Usi interior termopan

Usi interior termopan. Viatrix Star fabrica usi interior termopan pentru aplicatii industriale, rezidentiale su orice alt tip de constructie pretabila la acest tip de accesoriu constructiv. Desi la inceput beneficiarul  are intentia de a alege usile de interior standard o parere de analizat este folosirea unor usi interioare din profile de PVC sau aluminiu in functie de buget fabricate cu geam termopan sau combinatie termopan si panel.

Culoarea usilor este unul din cele mai importante aspecte din punct de vedere al impactului vizual. Optiuni de culoare precum gama Acrycolor de la Gealan prin produsele exclusiviste ca Gri Antracite, Gri Ardezie sau Negru Intens ofera un impact vizual deosebit al prosului usi interior termopan.

Izolarea fonica este un alt aspect important mai ales atunci cand e vorba de o usa pentru dormitor sau un spatiu de birouri unde e nevoie de liniste si concentrare. O atenuare medie de 40-50 dB este o caracteristica fantastica care cu greu poate fi atinsa de un alt produs fara izolatie suplimentara.

Rezistenta sau anduranta este alt obiectiv major dorit a fi atins de catre orice constructor sau proprietar si deasemenea un motiv de a alege usi interior termopan. Usile din PVC cu geam termopan dar mai ales cele din aluminiu ca varianta mai scumpa si-au demonstrat rezistenta de-a lungul anilor iar daca facem referire la tratamentele de suprafata din nou Gealan, un producator accesibil are o linie de usi din PVC cu tratament antizgariere. Si nu vorbim numai despre tratament ci si despre pret care este foarte accesibil. Profilul pentru usi interior termopan este intarit optional cu profil rectangular sau U cat si coltare metalice.

Rehau, Salamander, Gealan, Extruplast, Aluprof, orice varianta este posibila la cererea cllientului pentru usi interior termopan.

Usile noastre din termopan sunt pregatite pentur ogama larga de substante dezinfectante. Pentru o oferta personalizata va rugam sa vizitati aplicatia noastra calculator termopan.