Termopane.com aflamaimulte

Termopan si termopane

Termopan si termopane sunt denumirile generice sub care sunt cunoscute tamplariile cu profil PVC sau aluminiu si geam dublu sau triplu de tip modern. Termopan sau termopane sunt deasemenea cautarile D-voastra cele mai frecvente pe internet atunci cand va doriti o tamplarie de calitate pentru locuinte, case de vacanta sau birou. Viatrix Star are o oferta complexa de termopane in Bucuresti si vecinatate cu montaj profesional inclus. Pe cei interesati ii rugam sa ne contacteze si sa acceseze oferta termopane si calculator termopan. Rehau, Salamander, Extruplast, Gealan, Aplast, Madrugada sunt numai o parte din producatorii cu care avem o experienta de peste cincisprezece ani. Va multumim. Echipa Viatrix Star.

icon

Tâmplărie PVC

Ferestrele din tâmplărie PVC reprezintă o soluție modernă și confortabilă pentru căminul tău. Acestea au avantajul de a reduce pierderile de căldură din locuința ta și de a genera economii la întreținere, de a oferi confort fonic sporit, de a se întreține ușor și a avea o durabilitate crescută.

icon

Tâmplărie aluminiu

Profilele din aluminiu reprezintă opțiunea ideală pentru clădirile mari, uşile glisante ale unei vile sau pentru sisteme arhitecturale complexe, de genul unor vitraje ample, faţade tip perete-cortină, sere şi cupole de sticlă, pentru care durabilitatea este factorul principal.

icon

Tâmplărie lemn

Tâmplăria din lemn stratificat reprezintă cea mai elegantă opțiune pentru o locuință. Deși reprezintă o investiție inițială mai mare, tâmplăria din lemn adaugă valoare unei proprietăți. Totodată, ferestrele și ușile cu geam termopan și profil de lemn sunt mai sigure, mai durabile și mai rezistente în timp.

icon

Termopane REHAU

Rehau reprezinta optiunea ideala atunci cand cauti termopane cu cel mai bun raport calitate pret. Design perfect cu linii drepte sau rotunjite ,economia mare de energie, paleta larga de culori , calitatea germana sunt doar cateva dintre atuurile care fac ca Rehau sa fie profilul ales de majoritatea clientilor nostri.

icon

Termopane SALAMANDER

Calitatea exceptionala a profilelor face ca SALAMANDER sa faca fata celor mai exigente cerinte in ceea ce priveste economia de energie,design,durabilitate ,pentru cei ce isi doresc termopane de calitate . Lider mondial al industriei profilelor PVC pentru constructia de ferestre si usi termoizolante Salamander aduce ,mai intai de toate ,calitatea in casa ta .

icon

Termopane GEALAN

Ferestrele și ușile din material plastic din profiluri Gealan prezintă un excelent raport calitate-preț și au garanția calității oferite de colaborarea cu Casa Regală a României. Pentru producătorul german, cuvintele cheie în activitatea sa sunt performanța și inovația.

icon

Termopane EXTRUPLAST

Pretul redus dar si calitatea fac din profilele EXTRUPLAST folostite in constructia termopanelor optiunea numarul unu pentru cei cu buget redus dar totodata si cei care nu vor sa faca rabat de la calitate . Alege profilele EXTRUPLAST pentru termopanele tale si cu siguranta nu vei fi dezamagit.

Termopan, Oferta Termopane ieftine REHAU, SALAMANDER,GEALAN ,cere pret acum!

Termopan mai simplu ca niciodată.

Cere o ofertă personalizată!

 

Nu ai timp?

Lasă-ne datele tale și te contactăm noi!

Ştii dimensiunile ferestrelor tale?

Alege mai jos configurația dorită
și în cel mai scurt timp vei avea oferta.

Termopan , Oferta,reducere -45% la termopane REHAU, SALAMANDER, GEALAN, EXTRUPLAST.
Plase si masuratori gratuite. Demontaj/Montaj gratuit.
Suntem o companie de vânzare și montaj de tâmplărie PVC cu geam termopan din aluminiu și lemn stratificat, cu o experiență de 13 ani pe piață. În această perioadă, am lucrat pentru peste 15.000 de clienți mulțumiți, atât companii, cât și persoane fizice, printre care: Mega Image, Telekom, Ministerul Apărării Naționale, Muzeul Militar Național și mulți alții. Lucrăm cu producători de top, precum Rehau, Gealan, Salamander, Extruplast, pentru profilele PVC, și cu Profilco, Exalco, Aluprof și Schuco, pentru profilele de aluminiu. Oferta noastră este adaptată atât celor care sunt în cautarea unor opțiuni calitative dintre cele mai ieftine, precum și celor care caută calitate premium. Asigurăm montajul geamurilor, ușilor de termopan și a accesoriilor în București și zonele limitrofe.

Ce servicii oferim

Serviciile noastre

tamplarie pvc

Tamplarie PVC

Ferestrele din termopan si tâmplărie PVC reprezintă o soluție modernă și confortabilă pentru căminul tău. Acestea au avantajul de a reduce pierderile de căldură din locuința ta.

tamplarie aluminiu

Tamplarie ALUMINIU

Profilele din aluminiu pentru termopan reprezintă opțiunea ideală pentru clădirile mari, uşile glisante ale unei vile sau pentru sisteme arhitecturale complexe.

tamplarie lemn

Tamplarie LEMN

Tâmplăria pentru ferestre termopan din lemn stratificat reprezintă cea mai elegantă opțiune pentru o locuință. Deși reprezintă o investiție inițială mai mare, tâmplăria din lemn adaugă valoare unei proprietăți.

rulouri exterioare

Rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt concepute special pentru controlarea temperaturii din casă, dar și pentru a proteja interiorul de privirile curioase.

usi garaj

Usi de garaj

Ușile de garaj sunt o medodă comodă, sigură și elegantă de protejare a spațiului în care vă păstrați mașina. Acestea oferă protecție solară, protecție la intemperiile atmosferice, izolare termică și fonică.

accesorii tamplarie

Accesorii tamplarie

Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu o gamă variată de accesorii pentru elementele de tâmplărie de ferestre cu termopan: glafuri interioare și exterioare, plase de insecte tip rulou, plase de insecte pe balamale sau plase de insecte tip plise.

De ce sa alegi serviciile noastre?

Calitatea este prioritatea noastra