Termopane EXTRUPLAST

icon

Termopane EXTRUPLAST

Prețul redus și calitatea fac din profilele Extruplast folosite în construcția termopanelor opțiunea numărul 1 pentru cei cu buget redus, dar care nu vor sa faca rabat de la calitate. Profilele producătorului au fost recunoscute pentru calitate prin oferirea premiului de excelență în cadrul galei Euro Fereastra pentru trei ani consecutivi. Oferta,reducere -45% la termopane EXTRUPLAST, Plase si masuratori gratuite.Demontaj/Montaj gratuit. Cel mai bun pret la termopane GEALAN!

Producătorul român cu prezență internațională este cel mai nou și mai modern producator și distribuitor de termopane din Europa de Est, fabrica sa fiind utilată cu tehnologie de ultimă generație Greiner Extrusiontechnik – Austria și Krauss Maffei – Germania. Profilele Extruplast se încadreaza în categoria ferestrelor clasa A – sunt termopane cu 4, 5 și 6 camere de izolare termică, cu pereţii exteriori de 3 mm şi cu o lăţime între 60 mm si 70 mm, pentru că însumează caracteristici de izolare termică, fonică sau estetice superioare.

Totodată, tâmplăria Extruplast asigură protecție anti-efracție și etanșeizare la apă. Oferta Extruplast cuprinde o gamă diversificată de culori care, datorită materialelor ecologice folosite, sunt de două ori mai rezistente în timp decât în cazul folosirii materialelor bazate pe Pb.