Termopane PROFILCO

icon

Termopane PROFILCO

Termopane PROFILCO, obține oferta pentru termopane din aluminiu Profilco acum!

Performanță


Sistemele Profilco din aluminiu au fost certificate de institute recunoscute la nivel internațional cu rezultate excelente pentru etanșeitatea la apă și presiunea vântului.

Calitate și versatilitate


Termopane Profilco, unul dintre cele mai cunoscute branduri de termopane din România. Printre principalele motive, amintim calitatea profilelor sale din aluminiu, și gama largă de aplicabilitate.

Sisteme Profilco

Sisteme de tâmplarie, ferestre și uși termopan, din aluminiu Profilco, sunt sisteme de definiție înaltă,
care asigură izolație termică și fonică. Oferă siguranță, soluții tehnice optime și un design atractiv.

icon

PROFILCO - PR63S

Sistem de tâmplărie batantă cu rupere de punte termică cu lățimea de montaj de 66.5mm. Ferestre cu simplă, dublă deschidere sau osciloculisante, cu deschidere interioară sau exterioară. Uși clasice (feronerie tip „camera europeană”) cu unul sau două canaturi

icon

PROFILCO - PR52

Sistem de tâmplărie batantă fără rupere de punte termică cu lățimea de montaj de 40/43mm. Ferestre cu simplă sau dublă deschidere, cu deschidere interioară sau exterioară, ferestre osciloculisante și ferestre tip oblon cu lamele fixe sau mobile. Uși clasice (cameră europeană) cu unul sau două canaturi

Profile aluminiu Profilco - Sisteme glisante

Cu sistemele glisante PROFILCO puteți acoperi o gamă largă din nevoile dvs. Acestea vin cu construcție, dar și cu soluții tehnice de a crea deschideri de dimensiuni mari, foarte ușor de utilizat. Este creat cu numeroase plusuri, ca cel de a nu obtura priveliștea, și de a nu a ocupa spațiul din încăpere.

Sistemele glisante de interior Profilco, cât și cele de exterior, sunt accesorizate cu feronerii, ce le oferă o durabilitate și o bună garanție în timp. O gamă Profilco ce oferă și un raport calitate-preț foarte bun.

Ferestre Geamuri - Engie Romania

Sisteme pereți cortină Profilco

PROFILCO oferă o varietate de sisteme de fațade, pereți cortină standard, semistructural sau structural, ce se pretează cerințelor arhitecturale și oferă atât confort termic, cât și vizual.

Se folosesc pereți cortină Profilco în construcția de fațade din sticlă pentru clădiri de birouri, bănci, pentru acoperișuri, ori cupole.

Sisteme batante Profilco

Puteți profita de o gamă complexă de sisteme batante Profilco, ce pot fi utilizate pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale. Sistemele batante Profilco sunt la cerere maximă pe piața de aluminiu din România.

Sisteme complementare

Sisteme Profilco – echipamente moderne produse în conformitate cu standarde de calitate, prevăzute de ISO 9001/2000. Oferta de ferestre și uși cu geam termopan și tâmplărie aluminiu Profilco, este disponibilă într-o varietate mare de culori RAL și imitații de lemn, în diferite nuanțe.

Certificările atestă respectarea unui standard înalt calitativ, procesul de vopsire fiind certificat de QUALICOAT Seaside Class.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria aluminiu.