Termopane GEALAN

icon

Termopane Gealan

Gealan un produs de exceptie

Termopane Gealan, ferestre si usi din material plastic din profiluri Gealan prezintă un excelent raport calitate-preț și au garanția calității oferite de colaborarea cu Casa Regală a României. Pentru producătorul german, cuvintele cheie în activitatea sa sunt performanța și inovația. Oferta,reducere -45% la termopane GEALAN, Plase si masuratori gratuite.Demontaj/Montaj gratuit. Cel mai bun pret la termopane GEALAN!

Inovațiile de produs precum vitrajul static uscat STV®, izolarea intensivă integrată IKD®, sistemul automat de ventilație GECCO și sistemul colorat de profiluri Acrylcolor atestă performanța Gealan. Termopane Gealan sunt proiectate cu o atenție deosebită la detalii, făcând din oferta lor una extrem de avantajoasă.

Prezintă o stabilitate ridicată, putând permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni și asigură un grad înalt de economisire a energiei datorită caracteristicii naturale a materialului PVC, precum și a adâncimii de construcție a profilului de pana la 83 mm și a sistemului de execuție cu până la 6 camere.

Datorită adâncimii constructive, a grosimii semnificative a materialelor, a barierelor suplimentare și a fixărilor în condiții de siguranță prin înșurubarea feroneriei în rama oarbă și cercevea, profilele Gealan asigură o siguranță deosebită pentru cele mai variate tipuri de deschidere, construcții și domenii de aplicare.

Gealan vine cu cateva produse de exceptie dezvoltate in interiorul companiei. Primul este sistemul Gealan Smoovio, un sistem de glisare simplu si inteligent pentru ferestrele montate in spatiu redus unde nu exista destul loc pentru o deschidere clasica.

Gealan Kubus este un sistem de tamplarie in care cerceveaua si tocul ocupa un spatiu minim printr-un artificiu constructiv si sunt create in ideea de a mari la maximum suprafata vitrata in spatiile in care este nevoie de maxim posibil de lumina.

Futura si S9000 sunt sisteme de tamplarie pentru termopane Gealan special concepute pentru clientii pretentiosi care doresc culori deobite ale profilelor si sticlei geamului termopan. Acest sistem are o duritate deosebita si beneficiaza de toate culorile gamei Acrycolor.

Gama S8000 IQ este o varianta constructiva pentru termopane Gealan conceputa pentru rezistenta maxima, un look extraordinar si geam tripan de grosime maxima. Are toate culorile din gama Acrycolor, suporta geam colorat sau folie.

Termopane Gealan sunt o alegere optima si inspirata de foarte ori. Pentru o oferta personalizata va rugam sa folsiti calculator termopan pe site-ul nostru.