Termopane ALUPROF MB 70

icon

Aluprof MB 70

MB-70 este un sistem modern din aluminiu care se foloseşte la executarea elementelor arhitecturale care necesită izolare termică şi acustică, cum ar fi diferite tipuri de ferestre, uşi, vitrine, construcţii structurale etc.

Eficiență energetică

Sistemul MB-70 se caracterizează printr-un coeficient scăzut de transmitere a căldurii U – datorită utilizării compartimentelor termice speciale şi a garniturilor. Acest lucru este foarte important în momentul când cerinţele legate de economisirea energiei şi protecţia mediului înconjurător devin din ce în ce mai exigente.

Etanșare și durabilitate

Etansarea este asigurată datorită utilizării garniturilor speciale din cauciuc sintetic bicomponent EPDM: masiv şi celular, care garantează rezistenţa la îmbatranire în timpul exploatării îndelungate, precum şi o foarte bună izolare termică.

Versatilitate

Sistemul permite utilizarea pachetelor de sticla cu grosimea între 21 şi 57 mm pentru ferestre şi între 12 şi 48 mm pentru panouri fixe sau uşi. Un interval atât de larg pentru umplere garantează posibilitatea de utilizare a tuturor tipurilor de geamuri standard sau atipice.

Paletă bogată de culori

Sortimentul bogat de culori din paleta standard permite satisfacerea cerinţelor celor mai exigenţi clienţi.

aluprof mb 70

Specificații tehnice

  • Permeabilitatea la aer: clasa 4
  • Rezistența la vânt: clasa C5
  • Etanșeitatea ferestrelor:  E 1200
  • Izolare termică: Uf >1,5

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Descarcă broșurile noastre

Aluprof este unul dintre cei mai mari producători de sisteme de aluminiu din Europa.  Sistemele de aluminiu ALUPROF permit construirea a numeroase tipuri de ferestre și uși diferite, în funcție de sfera de utilizare și cerințele detaliate privind funcționalitatea, estetica, izolarea termică, rezistența la efracție, etanșeitatea la fum sau rezistența la foc.

icon

Descarcă


ALUPROF MB 70

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria aluminiu.