Mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

Nu ai timp?
Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!


Ştii dimensiunile ferestrelor tale?


Nu ai timp?

Mesajul a fost trimis cu success! Va multumim!

Prin completarea si trimiterea acestui formular veti primi o oferta aproximativa de pret pentru termopane, pretul final fiind stabilit in urma masuratorilor exacte efectuate de un reprezentant al firmei noastre.Mesajul a fost trimis cu succes!

Veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din consultanții noștri!Mesajul a fost trimis cu succes!

Veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din consultanții noștri!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Cererea ta de ofertă:

Alege tamplaria dorită:

Date personale:


Prin completarea si trimiterea acestui formular vei primi o oferta aproximativa de pret pentru termopane, pretul final fiind stabilit in urma masuratorilor exacte efectuate de un reprezentant al firmei noastre.
Coș: 0

Calculator termopan

Viatrix Star vine in intampinarea utilizatorilor de internet care-si doresc o oferta finala de geamuri termopan. Cel mai adesea oamenii isi doresc o oferta finala. Este in firea nostra sa cunoastem inca de la inceput cuantumul cheltuielilor fara costuri ascunse. De multe ori cerem o cotatie de pret si la final costurile devin mult mai mari decat in comunicarea initiala. O oferta de geamuri termopane poate si ea sa se incadreze in aceasta categorie. Din acest motiv am creat un calculator termopan unde D-voastra introduceti dimensiunile si numarul ferestrelor si obtineti rapid o cotatie de pret foarte apropiata de realitate care difera numai in functie de eroarea masuratorilor.

Calculator termopan ca aplicatie dezvoltata de Viatrix Star este simplu si intuitiv. Clientul intra in aplicatie si isi configureaza oferta. La pasul 1. calculator termopan clientul alege tipul de fereastra, simpla, dubla, deschiderea, cu sau fara panel.

Bullet-urile din partea de jos a fiecarei ferestre asigura derularea catre ferestrele urmatoare. In felul acesta se pot vizualiza toate modelele. Ferestrele succesive asezate unele sub altele schimba tipul de ferestra respectiv usa. In pasul urmator in partea dreapta la nivel superior se aleg tipurile de profil iar mai jos culoarea acestuia. Toti pasii sunt obligatorii pentru a configura tamplaria.

La final obtineti mesajul: "Mesajul a fost preluat cu succes". Acesta este semnul ca ati trimis cu succes cererea de oferta. Intr-un timp scurt un operator de la compania noastra va va contacta pentru pretul finavl.

Profilele folosite sunt de calitate de la cele low cost ca Gealan sau Extruplast care au oricum o calitate excelenta la cele scumpe de tipul Salamander sau mediu Rehau.

Montajul este asigurat de compania nostra de catre montatori specializati. Toti cei care monteaza au experienta indelungata.

Am creat calculator termopan pentru D-voastra, pentru o utilizare facila si rapida.

Pentru ofertele care depasesc suma de 500 Euro obtineti reduceri conforma grilei de discount-uri de volum.