Termopane ALUPROF MB 60

icon

Aluprof MB 60

MB-60 este un sistem modern din aluminiu care se foloseşte la executarea elementelor arhitecturale care necesită izolare termică şi acustică: diferite tipuri de ferestre, uşi, vitrine, construcţii structurale etc.

Eleganță

Adâncimile secțiunilor în cazul cercevelei şi tocului dau efectul unei singure suprafeţe din partea exterioară după închidere – în cazul ferestrei, şi efectul unei dublări a suprafeţei, cercevelei şi tocului - în cazul uşii. Forma profilelor permite realizarea unor construcţii a uşilor şi ferestrelor rezistente şi estetice.

Versatilitate

Există şi posibilitatea de îndoire a profilelor, precum tocuri, cercevele, baghete, care permit realizarea diferitelor tipuri construcţii în arc de cerc.

Eficiență energetică

Sistemul MB-60 se caracterizează cu un coeficient scăzut de transmitere a căldurii U – datorită utilizării compartimentelor termice şi a garniturilor. Profilele sistemului îndeplinesc cerinţele termice ale grupei de materiale 2.1 pentru ferestre şi 2.2 pentru uşi, conform DIN 4108.

Izolație

Pragurile executate din HPVC şi garniturile din EPDM garantează o izolare excelentă a cercevelor pentru uşi şi asigura etansarea la aer şi apa.

aluprof mb 60

Specificații tehnice

  • Permeabilitatea la aer: clasa 4
  • Rezistența la vânt: clasa C5
  • Impermeabilitate:  E900
  • Rezistența la impact: clasa 3

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Descarcă broșurile noastre

Aluprof este unul dintre cei mai mari producători de sisteme de aluminiu din Europa.  Sistemele de aluminiu ALUPROF permit construirea a numeroase tipuri de ferestre și uși diferite, în funcție de sfera de utilizare și cerințele detaliate privind funcționalitatea, estetica, izolarea termică, rezistența la efracție, etanșeitatea la fum sau rezistența la foc.

icon

Descarcă


ALUPROF MB 60

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria aluminiu.