Termopane SALAMANDER BluEvolution 82

icon

Termopane SALAMANDER BluEvolution 82

Termopane SALAMANDER BluEvolution 82 reprezintă sistemele viitorului din fabrica Salamander. Aceasta este gama de termopane Salamander Brügmann bluEvolution cu o adâncime constructivă de 82 mm

Inovație

Gama de termopane Salamander BluEvoloution82 crează o sinergie între remarcabila rentabilitate energetică și o tehnologie de etanşare inovatoare de cel mai înalt nivel. Termopane Salamander Brügmann bluEvolution 82 este recomandată mai ales pentru casele pasive.

Eficiență

Pierderile de căldură se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi şi rame special optimizate cu o etanşare optimizată termic. În combinaţie cu tripla vitrare termoizolantă, pentru un confort termic sporit. De asemenea, costurile BluEvolution sunt și ele mai mici.

Grijă față de mediu

Termopane Salamander Brügmann bluEvolution 82 uimeşte prin capacitatea de reciclare a tuturor componentelor sistemului său în proporţie de 100%

Izolare termică și fonică

Gama de termopane salamander BluEvoloution82 crează o sinergie între remarcabila rentabilitate energetică şi o tehnologie de etanşare inovatoare de cel mai înalt nivel. Termopane Salamander Brügmann bluEvolution 82 este recomandată mai ales pentru casele pasive.

Specificații tehnice

  • Profil 6 camere
  • Etanşare falţ
  • Adâncime constructivă 82 mm
  • Izolare termică până la Uw = 0,70 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)
  • Protecţie fonică până la 47 dB
  • Siguranţă la efracţie până la RC 2
  • Domenii de utilizare Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale şi secundare, pliante şi oscilo-paralele.

Folii decorative

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Renovare cu respectarea stilului inițial cu bluEvolution 82

Reînnoirea ferestrelor din fațadele clădirilor protejate ca monument istoric este supusă unor reguli severe și necesită astfel un simț deosebit de fin pentru stil și precizia detaliilor. De aceea, proiectarea și execuția acestora cu multă atenție și grijă sunt deosebit de importante.
Special pentru renovarea de ferestre istorice oferim, cu sistemul bluEvolution 82, o gamă largă de forme, formate, elemente de compartimentare și traverse. Înlocuirea ferestrelor la clădirile vechi aduce cu sine avantaje.

icon

Descarcă


BluEvolution 82

icon

Descarcă


BluEvolution 82 pentru clădiri vechi

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria pvc.