Termopane REHAU

icon

Termopane REHAU

Rehau cel mai inovator

Termopane Rehau reprezintă opțiunea ideală atunci când căutați termopane cu cel mai bun raport calitate-preț. Designul perfect cu linii drepte sau rotunjite, economia mare de energie, paleta largă de culori și calitatea germană sunt doar cateva dintre atuurile care fac ca termopane Rehau sa fie profilul ales de majoritatea clienților noștri.

Oricare ar fi nevoile dumneavoastră, fie că vorbim de un grad înalt de eficiență energetică sau de un concept economic, că aveți nevoie de tâmplărie pentru locuințe sau construcții comerciale sau industriale, în oferta de termopane Rehau veţi găsi profilul potrivit. Ferestrele și uşile realizate cu sistemele de profile Rehau se disting prin numeroase avantaje.

Cerințele actuale, cum ar fi izolarea termică, protecţia antiefracţie şi izolarea fonica pot fi luate în considerare în mod individual şi în funcţie de situaţie. De exemplu, sistemul unic de profile pentru fereastre GENEO® reduce pierderile de energie cu până la 76%, menţinând acelaşi confort optim.

Totodată, sistemele Rehau se caracterizează printr-o suprafaţă unică HDF (finisare de înaltă calitate) cu un aspect atractiv, durabilă şi costuri reduse de întreţinere şi curăţare.

Gama de termopane Rehau este reprezentata de 5 tipuri constructive: Euro 60, Euro 70, Brilliant, Synego si Geneo.

Gama Euro 60 este reprezentata de profile cu grosimea de 60 mm si 4 camere interioare profilului. Profilele sunt armate cu otel de grosime variabila in functie de marimea elementului construit.

Euro 70 sunt termopane Reahau cu grsimea de 70 mm si 5 camere. Sunt deasemenea armate iar geamul acceptat poate fi de tip termopan sau tripan.

Design-ul Brilliant este construit pe baza Euro 70 cu 70 mm adancime si 5 camere dar cu diferenta ca prezinta o suprafata lucioasa inalt definita HDF. Accepta deasemenea pana la tripan si are protectie antiefractie.

Tamplaria Rehau Synego este bazata pe profile cu grosimea de 80 mm cu 7 camere pe toc si 6 camare pe cercevea. Pe acest sistem poate fi montat geam tripan cu o grosime de pana la 50 mm.

Utimul tip de termopane Rehau si anume Geneo este reprezentat de termopane Rehau cu profil de 86 mm adancime cu 6 camere cu excelente calitati termice si fonice.