Rehau

Rehau, cel mai cautat producator de profile de catre cetateanul autohton. Aproape ca nu exista o cerere de oferta in Romania fara a se intreba de Rehau. Septembrie 2020 a insemnat 25 de ani de excelenta in domeniul tamplariei pe piata autohtona.

Inovatia este atuul de necontestat al companiei germane. Istoria incepe imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial mai exact in 1948 cand se produce furtun ca o productie anexa a fabricii de pielarie construita in 1907. La inceputurile anilor 60 se construieste fabrica din Statele Unite.

Rehau inoveaza in domeniul materialelor compozite si produce elemente din plastic, cauciuc si silicon pentru VW dar si pentru rachetele Ariane. Anii 80 aduc primele elemente de caroserie din polimeri fabricate pentru autoturismele Audi iar anii 90 elemente compozite pentru Airbus. Inovatia se pare ca este componenta forte a companiei germane si poate cea mai puternica de-a lungul timpului. Folosirea tehnologiei fibrelor compozite armate in domeniul tamplariei este folosita deasemenea in premiera in 2008 la sistemul RAU-HIPRO. Fibrele compozite asigura o rezistenta extraordinara si distribuie fortele linear de-a lungul profilelor. Sunt inventatorii multor elemente pentru instalatii de incalzire si detin o cota importanta de piata in acealasi domeniu. Au in portofoliul de produse componente compozite pentru diverse tipuri moderne de pardoseli.

Privind de departe se pare ca Rehau este cel mai inovator competitor de pe piata de tamplarie de-a lungul timpurilor. Izolarea in domeniul fonic ajunge pana la o atenuare de 47 dB nivel nemaintalnit la alti producatori. Modulele Smart Guard antiefractie, Rautherm Speed de incalzire a instalatiilor termice, Raugeo PE-Xa a sondelor geotermice instalate la 300m adancime, Raugeo Fill de umplere a gaurilor de forare, Re.Guard pentru controlul apei, Rautitan sistem de transport al apei potabile, Rautool scule pentru santiere, Raupiano Plus protectie impotriva zgomotului in cladiri si cutiile sanitare Rehau demonstreaza superioritatea absoluta in doeminul inovatiilor ale producatorului de exceptie Rehau.

Alegerea Rehau este o alegere logica si de cel mai bun simt atunci cand cineva isi doreste un produs de calitate si anduranta. Calculator termopan Rehau.