Tâmplărie PVC de înaltă calitate – REHAU, SALAMANDER, GEALAN

termopane rehau-salamander-gealan

Rehau-Salamander-Gealan. Pentru fiecare dintre noi, tâmplăria locuinței joacă un rol extrem de important, atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere al eficienței. Ne dorim geamuri termopan care să izoleze foarte bine casa, dar care să și ofere un aspect frumos și elegant locuinței noastre.

Pentru că știm cât de importante sunt aceste două aspecte pentru toți clienții noștri, le punem la dispoziție cele mai calitative termopane. Tâmplărie PVC care durează!

Tâmplărie PVC – Rehau, Gealan și Salamander

Sunteți în căutarea unui produs care oferă cel mai bun raport calitate-preț? Vă aflați în locul potrivit, pentru că noi, Viatrix Star Tâmplărie, oferim soluții calitative la prețuri acceptabile.

Puteți comanda chiar acum ferestre termopan, super calitative, la prețuri pentru toate buzunarele!

Tâmplărie PVC care odată cumpărată, va fi o investiție în calitate înaltă și eficiență maximă.

Consultă oferta noastră de tâmplărie Rehau-Gealan-Salamander

Dacă vă doriți ferestre PVC de înaltă calitate, cu geamuri termopan rezistente, atunci fabrica noastră Viatrix Star, vă oferă exact ceea ce aveți nevoie. Producem și vindem produse extrem de durabile, care necesită o întreținere minimă. Vindem și montăm la nivel profesional tâmplărie PVC.

Pentru un preț estimativ, puteți consulta cu încredere aplicația calcul termopane pe site-ul nostru.

Termopane REHAU – Raport calitate preț excelent

Designul acestor termopane este unul inovator și foarte atrăgător. Căutați tâmplărie PVC de calitate înalta la prețuri accesibile? Termopanele REHAU reprezintă fără îndoială, opțiunea ideală pentru voi.

Designul este unul elegant, iar paleta largă de culori, va satisface și cele mai exigente gusturi. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele acestor produse, care sunt atât de apreciate de un număr mare de clienți.

Dacă aveți nevoie de tâmplărie PVC cu un grad ridicat de eficientă energetică, atunci brandul Rehau vă va fi fără îndoială pe plac. Indiferent că vorbim de o locuință, sau de o construcție comercială ori industrială, gama de tâmplărie PVC REHAU se potrivește excelent.

Căutați ferestre PVC care să dureze în timp? Ferestrele și ușile construite cu profile REHAU oferă numeroase avantaje. Iată câteva dintre acestea:

 • Izolare termică excepțională
 • Protecție antiefracție
 • Confort optim
 • GENEO – Un sistem de profile pentru ferestre inovator, sistem care reduce cu până la 76% pierderile de energie.
 • Finisare de înalta calitate, cu un aspect elegant și modern
 • Costuri reduse de întreținere

Dacă alegeți tâmplărie PVC REHAU pentru locuință, veți face o investiție pe termen lung. Puteți fii sigur de asta! Desigur, puteți face o comparație preț tâmplărie București, înainte de a lua decizia finală.

Clienții noștri se pot bucură de 5 tipuri diferite de termopane REHAU

Tâmplărie PVC pentru cele mai pretentioaste gusturi. Cele 5 tipuri de termopane REHAU sunt: Rehau Euro 60, Rehau Euro 70, Rehau Brillant, Rehau Synego și Rehau Geneo.

Indiferent de nevoile clienților noștri, cu aceste 5 opțiuni pe care le punem la dispoziție vom satisface fiecare client în parte.

 • Gama Euro 60 – 4 camere interioare și o grosime de 60 mm
 • Gama Euro 70 – 5 camere interioare și o grosime de 70 mm
 • Rehau Brillant – 5 camere interioare și o grosime de 70 mm, exact că produsele din gama Euro 70. Singura diferență constă în faptul că produsele din această gamă au o suprafață lucioasă definită HDF.
 • Synego – 7 camere interioare și o grosime de 80 mm
 • Geneo – 6 camere interioare și 86 mm adâncime

Termopane Salamander –  Perfecte chiar și pentru cele mai exigențe cerințe

Dacă nu doriți tâmplărie aluminiu, ci tâmplărie PVC, atunci puteți opta cu încredere pentru termopane Salamander. Nu alegeți un termopan ieftin, ci un termopan de care să vă bucurați mulți ani.

Înainte de orice altceva, Salamander oferă calitate locuinței voastre și vă ajută să vă bucurați de o investiție pe termen lung.

Salamander este lider mondial pe piață de profile PVC, pentru construcția de ferestre și uși termoizolante! Tâmplărie PVC de înaltă calitate, cu un design absolut superb!

Tehnologia încorporată îmbunătățește extrem de mult confortul vieții și ajută la reducerea semnificativă a costurilor pentru energie. Vă punem la dispoziție ferestre și uși cu geam termopan cu profile marca Salamander în mai multe variante.

Alegeți cu încredere produse cu 3, 4, 5, 6 sau 7 camere de izolare fonică și termică. Decât să cumpărați termopan din Dedeman care să nu fie rezistent în timp și să fie și greu de întreținut, mai bine alegeți să investiți în tâmplărie PVC de calitate superioară. Astfel, vă veți bucura de confort și de o locuință extrem de frumoasă cu un design super atractiv.

Nu uitați – un calculator preț termopane te așteaptă să faci un calcul estimativ pentru ceea ce vă interesează.

Profilele Salamander sunt încadrate în clasa A de performanță! Unul dintre cei mai buni producători de tâmplărie PVC.

Gama extrem de variată de ferestre PVC!

Poți alege între:

Blu Evolution 73 – profil simplu la un preț redus, cu o grosime de 73 mm

Green Evolution – gama Entry Level cu o grosime maximă de 48 mm

Salamander 3D – cu profile de 76 mm și un aspect deosebit

ClimAktiv Plus – acest accesoriu se montează pe termopane Salamander pentru o îmbunătățire a calității aerului respirat în locuința.

Termopane Gealan – Tâmplărie PVC de excepție

Căutați tâmplărie PVC rezistentă și aspectuoasă totodată? Vreți să investiți în ferestre PVC de cea mai bună calitate? Căutați geamuri termopan care să izoleze foarte bine locuința?

Gealan este răspunsul perfect pentru voi!

Termopane București, ferestre și uși din material plastic din profuluri calitative Gealan care au cel mai bun raport calitate-preț de pe piață!

Avantaje de care te bucuri atunci când alegi ferestre termopan Gealan

 • Stabilitate extrem de ridicată
 • Caracteristici inovatoare precum vitraj static uscat STV
 • Izolare intensivă integrată IKD
 • Sistem automat de ventilație GECCO
 • Sistem colorat de profiluri Acrycolor
 • Asigură o siguranță foarte bună pentru tipuri diferite de deschidere, construcții și domenii de aplicare

Tâmplărie PVC care îți va face locuința să arate extraordinar! Ferestre PVC moderne și durabile! Geamuri termopan care oferă o izolare perfectă!

Toate acestea le ai acum la dispoziție. Pentru a afla un preț estimativ, folosiți calculator tâmplărie PVC. Fă un calcul termopan și îți va fi mai ușor să iei o decizie.

Gama de produse Gealan include:

Sistemul Gealan Smoovio – Sistem de glisare foarte simplu, excelent pentru ferestrele montate într-un spațiu redus

Sistemul Gealan Kubus – Acest sistem este perfect pentru spațiile în care este nevoie de foarte multă lumina

Sistemele Gealan Futura și S9000 sunt sisteme special create pentru cei mai pretențioși clienți care doresc geamuri termopan în nuanțe deosebite. Nu alege termopane ieftine, ci optează pentru cele mai calitative produse și casă ta va arată minunat.

Gama Gealan S8000 IQ este o gama de fereastră termopan special concepută să ofere rezistență maximă. O tâmplărie PVC bună și elegantă va oferi întotdeauna un aspect deosebit întregii locuințe.

Gama Gealan S9000 suportă geam colorat și chiar și folie. În plus, are toate culorile din gama Acrycolor.

Termopane Gealan, una dintre cele mai inspirate alegeri. Pentru o ofertă personalizată, puteți consulta calculator geam termopan pe site-ul nostru. Astfel poți face o comparație utilă la preț tâmplărie București și veți știi ce alegere trebuie luată. Este util să faceți un calcul termopane mai ales dacă există un buget limitat.