Termopane GEALAN

icon

Termopane GEALAN

Oferta TermopaneGEALAN, cere oferta de pret acum!

Ferestrele și ușile din material plastic din profiluri Gealan prezintă un excelent raport calitate-preț și au garanția calității oferite de colaborarea cu Casa Regală a României. Pentru producătorul german, cuvintele cheie în activitatea sa sunt performanța și inovația. Oferta,reducere -45% la termopane GEALAN, Plase si masuratori gratuite.Demontaj/Montaj gratuit. Cel mai bun pret la termopane GEALAN!

Inovațiile de produs precum vitrajul static uscat STV®, izolarea intensivă integrată IKD®, sistemul automat de ventilație GECCO și sistemul colorat de profiluri acrylcolor atestă performanța Gealan. Termopanele Gealan sunt proiectate cu o atenție deosebită la detalii, făcând din oferta lor una extrem de avantajoasă.

Prezintă o stabilitate ridicată, putând permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni și asigură un grad înalt de economisire a energiei datorită caracteristicii naturale a materialului PVC, precum și a adâncimii de construcție a profilului de pana la 83 mm și a sistemului de execuție cu până la 6 camere.

Datorită adâncimii constructive, a grosimii semnificative a materialelor, a barierelor suplimentare și a fixărilor în condiții de siguranță prin înșurubarea feroneriei în rama oarbă și cercevea, profilele Gealan asigură o siguranță deosebită pentru cele mai variate tipuri de deschidere, construcții și domenii de aplicare.