Aluprof

Aluprof este un producator de top prezent pe piata europeana si Statele Unite.

Aluprof se remarca prin productia profilelor de aluminiu folosite in constructia diverselor sisteme ale fatadelor dar si a peretilor cortina. Sistemele sale din aluminiu pentru usi si ferestre satisfac toate cerintele utilizatorilor la condiitele de mediu. In portofoliul producatorului exista toate tipurile de deschideri intalnite la ferestre respectiv oscilante, batante, culisante, pivot sau modele speciale dedicate fatadelor cladirilor mari.

Peretii despartitori Aluprof  au o calitate remarcabila si sunt fabricati in variantele fixa sau cu deschidere, usi liftant-glisante cu montanti ingusti, pereti despartitori mobili, ficsi sau cu deschidere, despartitori sau ignifugi. Deasemenea exista in variantele cu izolatie fonica, termica, ignifugi sau anti-efractie.

Sistemele anti-incendiu permit izolarea zonelor de risc din interiorul cladirilor si garanteaza evacuarea in siguranta a persoanelor. In domeniul anti-incendiu exista o gama larga de produse si anume pereti fara sprosuri, usi automate glisante, elemente pentru partitii rezistente la incendii, elemente montant-traversa, acoperisuri anti-foc din sticla si usi pentru izolarea fumului.

Elementele de fatada Aluprof sunt destinate cladirilor industriale si comerciale. Acoperisurile vitrate sunt deasemenea o specialitate de efect permitand diverse configuratii si prezentari. Aluprof este designer de    ferestre atipice pentru cladirile impozante care vor sa utilizeze sisteme individuale si customizabile conforme cu cerintele arhitectilor. Si nu in utimul rand compania fabrica rulori din aluminiu de o calitate excelenta si cu un design modern. Compania noastra Viatrix Star este colaborator inca de la inceputurile sale si in portofoliul nostru exista o gama consistenta de lucrari de la mici la mari in care am utilizat sistemele Aluprof.

In cazul in care doriti o tamplarie de exceptie din aluminiu puteti alege aceasta gama cu asigurarea ca nu veti regreta. Viatrix Star considera Aluprof poate cea mai buna alegere pe care o poti face daca iti doresti o tamplarie de aluminiu de vis.

Pentru ofertele personalizate cu tamplarie de aluminiu Aluprof va rugam sa accesati calculatorul nostru pentru oferte termopan aici.