Termopane PROFILCO

icon

Termopane PROFILCO

Termopane PROFILCO, obține oferta pentru termopane din aluminiu Profilco acum!

Termopane Profilco, unul dintre cele mai cunoscute branduri de termopane din România. Printre principalele motive, amintim calitatea profilelor sale din aluminiu, și gama largă de aplicabilitate.

Sistemele de tâmplarie, ferestre și uși termopan, din aluminiu Profilco, sunt sisteme de înaltă definiție, care asigură izolație termică și fonică. De altfel, mai oferă siguranță, soluții tehnice optime și un design atractiv.

Sisteme Profilco

Sistemele de tâmplarie, ferestre și uși termopan, din aluminiu Profilco, sunt sisteme de înaltă definiție,
care asigură izolație termică și fonică. De altfel, mai oferă siguranță, soluții tehnice optime și un design atractiv.

Profile aluminiu Profilco - Sisteme glisante

Cu sistemele glisante PROFILCO puteți acoperi o gamă largă din nevoile dvs. Acestea vin cu construcție, dar și cu soluții tehnice de a crea deschideri de dimensiuni mari, foarte ușor de utilizat. Este creat cu numeroase plusuri, ca cel de a nu obtura priveliștea, și de a nu a ocupa spațiul din încăpere.

Sistemele glisante de interior Profilco, cât și cele de exterior, sunt accesorizate cu feronerii, ce le oferă o durabilitate și o bună garanție în timp. O gamă Profilco ce oferă și un raport calitate-preț foarte bun.

Sisteme pereți cortină Profilco

PROFILCO oferă o varietate de sisteme de fațade, pereți cortină standard, semistructural sau structural, ce se pretează cerințelor arhitecturale oferind atât confort termic, cât și vizual.

Se folosesc pereți cortină Profilco în construirea fațadelor din sticlă pentru clădiri de birouri, bănci, pentru acoperișuri, ori cupole.

Sisteme batante Profilco

Puteți profita de o gamă complexă de sisteme batante Profilco, ce pot fi utilizate pentru proiecte rezidențiale, comerciale și industriale. Sistemele batante Profilco sunt la cerere maximă pe piața de aluminiu din România.

Sisteme complementare

Sistemele Profilco sunt echipamente moderne, produse în conformitate cu standardele de calitate, prevăzute de ISO 9001/2000. Oferta de ferestre și uși cu geam termopan și tâmplărie aluminiu Profilco, este disponibilă într-o varietate mare de culori RAL și imitații de lemn, în diferite nuanțe.

Certificările atestă respectarea unui înalt standard calitativ, procesul de vopsire fiind certificat de QUALICOAT Seaside Class.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria aluminiu.