Termopane SCHUCO

icon

Termopane SCHUCO

Oferta Tamplarie ieftina SCHUCO, cere oferta de pret acum!

Schüco este un brand recunoscut și renumit în intreaga lume pentru înalta calitate și fiabilitate in exploatare de care a dat dovada de-a lungul celor peste 50 de ani de prezență pe piață.

Robustetea și design-ul modern al tâmplăriei Schüco multumesc și cele mai exigente cerinte, iar calitatea acesteia este considerată premium în întreaga Europă.

Tâmplăria din aluminiu cu profile Schüco, de origine germană, poate fi folosită la aplicații care necesită suprafețe vitrate mari, dar și la diferite aplicații uzuale, ea fiind foarte  rezistentă în timp, asigurând stabilitate, protecție și confort.

Stabilitatea ridicată și rezistența în timp sunt argumente esențiale în alegerea acestui tip de tâmplărie, la fel fiind și faptul că dimensiunile la care se poate executa sunt printre cele mai generoase datorită rezistenței acesteia.

Totodată, profilele Schüco permit realizarea unei economii sporite de energie, datorită construcției speciale ale falturilor de izolare a profilelor și oferă un grad maxim de securitate, atât împotriva intemperiilor, cât și a răufăcătorilor.

Oferta Schüco cuprinde uși, ferestre, pereți cortina și luminatoare cu geam termopan.