Termopane ALUPROF

icon

Termopane ALUPROF

Oferta Tamplarie ALUPROF,cere oferta de pret acum!

Alupfrof își propune să satisfacă nevoile clientilor, îmbinând calitatea tehnică foarte bună a produselor oferite cu prețuri foarte competitive și un termen cât mai bun de executie.

Tâmplaria din aluminiu Aluprof cu geam termopan este durabilă, robustă și oferă o foarte bună izolare termică și fonică.

Calitatea oferită de compania Aluprof, lider în producția de sisteme de aluminiu din Europa, a fost recunoscută de nouă ori consecutiv prin acordarea prestigiosului titlu Liderul Pieței de Tâmplărie din Polonia, câștigând la categoriile: sisteme de aluminiu și sisteme de rulouri.

Sistemele de aluminiu Aluprof permit construirea a numeroase tipuri de ferestre și uși diferite, în funcție de sfera de utilizare și cerințele privind funcționalitatea, estetica, izolarea termică, rezistența la efracție, etanșeitatea la fum sau rezistența la foc.

Printre acestea se află structuri fără izolație termică, folosite în construcția pereților despărțitori interiori și a ușilor (MB-45), precum și soluțiile bazate pe profilele izolate termic (MB-70, MB-60).