Termopane REHAU

Calitate


Termopane Rehau reprezintă opțiunea ideală atunci când căutați termopane cu cel mai bun raport calitate-preț. Designul perfect cu linii drepte sau rotunjite, economia mare de energie, paleta largă de culori și calitatea germană. Sunt doar cateva dintre atuurile, care fac ca termopane Rehau, sa fie profilul ales de majoritatea clienților noștri.

Eficiență energetică


Oricare ar fi nevoile dumneavoastră, poate că vorbim de un grad înalt de eficiență energetică sau de un concept economic. Sau poate ca aveți nevoie de tâmplărie pentru locuințe, construcții comerciale sau industriale, în oferta de termopane Rehau, veţi găsi profilul potrivit. Ferestrele și uşile realizate cu sistemele de profile Rehau se disting prin numeroase avantaje.

Izolare si protecție


Cerințele actuale, cum ar fi izolarea termică, protecţia antiefracţie şi izolarea fonica pot fi luate în considerare în mod individual şi în funcţie de situaţie. De exemplu, sistemul unic de profile pentru fereastre GENEO®, reduce pierderile de energie cu până la 76%. Menţine acelaşi confort optim.

Aspect atractiv


Totodată, sistemele Rehau se caracterizează printr-o suprafaţă unică HDF (finisare de înaltă calitate) cu un aspect atractiv, durabilă şi costuri reduse de întreţinere şi curăţare.

Gama de termopane Rehau

Termopane Rehau – reprezentată de 5 tipuri constructive

icon

Euro 60

Gama Euro 60 este reprezentată de profile cu grosimea de 60 mm și 4 camere interioare profilului. Profilele sunt armate cu oțel de grosime variabilă în funcție de mărimea elementului construit.

icon

Euro 70

Euro 70 sunt termopane Rehau cu grosimea de 70 mm și 5 camere. Sunt deasemenea armate iar geamul acceptat poate fi de tip termopan sau tripan.

icon

Brillant

Design-ul Brillant este construit pe baza Euro 70, cu 70 mm adâncime și 5 camere dar cu diferența că prezintă o suprafață lucioasă înalt definită HDF. Acceptă de asemenea, până la tripan și are protecție antiefracție.

icon

Synego

Tâmplăria Rehau Synego este bazată pe profile cu grosimea de 80 mm cu 7 camere pe toc și 6 camare pe cercevea. Pe acest sistem poate fi montat geam tripan cu o grosime de până la 50 mm.

icon

Geneo

Utimul tip de termopane Rehau, și anume Geneo este reprezentat de termopane Rehau cu profil de 86 mm adâncime. Vine în varianta de 6 camere, cu excelente calități termice și fonice.

Alege termopane Rehau

O serie de beneficii care vor îmbunătăți performanța, securitatea și estetica unei case

Eficiența energetică:

Unul dintre cele mai semnificative beneficii ale ferestrelor din PVC REHAU este eficienta energetica a acestora. Datorită designului lor cu mai multe camere, aceste ferestre asigură o izolare excelentă, ceea ce vă ajută să vă mențineți casa caldă iarna și răcoroasă vara. Acest lucru poate duce la economii semnificative la facturile de energie.

Întreținere redusă:

Un alt avantaj al ferestrelor din PVC REHAU este că au o întreținere incredibil de redusă. Spre deosebire de ramele din lemn care se pot deforma, putrezi sau care necesită vopsire, ferestrele din PVC sunt durabile și ușor de curățat. Nu se vor estompa, nu se vor crăpa sau decoji în timp. Vă puteți bucura de frumusețea și funcționalitatea lor ani de zile cu o întreținere minimă.

Securitate:

Ferestrele din PVC REHAU sunt incredibil de sigure. Acestea dispun de sisteme de închidere în mai multe puncte ce le fac mult mai dificil de spart față de încuietorile tradiționale într-un singur punct. PVC-ul este un material dur care poate rezista la impact și la intrarea forțată, ceea ce îl face o alegere ideală pentru proprietarii care doresc să-și sporească securitatea casei.

Reducerea zgomotului:

Dacă locuiți într-o zonă zgomotoasă sau în apropierea unei străzi aglomerate, veți fi încântați să aflați că ferestrele din PVC REHAU vor reduce nivelul de zgomot din interior. Designul lor cu mai multe camere acționează ca o barieră împotriva zgomotului exterior. Casa devine un loc mai liniștit și mai confortabil de locuit.

Estetică:

Dacă alegeți tâmplărie din PVC REHAU vă punem la dispoziție o gamă largă de culori și stiluri. Acest tip de tâmplărie dispune de opțiuni versatile și atractive pentru orice casă. Se pretează pentru un aspect tradițional sau un design modern.

Durabilitate:

Durabile, termopanele din pvc Rehau pot rezista la condiții meteorologice dure. Rezistente la ploi abundente, vânt și chiar temperaturi extreme. O investiție inteligentă pe termen lung pentru orice proprietar de locuință.

Longevitate:

Ferestre și uși pvc ce sunt proiectate să reziste mulți ani. Sunt rezistente la intemperii, putregai și coroziune. Durabilitatea lor asigură că vor continua să funcționeze bine timp de decenii.

Rezistența UV:

Rezistență excelentă la raze UV, ceea ce înseamnă că nu se vor decolora sau deteriora în timp din cauza expunerii la lumina solară. O alegere ideală pentru case din zone însorite, unde materialele tradiționale pentru ferestre se pot degrada rapid.

Prieten cu mediul:

Un alt beneficiu al ferestrelor din PVC REHAU este respectarea mediului. Sunt ferestre complet reciclabile și pot fi reutilizate în produse noi la sfârșitul duratei de viață. Ajută la reducerea deșeurilor și minimizează impactul lor asupra mediului.

Crește valoarea casei:

Înlocuirea ferestrelor tale vechi cu ferestre PVC REHAU crește semnificativ valoarea casei. Potențialii cumpărători vor aprecia beneficiile suplimentare ale eficienței energetice, securității și durabilității. Vă ajută la obținerea unei valoari de revânzare mai mare și la o vânzare mai rapidă.

Personalizare:

Ferestrele din PVC REHAU pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor unice. Dacă aveți nevoie de ferestre mai largi, mai înalte sau cu forme diferite față de dimensiunile standard, REHAU poate crea ferestre care se potrivesc acestor cerințe. Acest nivel de personalizare vă poate ajuta să obțineți exact aspectul și funcționalitatea dorite.

Soluție versatilă:

Tâmplăria Rehau este o alegere versatilă, poate fi utilizată într-o gamă largă de aplicații, de la clădiri rezidențiale până la clădiri comerciale. Ferestre și uși din pvc potrivite pentru construcții noi, precum și pentru proiecte de renovare. Rămân o alegere populară pentru proprietarii de case, arhitecți și antreprenori.

Instalare profesională:

Pentru a atinge beneficii maxime, esențial este să fie instalate de un profesionist. Lucrăm cu o echipă de montaj certificată, ce are cunoștințele și experiența necesare pentru instala corect ferestrele. Veți economisi timp, bani și frustrare pe termen lung și veți profita la maximum de investiție.

Ușor de operat:

Concepute pentru a fi ușor de manevrat, cu mecanisme de deschidere și închidere lină ce le fac să fie folosite fără efort. Un beneficiu în special pentru persoanele în vârstă sau pentru cei cu probleme de mobilitate, care pot avea dificultăți în deschiderea sau închiderea ferestrelor tradiționale.

Confort sporit:

Sporesc confortul în mai multe moduri. Designul lor eficient din punct de vedere energetic ajută la menținerea unei temperaturi constante în interiorul casei, reducând punctele calde sau reci care produc disconfort. Capacitățile lor de reducere a zgomotului crează unui mediu liniștit și relaxant.

Sănătate îmbunătățită:

Aceste ferestre ajută la îmbunătățirea sănătății generale. Oferă o mai bună calitate a aerului din interior. Designul lor cu mai multe camere ajută la reducerea curenților de aer, împiedicând praful, alergenii și alți poluanți să intre în casă. Se crează un mediu de viață mai sănătos, în special pentru persoanele cu probleme respiratorii.

Eficiență din punct de vedere al costurilor:

O astfel de tâmplărie aduce o rentabilitate excelentă a investiției. Ferestrele din pvc Rehau sunt accesibile în comparație cu alte materiale. Designul lor eficient din punct de vedere energetic ajută la reducerea costurilor de încălzire și răcire. Cu cerințe minime de îngrijire, consturile generale de întreținere se reduc.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Sistemele noastre

REHAU vă oferă tehnologie înaltă pentru cel mai ridicat nivel de confort, precum și pentru a face față cerințelor din prezent și din viitor – fie că este vorba despre ferestre, uși pentru balcon, terasă, intrare sau uși culisante cu ridicare.

icon

Descărcați


Redefinirea ferestrelor cu ajutorul RAU-FIPRO X

icon

Descărcați


REHAU Smart Guard System – protecție inteligentă împotriva pătrunderii prin efracție, perfect integrată

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria pvc.