Termopane ALUPROF

icon

Termopane ALUPROF

Sistemele de aluminiu ALUPROF permit construirea a numeroase tipuri de ferestre și uși diferite, în funcție de sfera de utilizare și cerințele detaliate privind funcționalitatea, estetica, izolarea termică, rezistența la efracție, etanșeitatea la fum sau rezistența la foc.

Calitate la preț competitiv


Termopane Aluprof, un brand ce vine cu propunerea de a satisface nevoile clientilor sai. Imbinând calitatea tehnică foarte bună a produselor oferite, cu prețuri foarte competitive și un termen cât mai bun de executie.

Performanță


Calitatea oferită de compania Aluprof, lider în producția de sisteme de aluminiu din Europa. A fost recunoscută de nouă ori consecutiv prin acordarea prestigiosului titlu Liderul Pieței de Tâmplărie din Polonia. Castigul a fost la categoriile: sisteme de aluminiu și sisteme de rulouri.

Durabilitate


Tâmplaria din aluminiu Aluprof cu geam termopan este durabilă, robustă și oferă o foarte bună izolare termică și fonică.

Versatilitate


Sistemele de aluminiu Aluprof permit construirea a numeroase tipuri de ferestre și uși diferite. In funcție de sfera de utilizare și cerințele privind funcționalitatea, estetica, izolarea termică, rezistența la efracție, etanșeitatea la fum sau rezistența la foc.

Tâmplărie Aluminiu

Gama largă de soluții ALUPROF este dezvoltată sistematic, pentru a putea cât mai bine răspunde nevoilor arhiteturii contemporane
și a începlini cerințele normelor și prevederilor din ce în ce mai aspre.

icon

ALUPROF MB 86N

Sistemul de ferestre și uși MB-86N este un produs cu parametri foarte buni, care oferă posibilitatea de a satisface nevoile diversificate ale utilizatorilor. Construcția profilelor este realizată în 2 variante, în funcție de cerințele de economie a energiei termice: ST și SI. MB-86N este un sistem care oferă parametrii termici și de etanșare ideali.

icon

ALUPROF MB 79N

MB-79N este cel mai modern sistem economic de ferestre și uși din oferta Aluprof. A fost lansat din dorința de a îndeplini cerințele crescute de izolare termică. Acesta ajută la executarea unor structuri, printre care se află ferestre fixe, batante, basculante, oscilobatante și osciloculisante, uși de exterior cu una sau două aripi, precum și soluții de vitrine cu uși.

icon

ALUPROF MB 70

MB-70 este un sistem modern din aluminiu care se foloseşte la executarea elementelor arhitecturale care necesită izolare termică şi acustică, cum ar fi diferite tipuri de ferestre, uşi, vitrine, construcţii structurale etc.

icon

ALUPROF MB 60

Modelul MB60 este creat pentru executarea elementelor arhitecturale care necesită izolare termică şi acustică.
Acest sistem din aluminiu este ideal pentru diferite tipuri de ferestre, uşi, vitrine, construcţii structurale.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria aluminiu.