Termopane REHAU

icon

Termopane REHAU

Rehau reprezintă opțiunea ideală atunci când căutați termopane cu cel mai bun raport calitate-preț. Designul perfect cu linii drepte sau rotunjite, economia mare de energie, paleta largă de culori și calitatea germană sunt doar cateva dintre atuurile care fac ca Rehau sa fie profilul ales de majoritatea clienților noștri.

Oricare ar fi nevoile dumneavoastră, fie că vorbim de un grad înalt de eficiență energetică sau de un concept econom, că aveți nevoie de tâmplărie pentru locuințe sau construcții comerciale sau industriale, în oferta de termopane Rehau veţi găsi profilul potrivit. Ferestrele și uşile realizate cu sistemele de profile Rehau se disting prin numeroase avantaje.

Cerințele actuale, cum ar fi izolarea termică, protecţia antiefracţie şi izolarea fonica pot fi luate în considerare în mod individual şi în funcţie de situaţie. De exemplu, sistemul unic de profile pentru fereastre GENEO® reduce pierderile de energie cu până la 76%, menţinând acelaşi confort optim.

Totodată, sistemele Rehau se caracterizează printr-o suprafaţă unică HDF (finisare de înaltă calitate) cu un aspect atractiv, durabilă şi costuri reduse de întreţinere şi curăţare.