Termopane SALAMANDER GreenEvolution 76

icon

Termopane SALAMANDER GreenEvolution 76

Salamander GreenEvolution 76, un profil pvc conceput pentru a crește eficiența energetică, securitatea și confortul general într-o casă

Cu un accent deosebit pe inovație și un design durabil, aceste ferestre și uși din pvc sunt realizate cu meticulozitate pentru a depăși așteptările.
Seria GreenEvolution 76 se mândrește cu un sistem de profile PVC cu șase camere, conceput pentru a oferi o izolare termică remarcabilă. Cu o adâncime de 76 mm, aceste profile asigură o eficiență energetică optimă, și adaugă o structură robustă pentru ferestre și uși.

Opțiuni de vitrare

Puteți personaliza ferestrele și ușile GreenEvolution 76 cu o gamă de opțiuni de geam. Alegeți dintre geamuri duble sau geamuri triple, ambele utilizează sticlă cu emisivitate scăzută (low-e) cu un strat specializat care reflectă căldura înapoi în spațiul de locuit. Acest lucru reduce pierderile de energie, minimizează condensul și îmbunătățește izolația generală.

Izolație termică

Designul avansat al seriei GreenEvolution 76 asigură o izolare termică superioară, previne transferul de căldură nedorit și menține un mediu interior confortabil. Aceste ferestre și uși reduc curenții de aer rece în timpul iernii și vă mențin casa mai răcoroasă în timpul verilor fierbinți. Reduce dependența de sistemele de încălzire și răcire. Design clasic care poate fi utilizat universal.

Eficiența energetică

Prin reducerea semnificativă a pierderilor de căldură și îmbunătățirea izolației, seria Salamander GreenEvolution 76 vă ajută să economisiți energie și să vă reduceți amprenta de carbon. Vă bucurați de o casă eficientă din punct de vedere energetic, facturi mai mici la utilități și contribuiți la un viitor ecologic.

Caracteristici de securitate

Siguranța și securitatea sunt primordiale. Salamander GreenEvolution 76 încorporează caracteristici de securitate pentru a vă proteja casa. Cu balamale întărite, încuietori durabile și sticlă opțională rezistentă la impact, aceste ferestre și uși oferă o protecție sporită împotriva eventualelor intruziuni sau spargeri.

Izolare fonică

Liniștea este la ea acasă cu proprietățile de izolare fonică oferite de Salamander GreenEvolution 76. Aceste ferestre și uși minimizează infiltrarea zgomotului pentru un mediu de viață senin și liniștit. Vă puteți relaxa cu momente de liniște și un spațiu confortabil departe de agitația lumii exterioare.

Materiale durabile:

Salamander GreenEvolution 76 este realizat folosind profile PVC rezistente și de lungă durată. Pe lângă durabilitatea ridicată, un alt avantaj este cel al reciclării. Contribuiți la reducerea deșeurilor și la promovarea unei conștiințe colective față de mediu.

Întreținere ușoară

Întreținerea ferestrelor și ușilor Salamander GreenEvolution 76 este fără probleme. Profilele PVC sunt rezistente la putrezire, coroziune și decolorare. Nu necesită vopsire sau colorare regulată. O ștergere simplă cu o cârpă umedă, tot ce este nevoie pentru a le menține curate și funcționale.

Flexibilitate de proiectare

Alegeți dintr-o varietate de modele, culori și finisaje pentru a completa arhitectura și estetica casei. Aceste ferestre și uși personalizabile pot fi adaptate pentru a răspunde viziunii dumneavoastră unice.

Viitor ecologic cu Salamander GreenEvolution 76

Cu seria Salamander GreenEvolution 76, vă puteți începe transformarea pentru o casă eficientă din punct de vedere energetic, și puteți reduce în același timp amprenta de carbon. Benficiați de avantajele unei izolații termice superioare, izolații fonice îmbunătățite, a unei securități sporite și unui designul durabil – toate fără a compromite stilul sau funcționalitatea.

Salamander GreenEvolution 76 reprezintă o investiție de durată în confort, eficiență și durabilitate. Contactați-ne pentru o consultație și lăsați experții noștri să vă ghideze către un viitor mai verde.

Specificații tehnice

  • Adâncime constructivă 76 mm
  • Profile 6 camere
  • Etanşare cu opritor şi etanşare centrală
  • Vitraj până la 48 mm
  • Protecţie fonică până la 47 dB
  • Siguranţă la efracţie până la RC 3
  • Coeficient de transfer termic până la Uw = 0,73 W/(m²K)

Folii decorative

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Descarcă broșurile noastre

Cu procedura noastră special dezvoltată găsiți fereastra care corespunde cerințelor dvs. Astfel, aceste trei dimensiuni determină în mod decisiv dacă alegerea dvs. se potrivește clădirii și influențelor din exterior:

icon

Descarcă


BluEvolution 73

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria pvc.