Usi termopan

Usi termopan – o alegere justificata din punct de vedere al costurilor, un compromis de luat in seama. Viatrix Star fabrica si comercializeaza diverse modele de usi din termopan de interior si exterior cu tamplarie PVC sau aluminiu atat dupa dimensiunile clientului cat si dimensiuni standard pentru cei ce vor sa construiasca dupa tiparele standard.

Fabricam si vindem usi cu panel si sticla dupa orice design dorit de client dar avem si modelele noastre desenate si fabricate cu designul propriu. Toate usile noastre folosesc profile de la firme de prestigiu cum ar fi Rehau, Gealan, Aluprof, Salamander, Extruplast.

Produsul usi termopan exista in variantele: usi pentru interior si usi pentru exterior. Fiecare dintre acestea va fi descrisa la sectiunile: usi termopan exterior sau usi termopan interior.

Avantajele produselor noastre usi termopan sunt: rezistenta sporita la utilizare frecventa, cost redus comparativ cu alte produse de aceeasi calitate, feronerie rezistenta, izolare termica buna, izolare fonica de exceptie, configurare dupa dorintele D-voastra, posibilitatea de a folosi o culoare adaptata interiorului dorit.

Toate usile noastre de interior. Sticla folosita la geamul termopan are diverse calitati asa cum puteti alege la sectiunea calculator termopan a site-ului tamplarie.com. Deasemenea geamul termopan poate fi cu sticla clara, mata sau colorata. Usile noastre de interior fabricate cu geam termopan pot fi sau nu ramforsate cu metal la imbinari sau de-a lungul profilului perimetral.

In functie de producator sau nivelul de calitate al profilului putem folosi un numar variabil de camere. In contextul actual usile de termopan au avantajul ca pot fi foarte usor dezinfectate.

Atat profilele din PVC si panelul cat si sticla sau aluminiul suporta o gama larga de substante dezinfectante. Daca sunteti hotarati sa schimbati tamplaria sau sa construiti o locuinta permanenta sau casa de vacanta ne puteti contacta pentru a obtine oferta noastra personalizata de usi termopan.