Termopane GEALAN

icon

Termopane GEALAN

Gealan creează cadrul pentru lumea ferestrelor din PVC. Gealan produce ferestre, uși durabile, stabile și cu valori de izolare termică de top.

Garanția Calității


Termopane Gealan, ferestre și uși din material plastic din profiluri Gealan prezintă un excelent raport calitate-preț. Și au garanția calității, oferite de colaborarea cu Casa Regală a României. Pentru producătorul german, cuvintele cheie în activitatea sa, sunt performanța și inovația.

Siguranță


Datorită adâncimii constructive, a grosimii semnificative a materialelor, a barierelor suplimentare și a fixărilor în condiții de siguranță prin înșurubarea feroneriei în rama oarbă și cercevea, profilele Gealan asigură o siguranță deosebită pentru cele mai variate tipuri de deschidere, construcții și domenii de aplicare.

Performanță


Inovațiile de produs precum vitrajul static uscat STV®, izolarea intensivă integrată IKD®, sistemul automat de ventilație GECCO și sistemul colorat de profiluri Acrylcolor atestă performanța Gealan. Termopane Gealan sunt proiectate cu o atenție deosebită la detalii, făcând din oferta lor una extrem de avantajoasă.

Stabilitate


Prezintă o stabilitate ridicată, putând permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni și asigură un grad înalt de economisire a energiei datorită caracteristicii naturale a materialului PVC, precum și a adâncimii de construcție a profilului de pana la 83 mm și a sistemului de execuție cu până la 6 camere.

Ferestrele de termopan marca Gealan

Ferestrele Gealan oferă clădirilor un aspect general de observat clădirilor din spațiul urban, dar și particularitate caselor suburbane. Sistemul pvc de ferestre Gealan a fost fabricat în Europa. Venind cu soluții inovatoare, a devenit în timp cea mai bună alegere pentru construcții. Gealan demonstrează că poți avea confort maxim economisind la consumul de energie.

Materiile prime care sunt utilizate în producția de PVC sunt potrivite pentru reciclare datorită tehnologiei cu ciclu închis. O astfel de soluție optimizează utilizarea resurselor și are grijă de starea ecologică a planetei noastre.

Vila Balotesti cu tamplarie de calitate premium

Gama de produse Gealan

Oferta noastră de sisteme de profile pentru ferestre si usi Gealan se axeaza pe cele doua modele fiabile:
Gealan S9000 și Gealan S8000 IQ

icon

S 8000 IQ

Gama S8000 IQ este o varianta constructiva pentru termopane Geala. S8000 IQ, este conceputa pentru rezistenta maxima, un look extraordinar si geam tripan de grosime maxima. Are toate culorile din gama Acrycolor, suporta geam colorat sau folie.

icon

S 9000

Futura si S9000 sunt sisteme de tamplarie pentru termopane Gealan special concepute pentru clientii pretentiosi care doresc culori deobite ale profilelor si sticlei geamului termopan. Acest sistem are o duritate deosebita si beneficiaza de toate culorile gamei Acrycolor.

Tehnologia Gealan-acrylcolor

Cu tehnologia Gealan-acrylcolor profilele pvc sunt rezistente la culoare, și simplu de întreținut. Acest fapt se datoreaza sticlei acrilice colorate.

Profilele colorate GEALAN-acrylcolor sunt fabricate prin procesul de coextruziune. În acest proces corpul de bază din PVC alb și sticla acrilică colorată sunt topite împreună, o tehnică ce diferă semnificativ de alte procese de colorare cunoscute.

Un rezultat de neegalat și mulți ani de stabilitate a culorii. Gealan-acrylcolor îndeplinește cele mai înalte cerințe tehnice și funcționale.

Profilul din PVC actionează ca material transportator, in timp ce stratul subtire de plexiglas asigura culoarea profilelor. Astăzi, numeroase culori standard sunt disponibile pentru diferitele sisteme de profile Gealan. Cu toate acestea, pe lângă aceste culori standard, sunt posibile și culori individuale în funcție de obiect.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria pvc.