Termopane ALUPROF

icon

Termopane ALUPROF

Oferta Tamplarie ALUPROF - cere oferta de pret acum!

Calitate la preț competitiv

Termopane Aluprof, un brand ce vine cu propunerea de a satisface nevoile clientilor sai. Imbinând calitatea tehnică foarte bună a produselor oferite, cu prețuri foarte competitive și un termen cât mai bun de executie.

Versatilitate

Sistemele de aluminiu Aluprof permit construirea a numeroase tipuri de ferestre și uși diferite. In funcție de sfera de utilizare și cerințele privind funcționalitatea, estetica, izolarea termică, rezistența la efracție, etanșeitatea la fum sau rezistența la foc.
Printre acestea se află structuri fără izolație termică, folosite în construcția pereților despărțitori interiori și a ușilor (MB-45), precum și soluțiile bazate pe profilele izolate termic (MB-70, MB-60).

Performanță

Calitatea oferită de compania Aluprof, lider în producția de sisteme de aluminiu din Europa. A fost recunoscută de nouă ori consecutiv prin acordarea prestigiosului titlu Liderul Pieței de Tâmplărie din Polonia. Castigul a fost la categoriile: sisteme de aluminiu și sisteme de rulouri.

Durabilitate

Tâmplaria din aluminiu Aluprof cu geam termopan este durabilă, robustă și oferă o foarte bună izolare termică și fonică.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.