaționale în vigoare. Durabilitatea este pe primul loc atunci când vorbim de toate aceste produse. Acest avantaj este urmat de altele precum ușurință in utilizare și întreținerea minimă.

Indiferent de ce formă doriți să aibă tâmplăria din pvc, cu siguranță vă vom satisface pe deplin dorința. Gama de culori este de asemenea extrem de variată, astfel încât să satisfacem cu succes gusturile clienților noștri. Și, dacă doriți cu totul altceva, atunci puteți opta cu încredere pentru tâmplărie aluminiu.

Alege cu încredere tâmplărie de aluminiu

Dacă vă numărați printre clienții care nu vor tâmplărie PVC, ci au nevoie de o tâmplărie aluminiu lux, atunci sunteți în locul perfect. Compania noastră oferă tâmplărie aluminiu de cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri de pe piață. Profilele de aluminiu sunt ideale pentru clădirile mari.

Totodată, se potrivesc excelent și pentru sistemele arhitecturale complexe, cupole de sticlă, fațade de tip perete-cortină, ori pentru ușile glisante ale unei vile. Satisfacția clienților noștri este întotdeauna pe primul loc. De aceea, oferim tâmplărie aluminiu de la producători de renume, cum ar fi Schuco, Profilco, Aluprof, și Etem.

Tâmplărie de aluminiu de calitate, ce oferă un grad de stabilitate ridicat, o valoare crescută și eficientă energetică. Mai mult decât atât, are avantajul de a oferi protecție maximă împotriva vântului și a furtunilor puternice. Și pentru că prezintă o rezistență sporită, investiția va fi una pe termen lung. Așadar, dacă nu sunteți fan tâmplărie PVC și vreți tâmplărie aluminiu, atunci la noi veți găsi tot ce aveți nevoie.

Ai nevoie de pereți cortină? Alege Tamplarie.com!

Dacă aveți nevoie de pereți cortină, atunci aici este locul perfect pentru a găși ceea ce vă trebuie. Acest produs extraordinar vă va ajuta să dați un aspect minunat unei clădiri, indiferent dacă este vorba de una comercială, de birouri, sau orice alt imobil care depășește dimensiunea standard. Acest tip de ferestre oferă un aer contemporan și foarte atrăgător.

Nu vă veți bucura doar de un aspect ultra-modern, ci și de calitatea excepțională în ceea ce privește transferul termic, calitatea mecanică și mijloacele tehnologice de montaj. La Tamplarie.com găsiți pereți cortină în mai multe variante, în funcție de montaj și tipul constructiv. Puteți alege pereți cortină standard, pereți de tip semistructural și pereți cortină de tip structural.

Compania noastră are o experiență de mai mult de 19 ani în montarea pereților de tip cortină, precum și un număr foarte mare de clienți și clădiri de referință. Echipa noastră de montaj vă va asigura cele mai bune servicii. Furnizorii noștri sunt doar companii de top: Schuco, Aluprof, Profilco și Etem.

Tâmplărie lemn stratificat la cele mai bune prețuri

Dacă vreți o variantă tradițională și totodată adaptată unui stil rustic pentru locuință, atunci trebuie să alegeți tâmplărie lemn stratificat. Este adevărat că investiția inițială este destul de mare, însă pe termen lung acest tip de tâmplărie va adăuga valoare locuinței.

În plus, ferestrele și ușile cu geam termopan și profil de lemn stratificat sunt extrem de sigure și durabile. O tâmplărie lemn stratificat are o durată de viață de până la 50 de ani sau chiar mai mult. Izolarea fonică și termică este excepțională. Lemnul stratificat nu va suferi absolut nici un fel de modificări în timp în ceea ce privește proprietățile fizico-chimice.

Totodată, nu va face condens pe profil, și nu va există sub nici o formă problema mucegaiului. La noi găsiți tâmplărie din lemn în variante de densitate mică (molid), densitate medie (meranti) și densitate mare (pin nordic, frasin, și stejar). Dacă o tâmplărie aluminiu nu vă este pe plac, atunci vă invităm să descoperiți gama noastră de tâmplărie lemn stratificat.

Rulouri exterioare, special realizate pentru controlul temperaturii

Nu doar că aceste rulouri exterioare sunt concepute pentru controlul temperaturii din locuință, dar acestea protejează și extrem de bine interiorul de privirile curioase. Folosite pe timp de iarnă, aceste rulouri vă vor ajuta să economisiți bani la factura de energie termică. Totodată, pe timpul verii vor ține cu succes perioada de caniculă la distanță.

Aceste rulouri exterioare sunt cu siguranță o alternativă cu mult superioară grilajelor. Rulourile exterioare sunt perfecte atât pentru locuințe cât și pentru spații comerciale. Vă vor oferi confortul și siguranța de care aveți nevoie. Avantajele nu se termină aici, pentru că rulourile exterioare pe care vi le punem la dispoziție vă vor ajută să preveniți decolorarea și degradarea mobilierului din interiorul locației.

Pentru că aceste rulouri exterioare se vopsesc în câmp electrostatic, ele conferă o rezistență excelență a vopselei la factori fizico-chimici. Indiferent de culoarea pe care v-o doriți, la noi veți găsi tot necesarul, la cele mai accesibile prețuri.

Tamplarie.com îți oferă o gamă variată de uși de garaj premium

Dacă sunteți în căutarea unor uși de garaj rezistente, cu o estetică deosebită, și la prețuri bune, Tamplarie.com vă oferă exact ce aveți nevoie. Gama noastră de uși de garaj oferă protecție solară foarte bună, izolare termică și fonică,  protecție la intemperiile atmosferice, precum și protecție maximă împotriva privirilor indiscrete.

Toate aceste beneficii se datorează noilor tehnologii încorporate în aceste produse. Oferta usi de garaj include uși de garaj de tip rulou sau secționale, care pot fi acționate fie manual, fie prin telecomandă.

Accesorii de tâmplărie excepționale

În același timp, la Tamplarie.com ne întâmpinăm clienții cu o gamă variată de accesorii de tâmplărie. La noi găsiți atât glafuri interioare cât și exterioare, precum și plase de insecte pe balamale sau de tip plise. Glafurile de interior sunt confecționate dintr-o placă PVC extrem de durabilă și foarte eficientă împotriva umidității.

Mai mult, aceste accesorii de tâmplărie au un design foarte atractiv și pun în evidență finisajul tâmplăriei. Lucrăm cu Betaboard, un glaf realizat din VC rigid, robust și impermeabil. Gama de culori este una variată, pentru a satisface gusturile fiecărui client în parte. Printre avantaje de numără: rezistență la radiațiile termice, 100 % impermeabile, montajul extrem de simplu, rezistență la zgârieturi, efortul minim de întreținere și durabilitatea.

Totodată, designul este unul modern și foarte plăcut al acestor accesorii de tâmplărie, datorat foliei aplicate și marginii sale rotunjite. Vă punem la dispoziție glafuri de interior Betaboard disponibile în următoarele dimensiuni: 150mm, 200mm, 250mm, 300mm, 350mm și 400mm.