ETEM

Etem – 1971. Este anul cand ia nastere compania sub forma unui mic srl in Grecia. Dupa numai cinci ani se transforma in societate pe actiuni. Dezvoltarea continua si in urmatorii cinci ani se construieste o sectie de acoperiri profesionale ale componentelor din aluminiu iar in urmatorii doi ani devine cea mai mare producatoare de profile prin extrudare din Balcani. In 1994 este listata la bursa iar peste alti cinci ani isi construieste fabrici in Bulgaria. In urma cu numai 20 de ani Etem devine din nou lider de productie in Europa cu o capacitate de 5000 de tone si devine deasemena unul din principalii furnizori pentru Audi si BMW. La numai doi ani deschide filiale in Serbia si Ucraina. Urmeaza deschiderea de filiale in Libia si Albania. Etem devine furnizor pentru Mercedes, Jaguar, Land Rover.

Portofoliul de produse al companiei exceptandu-le pe cele din alte industrii ca cea auto este constituit din sisteme de pereti cortina, sisteme de fatade ventilate, materiale de placare, ferestre, usi, usi glisante, armonice, fante, glafuri, plase de insecte si accesorii. Produsele Etem au o calitate superioara.

Compania are preocupari legate de protectia mediului si siguranta angajatilor implementand programe in acest sens. privind partea de design a structurilor si cconstructiilor sale compania se bazeaza pe o ideologie in care cladirea trebuie sa serveasca cerintelor si nevoilor umane si nu invers.

Un concept ETEM care impresioneaza este acela ca daca oamenii sunt buni si ceea ce vor realiza va fi bun.

Punctul forte al ETEM sunt fatadele din aluminiu.  Acestea sunt construite in ideea de asigura toate componentele de confort, lumina, energetice, temperatura si ventilatie necesare si confortabile. ETEM fabrica usi si ferestre din aluminiu si din diverse tipuri de profiluri rezistente deasemenea la toate conditiile de mediu.

Lumina este necesara vietii iat Etem trateaza cu atentie acest aspect. Roletele si sistemele pentru controlul luminii ofera un raport   perfect intre necesitatea umana si necesitatile energetice.

Glafuri din aluminiu ETEM – sunt accesorii din aluminiu fabricate intr-o maniera in care sa asigure o protectie maxima fatadelor. Tot in domeniul accesoriilor compania mai fabrica elemente de tipul plaselor de insecte sau alte elemente necesare in constructia peretilor, tamplariei de aluminiu in special a usilor si ferestrelor. Pentru o oferta detaliata va rugam sa folositi calculator termopan pe site nostru.