Termopane GEALAN S 9000

icon

Termopane GEALAN S 9000

Descopera avantaje pentru Termopane GEALAN S 9000

Eficiență și etanșare

Un sistem de profile PVC versatil, de ultimă generație, pentru ferestre, uși și uși glisante. S 9000 Gealan permite alegerea a două, sau chiar trei niveluri de etanșare. S 9000 se bazează pe un circuit închis al materialelor prin utilizarea unor materiale complet reciclabile şi a unor concepte verificate care şi-au dovedit eficienţa.

Aspect plăcut

Este adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosime maximă de 52 mm (STV® 54 mm). Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.
Geometria nou dezvoltată a profilului dispune de o pantă de înclinare de 15°, caracteristică pentru GEALAN. Aceasta evidenţiază aspectul atemporal al noului sistem

Izolare termică și fonică

Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor. Garnitura mediană flexibilă din falţul tocului aduce un aport evident la îmbunătăţirea izolării termice.

Ușor de întreținut

Stratul exterior colorat din sticlă acrilică prezintă o rezistenţă ridicată la zgâriere iar suprafaţa netedă este ușor de îngrijit și nu necesită aproape deloc întreţinere. Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei.

Protecție

În plus, protejează elementele de feronerie de umezeală şi îmbunătăţeşte comportamentul la deschidere, în special la temperaturi exterioare joase. Opţional, sistemul S 9000 este disponibil la alegere cu garnitură mediană sau cea de bătaie.

Gealan Clasa S9000 - termopan ieftin

Specificații tehnice

  • Geamuri triple Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 52 mm (STV® 54 mm)
  • Etanșare până la trei planuri de etanșare
  • Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor
  • Geometria profilelor Geometria nou dezvoltată a profilului dispune de o pantă de înclinare de 15°, caracteristică pentru GEALAN

Folii decorative

Descarcă broșurile noastre

Cu sistemul de profile S 9000 veţi beneficia de un sistem modern, avansat, care este la fel de potrivit pentru clădirile noi cât şi pentru cele în renovare. În acest mod S 9000 avansează spre o nouă platformă pentru construcţia de ferestre, uși de intrare şi uși glisante cu ridicare în programul de produse al GEALAN.

icon

Descarcă


Brosura S 9000

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria pvc.