Termopane SCHÜCO

icon

Termopane SCHUCO

Oferta Tâmplărie ieftină SCHUCO, cere oferta de preț acum!

Tradiție


Termopane Schüco - un nume recunoscut și renumit în intreaga lume, pentru înalta calitate și fiabilitate a produselor. De altfel, calitatea de care a dat dovada de-a lungul celor peste 50 de ani de prezență pe piața de termopane Schuco.

Calitate


Robustetea și design-ul modern al tâmplăriei Schüco, mulțumesc și cele mai exigente cerințe în materie de termopane. Calitatea acesteia este considerată premium în întreaga Europă.

Rezistență


Tâmplăria din aluminiu cu profile Schüco, de origine germană, poate fi folosită la aplicații ce necesită suprafețe vitrate mari. De asemenea, se poate folosi și la diferite aplicații uzuale, ea fiind foarte rezistentă în timp. Termopane Schuco, pentru stabilitate, protecție și confort.

Fiabilitate


Stabilitatea ridicată și rezistența în timp, sunt argumente esențiale în alegerea acestui tip de tâmplărie. Un alt plus este dat și de faptul că dimensiunile la care se poate executa, sunt printre cele mai generoase, datorită rezistenței acesteia.

Eficiență și siguranță


Totodată, profilele Schüco permit realizarea unei economii sporite de energie. Acest lucrru se întâmplă, datorită construcției speciale ale falturilor de izolare a profilelor. Oferă un grad maxim de securitate, atât împotriva intemperiilor, cât și a răufăcătorilor.

Versatilitate


Oferta Schüco cuprinde uși, ferestre, pereți cortina și luminatoare cu geam termopan.

Tâmplărie Aluminiu

Schüco oferă produse și sisteme de cea mai bună calitate de la producători lideri de piață la nivel internațional.
Fiecare sistem este format din părți componente 100% verificate și marcate.

icon

SCHUCO AWS 90 BR FB4

Schüco AWS 90 BR FB4 se bazează pe seria standard AWS dovedită și este compatibil cu aceste serii. Platforma de profil pentru rezistența la glonț este realizată folosind tehnologia slide-in. O sticlă de siguranță face parte din acest sistem.

icon

SCHUCO AWS 60

Schüco AWS 60 oferă pentru fiecare piață combinația corectă de sistem pentru nivelul de izolație termică cerut. Ferestrele Schüco Fenster AWS 60 se caracterizează prin adâncimea de construcție redusă și lățimi vizibile mici. Producția eficientă și montajul simplu sunt alte avantaje ale sistemului Schüco AWS 60.

icon

SCHUCO AWS 70 HI

Seria Schüco AWS 70.HI este un sistem modern și performant. Cerințele energetice sunt bine îndeplinite cu o gamă largă de profile şi detalii constructive bine gândite. Seria este potrivită pentru ferestre care se deschid spre interior și spre exterior. Pe baza profilului de 70 mm adâncime de construcție sunt disponibile numeroase soluții diferite de design.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria aluminiu.