TERMOPANE REHAU

Rehau reprezinta optiunea ideala atunci cand cauti termopane cu cel mai bun raport calitate pret. Design perfect cu linii drepte sau rotunjite ,economia mare de energie, paleta larga de culori , calitatea germana sunt doar cateva dintre atuurile care fac ca Rehau sa fie profilul ales de majoritatea clientilor nostri.

Vezi produsele din gama

Rehau

TERMOPANE SALAMANDER

Calitatea exceptionala a profilelor face ca SALAMANDER sa faca fata celor mai exigente cerinte in ceea ce priveste economia de energie,design,durabilitate ,pentru cei ce isi doresc termopane de calitate . Lider mondial al industriei profilelor PVC pentru constructia de ferestre si usi termoizolante Salamander aduce ,mai intai de toate ,calitatea in casa ta .

Vezi produsele din gama

Rehau

TERMOPANE EXTRUPLAST

Pretul redus dar si calitatea fac din profilele EXTRUPLAST folostite in constructia termopanelor optiunea numarul unu pentru cei cu buget redus dar totodata si cei care nu vor sa faca rabat de la calitate . Alege profilele EXTRUPLAST pentru termopanele tale si cu siguranta nu vei fi dezamagit.

Vezi produsele din gama

Rehau

TERMOPANE ALUPLAST

Cauti sisteme moderne de ferestre si usi cu geam termopan ? ALUPLAST vine cu solutii reale in ceeace priveste economia de energie,siguranta deosebita, durata mare de viata oferind protectie optima la zgomot si intemperii. Astfel termopanele ALUPLAST reprezinta o investitie inteligenta in viitor.

Vezi produsele din gama

Rehau


GLAFURI INTERIOARE
Vezi produsele din gama

Glafuri interioare


GLAFURI EXTERIOARE
Vezi produsele din gama

Glafuri exterioare


PLASE INSECTE
Vezi produsele din gama

Plase insecte


RULOURI EXTERIOARE
Vezi produsele din gama

Rulouri exterioare

Tamplarie.com - Acasa

Pentru a putea oferi clientilor nostri numai produse de cea mai inalta calitate am selectat cei mai buni furnizori de profile, feronerie, si sticla pentru tamplaria produsa de noi.

Astfel am optat pentru:
- Profilele PVC REHAU si Aluplast provenite exclusiv din Germania fiind fabricate la cele inalte standarde calitative.
-Feronerie reglabila pe 3 directii, G-U fabricata in GERMANIA
-Geam termopan cu sticla SAINT- GOBAIN produs in FRANTA.

Produsele firmei noastre respecta cerintele standardelor nationale si internationale in vigoare, asigurand o viata indelungata, usurinta in exploatare si intretinere.

© 2012 ViatrixStar. Toate drepturile rezervate. Termeni juridici. Confidentialitate trafic.ro
ASISTENTA CLIENTI