Tot ce trebuie să știi despre tâmplărie pvc Rehau

Rehau brand eco - tamplarie pvc rehau
Timp de citire: 3 minute

Rehau este o companie internațională cu sediul în Germania, care produce profile de tamplarie din PVC Rehau, sisteme de încălzire, tuburi și fitinguri din polimer, precum și soluții de automatizare pentru case și clădiri. Compania a fost fondată în 1948 și are peste 20 de filiale în întreaga lume.

Rehau este un brand lider în producția de profile de tamplarie PVC, cu o experiență de peste 70 de ani în domeniu.

Compania este prezentă în peste 170 de țări și are o gamă completă de produse, care se adaptează la diferite cerințe de proiect și stiluri arhitecturale.

Rehau oferă profile de tamplarie PVC pentru ferestre, uși, balcoane și alte elemente de construcție. Disponibile în diferite culori și finisaje, care se pot combina cu diferite accesorii și sisteme de închidere. Oferind soluții personalizate ce se potrivesc cu stilul și nevoile fiecărui proiect.

Tâmplărie pvc Rehau are un design modern și elegant, care oferă o estetică superioară, dar și o performanță tehnică excelentă.

Profilele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Asigură o durabilitate în timp, o izolare termică și fonică bună, o rezistență la intemperii și un grad ridicat de siguranță.

Rehau oferă, de asemenea, soluții de închidere și accesorii, precum sisteme de închidere, mânere, feronerie, perdele de aer și plase de insecte. Toate acestea îmbunătățesc performanța și funcționalitatea ferestrelor și ușilor.

Rehau este, de asemenea, un brand preocupat de mediul înconjurător și de responsabilitatea socială.

Tâmplărie pvc Rehau – Prieten cu mediul înconjurător

Compania promovează reciclarea produselor sale și oferă soluții de reciclare pentru clienții săi, contribuind la reducerea impactului asupra mediului.

Totodată, compania încearcă să reducă emisiile de carbon prin optimizarea proceselor de producție și utilizarea de energie regenerabilă.

Rehau este un brand de top pentru tâmplarie PVC, care oferă produse de calitate. Cu un design modern și elegant, performanță tehnică excelentă și respect pentru mediul înconjurător.
Rehau este un brand recunoscut pentru calitatea produselor sale și pentru atenția acordată durabilității și sustenabilității. Compania se concentrează pe utilizarea de materiale și tehnologii durabile în toate produsele sale, mai ales tâmplărie PVC.

  1. Materiale durabile: Profilele de tâmplârie PVC Rehau sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care sunt proiectate să reziste la intemperii și la uzura cotidiană. Un pvc ce oferă durabilitate în timp.
  2. Eficiență energetică: O tâmplărie Rehau oferă izolare termică excelentă. Ajută la menținerea căldurii în interiorul casei în timpul iernii și a răcirii în timpul verii. Mai mult de atât și la reducerea consumului de energie.
  3. Certificări: Rehau este certificată de numeroase organizații internaționale pentru calitate, siguranță și performanță, inclusiv standarde de durabilitate și sustenabilitate.
  4. Reciclare: Rehau promovează reciclarea produselor sale și contribuind la reducerea impactului asupra mediului. De asemenea, compania încearcă să reducă emisiile de carbon prin optimizarea proceselor de producție și utilizarea de energie regenerabilă.

Cel mai sustenabil brand – tâmplărie PVC Rehau

Rehau este un brand sustenabil pentru tâmplăria PVC, prin utilizarea de materiale durabile, eficiență energetică, certificările obținute, și implicarea in reciclare. Acesta contribuie astfel la protejarea mediului și la construirea unui viitor de durată.

  • Produse de tâmplărie PVC: Rehau oferă o gamă largă de profile de tâmplărie PVC pentru fabricarea de ferestre, uși, balcoane și alte elemente de construcție.
  • Tâmplăria Rehau este considerată a fi foarte eficientă din mai multe puncte de vedere: izolare termică, izolare fonică, durabilitate, estetică și eficiență energetică.
  • Asistență tehnică și servicii de instalare: Rehau oferă asistență tehnică companiilor, asigurând că fiecare profil este conform și îndeplinește standardele de calitate și siguranță. Echipa Rehau este formată din profesioniști cu experiență și este pregătită să ofere consultanță și suport tehnic business to business.
  • Certificări și standarde: Produsele Rehau sunt fabricate în conformitate cu standardele internaționale de calitate și siguranță. Compania este certificată de numeroase organizații internaționale, precum ISO 9001 și ISO 14001.

Rehau va rămâne un brand de încredere în România pentru tâmplărie din PVC. Oferta de produse de calitate, asistența tehnică și serviciile de instalare o demonstrează. Standardele internaționale de calitate și siguranță o atestă.