Q&A cu un client mulțumit: Salamander BluEvolution92 în sector 5 București

Ce spune un client multumit de tamplarie termopan salamander bluevolution92
Timp de citire: 2 minute

Q: Ce v-a determinat să alegeți Salamander BluEvolution92?

A: Am avut un plan de modernizare pentru balcon. Un spațiu mic care cerea un plus de eleganță. M-am gândit să aleg o tâmplărie din pvc de calitate și mi-a plăcut gama de ferestre Salamander. Pentru început m-am documentat despre acest tip de ferestre.

Am aflat că BluEvolution92 este un model de fereastră de înaltă performanță. Are un profil cu mai multe camere, cu adâncimea cadrului de 92 mm și geam triplu pentru o izolare optimă.

Mi-am dorit eficiență energetică, reducerea sunetului exterior și durabilitate. Un punct forte a fost personalizarea, faptul că am putut să aleg culoarea Antracit și să adaug șprosuri.

Q: Ce fel de ofertă ați primit pentru Salamander BluEvolution92?

A: Am primit o ofertă special personalizată de la acest magazin de ferestre. Ofertă realizată după cerințele mele, care a inclus o reducere de preț și instalare gratuită.

Unde s-au mai invit întrebări, am primit suport informativ. Pachetul a fost ideal, iar decizia de a începe procesul de renovare a balconului a venit mult mai ușor.

Q: Cum a fost procesul de instalare a ferestrei?

A: Instalarea a fost rapidă și eficientă. Echipa de montaj a sosit la timp și a lucrat la instalarea noilor ferestre Salamander BluEvolution92. Au avut grijă să îmi protejeze casa în timpul montajului și au curățat orice resturi înainte de plecare.

Întregul proces a durat câteva ore, exact cât au estimat. Am fost impresionat de atenția la detalii și de profesionalismul lor.

Q: Cum a funcționat fereastra Salamander BluEvolution92 de la instalare?

A: Sunt foarte mulțumit de performanța ferestrelor mele Salamander BluEvolution92. Au făcut o diferență notabilă în eficiența energetică a casei. Menține căldura în interior, ceea ce m-a ajutat considerabil pe partea de cost facturi. Geamul tripan a ajutat la reducerea zgomotului exterior. Un beneficiu excelent în această perioada de reabilitare a blocurilor din apropiere. Ferestrele sunt ușor de operat și întreținut și au un aspect deosebit. Pot exclama că sunt foarte mulțumit cu decizia mea de a cumpăra ferestre din pvc Salamander.

Q: Ați observat alte beneficii pentru fereastre Salamander BluEvolution92?

A: Da, am observat alte câteva beneficii. În primul rând, au îmbunătățit cu mult aspectul casei mele. Designul elegant și gama de opțiuni de culoare mi-au permis să aleg o fereastră care să completeze stilul casei mele. PVC-ul are o întreținere redusă, așa că nu trebuie să-mi fac griji în legătură cu vopsirea sau pătarea ferestrelor. Caracteristicile de securitate mă fac să mă simt în siguranță în casa mea.

Q: Ați recomanda și altora acest tip de ferestre?

A: Absolut! Recomand Salamander BluEvolution92 pentru oricine caută ferestre de înaltă performanță, eficiente din punct de vedere energetic. Calitatea ferestrelor este de top, iar procesul de instalare gratis este un plus. O investiție excelentă pentru orice proprietar.

Articole similare

Tamplarie pvc Gealan S8000 IQ si S9000

Tâmplărie pvc Gealan S8000 IQ și S9000: noi culmi de performanță și stil

Evoluția continuă pentru ferestrele și ușile din pvc, de aceea este esențial să oferim clienților produse care excelează atât prin performanță, cât și prin stil....

Solutii de tamplarie - pvc vs aluminiu

Comparare soluții de tâmplărie: avantaje și dezavantaje PVC vs aluminiu

Ce soluții de tâmplărie sunt mai potrivite, pvc vs aluminiu? Există o varietate de materiale și modele disponibile gata să răspundă la nevoile oricărui proiect....

Culori termopane - ghid cum sa alegi paletar culori ferestre

Ghid complet de alegere culori termopane în armonie cu decorul casei

Dacă te gândești să alegi culori termopane pentru ferestre, acestea pot crește atractivitatea casei tale. Alegerea potrivită va mări vizual spațiul și se va armoniza...