ETEM E45

icon

Termopane ETEM E45

Gama de termopane din aluminiu E45, prezintă opțiuni estetice cu design drept și rotund(curbat)

Stabilitate

Ferestrele și ușile de termopan ETEM E45, vin optimizate pentru o stabilitate structurală maximă. Acest fapt este posibil utilizând o cantitate minimă de aluminiu. Profilele din aluminiu E45, sunt întărite la punctele de încărcare. Această clasă oferă un set larg de profiluri și tipologii de tâmplărie din aluminiu.

Garanția durabilității

Termopane Etem E45, o ofertă imbatabilă de tâmplărie pentru cele mai pretențioase alegeri. Datorită bunei funcționalități în timp, dar și a garanției durabilității, acest produs din aluminiu termopan, prezintă o fiabilitate ridicată. Recomandat pentru vile, ansambluri de locuințe rezidențiale, clădiri de birouri dar și pentru cazurile singulare de apartament. Etem E45 poate fi soluția ta de termopan din aluminiu premium.

Eleganță

Gama de termopane din aluminiu E45, prezintă opțiuni estetice cu design drept și rotund(curbat). Linie elegantă, dreaptă sau curbată, cu o lățime sistem de 60 mm, în cazul tipului de linie dreaptă. Pentru cazul tipului de sistem – linie curbată, Etem E45 termopan, prezintă o lățime de 67,5 mm.

Securitate

Ferestrele și ușile de termopan E45, permit încuietori multiple, reglarea balamalelor și un montaj rapid. Opțiunea aplicării unei feronerii rezistente la efracție, cu o vitrare în cadru până la 40mm. De asemenea, Etem 45 termopan, include și un mecanism avansat pentru uși antifum, în conformitate cu normele de siguranță omologate.

Izolare termică

Garnitura EPDM crează o izolare termică superioară a încăperilor, un bun drenaj și impermeabilitate la aer.

Fiabilitate

Tipurile de deschidere: deschidere pe axa verticală, înclinare și rotire, deschidere pe axele superioare sau orizontale, uși pliante sau glisare paralelă. Mecanismul de pivotare este unul fiabil.

Etem E45

Specificații tehnice

  • Permeabilitatea la aer: Clasa 4
  • Etanșeitatea la apă: Clasa E1200
  • Rezistență la vânt: Clasa C5
  • Izolare fonică: Rw=42dB
  • Transfer termic: Uf = 1,9 W/m2.K
  • Rezistență la efracție: RC2
  • Grosime pentru geam termopan: între 18 și  49 mm.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Lucrări de referință

Vezi mai multe lucrări de referință pentru tâmplăria pvc.