Aplast

Aplast. Iti doresti o calitate buna la un pret pentru orice buzunar? Aplast este un producator cu experienta prezent de 18 ani pe piata din Romania care iti ofera calitate la un pret imabatabil. Compania are reprezentante in Europa in San Marino, Graz, Clermont-Ferrara,  Touluse si In Romania / Bucuresti.

Profilele folosite sunt de la simple si inguste la complexe chiar si cu geam tripan. Gama ieftina numita Slim ofera o izolare termica peste medie si este destinata geamului clasic cu doua foi. Aceasta gama de la Aplast ofera deasemenea o paleta de patru culori si deschideri simpla, oscilobatanta, dubla si supralumina. Gama Robusto construita pe profile Robusto este urmatoarea din punct de vedere al calitatii. Robusto are izolare termica si fonica superioara la un ret accesibil. Aceleasi deschideri si culori sunt disponibile dar la o calitate superioara. Vision este reprezentanta calitatii de varf Aplast. Gama vision cu un profil de 76 mm si trei chedere accepta geam tripan de 48 de mm.

Viatrix Star utilizeaza pe scara larga tamplaria Aplast si are in portofoliu un mare numar de lucrari realizate cu aceste modele. Tamplaria cu geam tripan este probabil cea mai convenabila de pe piata. In afara de gamele de ferestre Slim, Vision si Robusto, Aplast fabrica usi de calitate la un pret fara concurenta.

De-a lungul timpului compania s-a remarcat printr-o prezenta continua la nivel national si suport pentru clienti si distribuitori. Instruirea continua a agentilor montatori de catre peronalul specializat al companiei a asigurat o calitate de exceptie a montajului si serviciilor catre clientul final. O fabrica moderna dotata cu cele mai noi utilaje asigura productia de top a Aplast.

Ne face placere sa lucram cu un distribuitor care ne ofera asemenea callitate la un pret fara concurenta. Pentru o oferta de tamplarie va rugam sa ne contacti sau sa depuneti o cerere de oferta la sectiunea calculator termopane.