Termopane REHAU Geneo

Tehnologie de vârf

Ferestrele GENEO conving nu numai prin izolația termică excelentă, ci și printr-un pachet complet coordonat. Deoarece materialului din fibre compozite RAU‑FIPRO, GENEO oferă stabilitate maximă, fără oțel.

Izolația termică la un alt nivel

Ferestrele GENEO sunt ușoare și dispun de caracteristici de izolare care nu sunt oferite de nicio altă fereastră. Geneo asigura cele mai bune valori de izolatie termica, prin eliminarea puntilor termice cauzate de utilizarea armaturilor de otel.

Eficiență energetică maximă

Termopane Rehau Geneo, poate cel mai bun sistem de profile din punct de vedere energetic la ferestre, cu adâncimea de 86 mm existente în acest moment pe piață. Particularitatea sistemelor Geneo, este materialul hightech RAU-FIPRO. Acest material compozit din fibre de sticlă conferă profilului o stabilitate deosebită. Datorită acestei tehnici, armăturile de oțel nemaifiind necesare, se asigură o reducere a costurilor cu 90%. Chiar și normativele tehnice pentru conservarea energiei (EnEV), sunt realizate peste cerințe cu Geneo.

Design și confort fără compromis

Acest sistem pentru ferestre oferă premisele pentru design și confort, fără a fi nevoie de soluții de compromis.

Rehau Geneo - Temopane Bucuresti

Specificații tehnice

 • Număr de camere 6
 • Izolare termică Uf = pana la 0,85 W/m²K
 • Izolare termică sticlă  Ug = 0,6 W/m²K
 • Garnituri de protecție 3
 • Material Compozit fibre RAU-FIPRO®, garnitură coextrudată
 • Exterior din RAU-PVC
 • Izolare fonică până la clasa 5 fără armare, Rw,P = 47 dB cu geam Rw = 50 dB
 • Protecție antiefracție până la clasa 3, până la clasa 2 fără armare
 • Economie de energie pana la 76% (baza de comparație: fereastră lemn / PVC cu Uw =2,7 W/m²K)
 • Posibilitatea de echipare cu geam compus din trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de până la 52mm
 • Feronerie ROTO cu sistem de micro ventilație și antiefracție.

Folii decorative

Ferestrele Rehau Geneo sunt proiectate în Germania. Folosind cea mai recentă tehnologie, ele au devenit cele mai durabile și eficiente ferestre de pe piață.

În oferta noastră de termopane veți găsi prețuri competitive, fără să sacrificați calitatea sau performanța. Vă puteți bucura de beneficii la termopane Rehau Geneo cu un preț care se potrivește bugetului dumneavoastră.

Termopanele Geneo au un design cu 6 camere care asigură o izolare termică optimă. Designul unic al profilului cu mai multe camere oferă, de asemenea, rezistență și durabilitate superioare pentru a vă proteja casa de condițiile meteorologice extreme.

Casa se menține confortabil, pe tot parcursul anului. Colțurile lor sudate prin fuziune și cadrele întărite le fac incredibil de puternice și durabile.

Vă întrebați despre prețul la termopane Rehau Geneo? Ferestrele noastre au prețuri competitive, astfel încât să puteți obține calitatea de care aveți nevoie fără a cheltui prea mult.

Proprietar, antreprenor sau constructor, cu termopane Rehau Geneo sunteți sigur de investiție pentru orice proiect.

Înțelegem că sticla folosită la termopane este la fel de importantă ca și cadrul. De aceea, ferestrele noastre dispun de opțiuni de sticlă de înaltă performanță care oferă eficiență energetică maximă, reducerea zgomotului și siguranță.

Puteți alege dintr-o varietate de opțiuni de geamuri termopan, inclusiv geam dublu, geam triplu și sticlă laminată.

 • Opțiunea cu geam dublu oferă o eficiență energetică excelentă și o reducere a zgomotului.
 • Geamul tripan(3 foi de geam sigilate/diferite grosimi) este cea mai eficientă opțiune energetică. Oferă cea mai bună izolație pentru casa dumneavoastră.
 • Sticla laminată este o opțiune ideală pentru siguranță și securitate, deoarece oferă protecție suplimentară împotriva pătrunderii forțate și spargerii.

Geamurile termopan Geneo vin cu un cadru unic, umplut cu spumă care le sporește eficiența energetică și reduce zgomotul exterior. Proprietățile de izolare termică ale cadrului ajută, de asemenea, la prevenirea condensului pe geamul interior. Pereții sunt feriți de umiditate.

Ne angajăm să vă oferim termopane Rehau Geneo la cea mai bună valoare posibilă pentru bugetul dumneavoastră.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre designul cu mai multe camere, opțiunile de sticlă de înaltă performanță, sau despre oferta de preț Rehau Geneo.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Descarcă broșurile noastre

REHAU vă oferă tehnologie înaltă pentru cel mai ridicat nivel de confort, precum și pentru a face față cerințelor din prezent și din viitor – fie că este vorba despre ferestre, uși pentru balcon, terasă, intrare sau uși culisante cu ridicare.

icon

Descarcă


Prospect Geneo

icon

Descarcă


Paletă de culori standard

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria pvc.